• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese hayırlı geceler:34::16::16:, Yarın son gün bakalım kilo vermiş olacakmıyız cumaya:26::26:

tartılmadım ama ben pek umutlu deyilim yarın kahvaltıya misafirlerim var sonrada ögle çayına ayrı misafirler 2 tepsi börek yaptım 1 tepside havuçlu kek yanınada yarın kısır yapıcam eeeeeeeeeee nolcek tabiki zulaleyde misafirlerle birlikte yicek :27: :27: :27:

offff bugün canım çok sıkkındı evde terör estirdim eşime çocuklara çok kötü davrandım canlarım benim anne sana noldu bugün diyorlar ben onlara gene bagırıyorum :14: :14: :14:
kuzularım benim şimdi vicdan azabı çekiyorum uyansalarda bir sarılıversem :14: :14: :14:
tabi sıkıntı sonradan anlaşıldı reglim 10 gün gecikmişti her hal ondandı bu sıkıntı :37:
normalde onlara kızamam hiç zaten onlarda şaşırdı halime
neyse yarın kendimi afettiririm inşallah

tartılmadım ama ben pek umutlu deyilim yarın kahvaltıya misafirlerim var sonrada ögle çayına ayrı misafirler 2 tepsi börek yaptım 1 tepside havuçlu kek yanınada yarın kısır yapıcam eeeeeeeeeee nolcek tabiki zulaleyde misafirlerle birlikte yicek :27: :27: :27:
benimde yarin misafirim var :16:
ama ne yapacagima karar veremedim, sadece 2 kisi gelecek

offff bugün canım çok sıkkındı evde terör estirdim eşime çocuklara çok kötü davrandım canlarım benim anne sana noldu bugün diyorlar ben onlara gene bagırıyorum :14: :14: :14:
kuzularım benim şimdi vicdan azabı çekiyorum uyansalarda bir sarılıversem :14: :14: :14:
tabi sıkıntı sonradan anlaşıldı reglim 10 gün gecikmişti her hal ondandı bu sıkıntı :37:
yarin guzel bir kahvalti yaparsiniz beraber annesi, bir an kontrolumuzu kaybedebiliyoruz maalesef, hadi gecmis olsun hastanlandi isen bu hafta guzel kilo verirsin sen simdi :16:

sen çok güzel gidiyodun turab noldu senin menülerine böyle nazarmı değdi:nazar::nazar::44:
begenmedin mi menumu :26:
ama gofreti oglen yemegi niyetine yedim. ben hep boyle besleniyorum, benim menulerim cok guzel olmuyor aslinda ben iyi spor yapiyordum. son zamanlarda oda aksiyor.

mrhaba kızlarrr naber bakalım
akrebim çok geçmişolsun canım.
turabcım kızının gazı senden mi geçti acaba dikkat et üşütme onada geçmesin.
ben çok yoğunum valla çok da yorgunum saçlarımı düzeltip yatıcam hepinize iyi geceler
ya evimiz biraz soguk oluyor sanirim. gunduz oda surekli yerlerde, salona yere yun yorgan serdim onun uzerinde yuvarlansin diye ama arkadas tum odayi geziyor, soguk kapiyor bugun onu pek yere birakmadim bakalim uyuyor simdilik. birde sicak su torbasi koydum poposunun altina. bende bugun platesten sonra rahatladim cok.

Son düzenleme:
Ben mart hedefime ulaşamayacak gibi hissediyorum kendimi:14::14:12 gün kalmış 1 marta 3,6 kilo nasıl gidecek. Bir umutsuzlluk kapladı içimi :59::59:
hemen hemen benimde vermem gereken kilo o kadar canım
Bugünkü menümü yazayım ben en iyisi, birz kafam dağılsın:27::27:

Bugünkü Menüm;

08:00 3 Kuru Kayısı:81:
08:20 2 Zeytin, 1 Yumurta, Yarım Poğaça, 1 Şekersiz Çay:81:
12:15 Yarım Muz, 1 Küçük Elmalı Kurabiye:77:
15:45 Yarım Kase Yoğurt:81:
18:15 1 Kase Brokoli Çorbası, 1 Parça Tavuk:81:

5 Bardak Bitki Çayı ve 2,5-3 Litre Su:81:

Bugünkü Sporum;

45 dk Plates:81:
45 dk Yürüyüş:81:
200 Mekik:81:
:46::46::46::46:
:20::20:

