Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy ben bi heycanlandm yaa bugün bide 63 gördm ya tartıda hemde kıyafetlerimle
yarını sabırsızlıkla bekliyorumayy bide ben yarın gece arkadaşlarımda kalıcm
maaşallah hadi bakalım devamı gelsin şekercim
Ben sauna eşofmanımı giydim çorabımı yanıma aldım ve bekliyorum, haydi herkes füüü füüü füüü.

Zülaley sonuna kadar dayan göbecik atacak göbek kalmayacak kıss, bak ebru garanti veriyor

hamdolsun iyiyim canım
alışmaya başladım sanırım bugün fazla ağrım yok
Allah yardımcın olsun canım ya baş ağrısı çok zor
hatun pestilimi çıkardı yahu...tüm kaslarım titriyor.2 hafta ara verince yayılmışlar herhalde,pek bir zorlandım.
yayılmaya fırsat verme artık şekercik..en azından yağlarının yakılmasına yardımcı olsunlar

Ben koltuk tane koltuk yastıklarını üst üste koyarak yapıyorum, gayette iyi oluyor bencehiç küçük top almayada niyetim yok benim

bende bugün itibariyle spora başladım
ham olduğum için çok yoruldum
yerimden kalkacak halim kalmadı maalesef
devamı gelir inş

Yavaş yvaş alıştırırsın vucudu, bende ilk 3 gün hareketlerin bir kısmını yapıp bir kısmını yapamamıştım, şimdi maşallahım var,
spor yapmak hakikaten çok faydalı yaa hayatın her alanında esnek bir vucutla hareket etmek kolaylık sağlıyor

Son düzenleme:

Akrebim sen ne yaptın canım, spor nasıl gidiyor, yarına yine güzel bir sonuç görecekmiyiz senden

bu yapılan spor için. Geçmiş olsun ervammcım. İnşaallah yarın geçecek biraz daha dayan. moral olsun diyebu arada sen göbekten ölçüm yapıyormusun. Nasıl incelme varmı

ay teskler cnm en son sogan suyu ictikden sonra ölcmüstüm cnm ay kizlar suratim sag tarafi sisti üst dudagim sag tarafi fatih ürak gibi oldun ya cok fena oldum hic böle olmamistim ay bu ne ya acaba karanfil yagimi alarji yapti diyorum o biraz gecirdi diye agrisini baya sürdüm bugün disciye gideyorum sonunda ay ins gecer artik ya bu arada aksam spor yapamadim malesef zaten bütün gün dis agrisi cektim bende bosver dedim artik

gunaydin arkadaslar nasilis bakalim ben bu hafta bomba gibi geliyorum yarini bekliyorum 4 gozle

bazen bendede oluyor dun menumu yazdim gece yatmadan felaket aciktim bende kucucuk bir barca ekmek 2 zeytin yedim mesela. sonra bir bardakta sut ictim. olur bence boyle seyler. resmi belde degil sonucta yazdiklarimiz.

bugün karın günü kaçırmayın derim kızlar ebru çok iddialı
ben kacirdim bile aksam yaparim muhakkak cok merak ettim ve karina cok ihtiyacim var benim

Plates yapıldı, yürüyüşte yapıldı, üzerine bir kupa bitki çayıda içildi, karına sıcacık havluda koyuldu... Kendimi süper hissediyorum

Son düzenleme:
Allahim bir borek bu kadar mi guzel yapilir, kizlar bir borek yaptim nefis olmus yavf.
misafirlerimi bekliyorum
evimi temizledim ikramlarimi hazirladim,dusumu aldim giyindim, kizimi giydirdim. bugun jet gibiydim

süpersin cnm ya ama fazla yeme demeye yüzüm yok ya ben gümlettim gofretleri ama sen yanma bari cnm

Allahim bir borek bu kadar mi guzel yapilir, kizlar bir borek yaptim nefis olmus yavf.
misafirlerimi bekliyorum
evimi temizledim ikramlarimi hazirladim,dusumu aldim giyindim, kizimi giydirdim. bugun jet gibiydim

sen o misss böreklerden bol bol yersin demi canımm

sen o misss böreklerden bol bol yersin demi canımm

yedim canim yedim elbet.
menumu yazacagim birazdan. bu sabah 57.2 gosteriyordum zaten. ama ben yarin 56 li bir seyler gormek istiyorum ve su an itibari ile agzima fermuar cekiyorum bol su ve yesil cay iciyorum. bugun karin gunuymus plates yapip ardindanda 30 dk yuruyorum ve ne oluyor, yarina bugunku yediklerimden eser kalmiyor.

bugun fazla karbonhidrat yuklemesi yaptim ama pisman degilim cok guzel bir gun gecirdim. misafirim esimin bir doktor arkadasiydi. Dogumumda bana her konuda cok yardimci olmustu sagolsun bende cok ozendim herseye. cesit cesit ikram hazirladim. ve su an hepsinin devami mutfakta tehlike arzediyor
yediklerimi 4 saate yaymis olmakla teselli buluyorum.

bugünkü menüm sabah güzel bi kahvaltı akrep hoşafı
ara menengiç kahvesi
öğlen bir tabak makarna
ara akrep hoşafı
akşam 4 de salata
biraz öncede yemekteyizde gördüm çok canım çekti pişmaniye aldım yedim2 lt su daha erken 1 ltre daha içerim bide 5'i bi yerde içerim
50 dk pilates.

yarın tartıda üzülmemek için tehlikelerden uzak duruyoruz

bugunku menum
elma sirkeli su
09.00 kahvalti
14.00-18.00 arasi 3 kurabiye, 2 dilim borek, 1/2 kase sutlu tatli, bir kase rus salatasi sayamayacagim kadar sekersiz cay
3lt su
2 bardak yesil cay (icecegim)
hemen kalkip bugunku platesi yapiyorum 45 dk ardindanda 30 dk yuruyorum
yarin 56.9 dan daha yuksek birsey goremem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…