Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

posim hoşgeldin canım
sonuçlar belli değil ama 1. olucaz sanırım..
sen işlerini bitir biran önce dön takıma canikom özlettin kendini

geçen cumadan bu yana menünü yaz bakalım şekercim..yanlışlık nerde hep beraber bakalım olurmu

ve diğer şekerler haftalık menülerinizi aliim..nasılsa defterlerde yazılı..
şööle bi uzatın bakalım menüleri

1.liğiniz şimdiden tebrik ediyorum canlarım
en kısa zamanda kurtulalım artık bu kilolardan hepimiz yaza mezun olalım inş

ben cıkıyorum gece 11 e kadar yollardayım :26: annemlere gidiyorum..

akrep ablam kırmızıgül işte buralardaysan onların liste ile herhangi bişi olursa ilgilenirmisin .. baskülü bozulan bi arkadas vardı bide kilo vererek dönen ..

hepinize ii hafta sonlarıı

teşekkürler tatlım.
tamam canım..elimden geldiğince inşallah yardımcı olurum

ben hergun buraya yaziyorum Akrepcim defter tutmuyorum artik unutmuyorum cunku yediklerimi.
zulaleyde yazdi hergun. sende gunluk uyarilari yapiyorsun zaten sagolasin
ben yediklerime dikkat etmesem bile sadece sporla kilo veriyorum. sadece tokken bir sey yemiyorum ve siralamaya dikkat ediyorum.

dun yesil cay ve bol sivi tukettin mi peki? persembe gunleri bunlara dikkat etmeli ozellikle ki odem falan bizi tartida fazla gostermesin.

avuclarimi ovusturuyorum, bu haftaki hedefim NOWAR ve sensin hadi dusun onume

canımcım ben zaten 2 gün hariç yazmıştım menümü defter tutmuyorum ama hergün yazmaya çalışıcam

Kızacaksınız ama ben hala kahvaltı yapmadım SAdece 1 incir yedim, şimdi gidiyorum bişeyler yemeliyim artık

canım saol bende öyle düşünmüştüm çünkü takıma girdigimden beri 1 hafta çok verdiysem diger hafta veremiyorum
gel kız 2 miz uçalım buhafta yani ben koşarımda sen uçarsın

canımcım ben zaten 2 gün hariç yazmıştım menümü defter tutmuyorum ama hergün yazmaya çalışıcam

hayır canım öyle değil.cumadan bu cumaya kadar tarihli bir şekilde sıralamanı istemiştim senden..
günlük yazdıklarını kopyalayıp bir arada yazıcaksın yani..
vee neden defter tutulmuyor bakiim

194. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

11-18 ŞUBAT

BİRİNCİ 2.TAKIM(1,22)

İKİNCİ 5.TAKIM(0,82)

ÜÇÜNCÜ 8.TAKIM (0,56)

194.ETAP BİREYSEL DERECELERİ

11-18 ŞUBAT

1- senaygunergul (4,49) 8.takım
2- pehlivanson (2,53) 13.takım
3- akrep33(2,44) 2.takım

harikayız biz hem de süper harikaa:92::92::92:bu arada mart hedefime de 100 gr kaldı

Son düzenleme:

arkamdan gelsenizde olur
onume dusune uygun karakter bulamadim da
zulaleycigim bu hafta neden kilo vermediginin nedenini en iyi sen bilirsin. hadi tespitlerini yap nelerden kacinacaksin belirle ve arkamdan gel

sen bu çizelgeyi pek sevdin sanırsam daaa ben pek sevmedim.sen bizden pek ince durdukça çok sinirr oluyorummm bilesinn:88::84::84:

binci olmusuz
bugunku menum
elma sirkeli su
08.30 2 dilim borek 2 sekersiz cay
13.00 1 dilim borek 1/2 simit 2 sekersiz cay biraz peynir zeytin cikolata ( bugun iki kez kahvalti yaptim esim rahatsizdi cok gec kalkti o kalkasiya ben ogle yemegine aciktim )
18.30 bir elma 1/2 muz 1 kase kabak corbasi ceyrekten az simit
3 lt su
(yatmadan acikirsam bir bardak sut icerim )
45 dk plates 1 saat yuruyus.

selamlar kızlar,
akrepçim dereceleri biraz renklendirmişsin hoş olmuş. teşekkür ederim. ilk haftam olduğu için estetik olarak pek hoş olmadı
bu arada takımınızı kutluyorum. ayrıca 2 haftadır bireyselde derece yapıyorsun, seni de kutluyorum. tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…