Günaydııın:16:

ay zülaley ben bugün yine dayanamadm tartıldm 63,9 çıktım üstümdekileri çıkarmadan:62:haftasonu 65'tim buunu göz önüne alalım:1:dün 2 gibi o pis bisküviyle gofreti yemiştm daha snra sadece akrep hoşafı ve bol su:42:ben bugünde böyle yaparsam bi yarım kilo daha gitse var yaaaaaa ooohhh:74::74::74::62::62::62:

:46::46::46::46:

:20::20:

Günaydııın:16:

ay zülaley ben bugün yine dayanamadm tartıldm 63,9 çıktım üstümdekileri çıkarmadan:62:haftasonu 65'tim buunu göz önüne alalım:1:dün 2 gibi o pis bisküviyle gofreti yemiştm daha snra sadece akrep hoşafı ve bol su:42:ben bugünde böyle yaparsam bi yarım kilo daha gitse var yaaaaaa ooohhh:74::74::74::62::62::62:

hadi bakalım çok sevindim takımın 1. sen olacaksın inşallah :65: :64: :64: :64: :64:

Son düzenleme:
çok zor canım ya benimkide 18 yaşında başlamıştı ara ara agrımay 23 yaşına kadar çıkar çıkmazda çürüdü hemen 2 sinide çektirmiştim allah şifa versin :16:

ilkini 18 yaşımda yararak aldılar çene yapım küçük olduğu için diş çııkamıyomuş sanırım buda öyle olucak:18:

günaydnnn 2.takımın çıtır kızlarııı:64::64::64:

işlerim yoğunlaşmadan bi size bakayım dedim.dün çok yoğun bir gündü giremedim nete:(

ee nasılsınız görüşmeyeli ? gecmişi okuma fırsatım olmadı henüz ama inş. herkes cok ıyıdır.

bende yeni hayatıma alışmaya calışıyorum. spor yapamıyorum ama eskisine oranla yediklerime dikkat edıyorum.bakalım cuma kaç kılo cıkıcam 2 haftadır tartılmıyorum cunku :)

Günaydınn arkadaşlar

hımm güzel menü medencim hergün böyle yersen 12 günde ulaşırsın hedefine

inşaallah ama hiç umudum yok :59: Bide bu hafta sonu varkii:97::97:

Tabii misafirlerle birlikte yiyecek ama ara vererek ve az yiyecek:34:

Şöyle güzelcene bir sarılp öpersen kuzucuklar hemen sevinir. Bende bazen gereksiz yere kızıyorum sonra pişman oluyorum. Yanlış yapıyorum biliyorm ama insan bazen sıkıntısını çocuklardan çıkartıyor maalesef:44:

:46::46:Bugün kaçamak yok tamammı canııımmm, yarın çok güzel kilo verilmiş olsunn:10:

Bu arada dün menümü eksik yazmışım, 1 yudum süt ve 1 dilim portakal yemiştim yazmamışım:97:
ve birde akşam yatmadan önce 1 incir yiyip kocaman bir sıcak su içtim. Kıslar unutarak menülerimde eksik yazdığım bişeyler varsa hakkınızı helal edin. Yanlış bilgi vermiş oldum dün mesela. Sonradan meyve yesemmi yemesemmi derken aklıma geldi, not defterimede yazmamışım.

günaydnnn 2.takımın çıtır kızlarııı:64::64::64:

işlerim yoğunlaşmadan bi size bakayım dedim.dün çok yoğun bir gündü giremedim nete:(

ee nasılsınız görüşmeyeli ? gecmişi okuma fırsatım olmadı henüz ama inş. herkes cok ıyıdır.

bende yeni hayatıma alışmaya calışıyorum. spor yapamıyorum ama eskisine oranla yediklerime dikkat edıyorum.bakalım cuma kaç kılo cıkıcam 2 haftadır tartılmıyorum cunku :)

Çok şükür iyiyim, akşam biraz sııntılıydım, mart hedefini düşündükçe sıkıntı basmıştı ama kendimi toparladım, önemli olan kilo vermeye devam etmek diye, vereyimde 1 hafta geç olsun dedim kendi kendime.
İnşaallah vermiş oluru yrın hepimiz. Bende merakla bekliyorum ama sanki bir değişiklik yokmuş gibi hissediyorum bakalım ne olacak.
15 dk olsada sporu hayatına eklesen aslında çok iyi olurdu karamelim.

günaydın kızlar.
meden cim kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun güzelim.teyzeleri için bir güzel öp prensesini.

Teşekkür ederim canımcım, okuldan gelsin kocaman bir öpücük kondururum yanağına prensesin:38:

günaydın kızlar
bugün nasılsınız bakalım:64::64::64:

İyiyiz şükür, sen nasılsın, baş ağrın geçtimi biraz:61:

Back