maaşallah hadi bakalım devamı gelsin şekercimayy ben bi heycanlandm yaa bugün bide 63 gördm ya tartıda hemde kıyafetlerimle
yarını sabırsızlıkla bekliyorumayy bide ben yarın gece arkadaşlarımda kalıcm
Ben sauna eşofmanımı giydim çorabımıyanıma aldım ve bekliyorum, haydi herkes füüü füüü füüü.
Zülaley sonuna kadar dayan göbecik atacak göbek kalmayacak kıss, bak ebru garanti veriyor
Allah yardımcın olsun canım ya baş ağrısı çok zorhamdolsun iyiyim canım
alışmaya başladım sanırım bugün fazla ağrım yok
yayılmaya fırsat verme artık şekercik..en azından yağlarının yakılmasına yardımcı olsunlarhatun pestilimi çıkardı yahu...tüm kaslarım titriyor.2 hafta ara verince yayılmışlar herhalde,pek bir zorlandım.
inşallah canm ne diyim
ebru da sürekli masraf yaptırıyor yahu lastiği aldım şimdide küçük top çıkardı başımıza neyse şmdilik minderle idare ediyorum
evet bnde bugün çok zorlandm hatta hundredı yapamadm
hatun pestilimi çıkardı yahu...tüm kaslarım titriyor.2 hafta ara verince yayılmışlar herhalde,pek bir zorlandım.
bende bugün itibariyle spora başladım
ham olduğum için çok yoruldum
yerimden kalkacak halim kalmadı maalesef
devamı gelir inş
İyi canım sevindim, 2 gün sonra o az ağrılarda kalmaz inşaallahhamdolsun iyiyim canım
alışmaya başladım sanırım bugün fazla ağrım yok
maaşallah hadi bakalım devamı gelsin şekercim
Allah yardımcın olsun canım ya baş ağrısı çok zor
yayılmaya fırsat verme artık şekercik..en azından yağlarının yakılmasına yardımcı olsunlar
bu yapılan spor için. Geçmiş olsun ervammcım. İnşaallah yarın geçecek biraz daha dayan. moral olsun diye bu arada sen göbekten ölçüm yapıyormusun. Nasıl incelme varmı
gunaydin arkadaslar nasilis bakalim ben bu hafta bomba gibi geliyorum yarini bekliyorum 4 gozle
bazen bendede oluyor dun menumu yazdim gece yatmadan felaket aciktim bende kucucuk bir barca ekmek 2 zeytin yedim mesela. sonra bir bardakta sut ictim. olur bence boyle seyler. resmi belde degil sonucta yazdiklarimiz.Bu arada dün menümü eksik yazmışım, 1 yudum süt ve 1 dilim portakal yemiştim yazmamışım:97:
ve birde akşam yatmadan önce 1 incir yiyip kocaman bir sıcak su içtim. Kıslar unutarak menülerimde eksik yazdığım bişeyler varsa hakkınızı helal edin. Yanlış bilgi vermiş oldum dün mesela. Sonradan meyve yesemmi yemesemmi derken aklıma geldi, not defterimede yazmamışım.
ben kacirdim bile aksam yaparim muhakkak cok merak ettim ve karina cok ihtiyacim var benimbugün karın günü kaçırmayın derim kızlar ebru çok iddialı
Plates yapıldı, yürüyüşte yapıldı, üzerine bir kupa bitki çayıda içildi, karına sıcacık havluda koyuldu... Kendimi süper hissediyorum
Allahim bir borek bu kadar mi guzel yapilir, kizlar bir borek yaptim nefis olmus yavf.
misafirlerimi bekliyorum
evimi temizledim ikramlarimi hazirladim,dusumu aldim giyindim, kizimi giydirdim. bugun jet gibiydim
Allahim bir borek bu kadar mi guzel yapilir, kizlar bir borek yaptim nefis olmus yavf.
misafirlerimi bekliyorum
evimi temizledim ikramlarimi hazirladim,dusumu aldim giyindim, kizimi giydirdim. bugun jet gibiydim
sen o misss böreklerden bol bol yersin demi canımm
bugun fazla karbonhidrat yuklemesi yaptim ama pisman degilim cok guzel bir gun gecirdim. misafirim esimin bir doktor arkadasiydi. Dogumumda bana her konuda cok yardimci olmustu sagolsun bende cok ozendim herseye. cesit cesit ikram hazirladim. ve su an hepsinin devami mutfakta tehlike arzediyor
yediklerimi 4 saate yaymis olmakla teselli buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?