• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yarın tartıda üzülmemek için tehlikelerden uzak duruyoruz:19::1:

o tehlikelerden kurtulmam lazim. yarin esimle is yerine gondermeyi palanliyorum. ben onlarla ayni evde yasayamam :14:
nowarcim sen neden izliyorsun oyle programlari, bugunku menum cokta guzel gidiyormus, son anda cozutmussun insaallah pismaniyeyide bir kutu yememmissindir :15:

o tehlikelerden kurtulmam lazim. yarin esimle is yerine gondermeyi palanliyorum. ben onlarla ayni evde yasayamam :14:
nowarcim sen neden izliyorsun oyle programlari, bugunku menum cokta guzel gidiyormus, son anda cozutmussun insaallah pismaniyeyide bir kutu yememmissindir :15:

evet canım bncede gönder.
şeey ııı kutu küçüktü:17:ama ben yarım saat hatta daha fazla bugün aklımda kaldığı kadarıyla pilates yapıcm yürüyebildiğim kadar da yürüycem:41::41:

ay teskler cnm en son sogan suyu ictikden sonra ölcmüstüm cnm ay kizlar suratim sag tarafi sisti üst dudagim sag tarafi fatih ürak gibi oldun ya cok fena oldum hic böle olmamistim ay bu ne ya acaba karanfil yagimi alarji yapti diyorum o biraz gecirdi diye agrisini baya sürdüm bugün disciye gideyorum sonunda ay ins gecer artik ya bu arada aksam spor yapamadim malesef zaten bütün gün dis agrisi cektim bende bosver dedim artik :50::50::50::50::50::50:

Ervamm inşallah geçmiştir diş ağrın canım.:16::71:

bugünkü menüm sabah güzel bi kahvaltı akrep hoşafı
ara menengiç kahvesi
öğlen bir tabak makarna
ara akrep hoşafı
akşam 4 de salata
biraz öncede yemekteyizde gördüm çok canım çekti pişmaniye aldım yedim:17:2 lt su daha erken 1 ltre daha içerim bide 5'i bi yerde içerim
50 dk pilates.

Nowarım bende senin gibi iyi gittim ama kaşama gelince o yağlamaya dayanamadım :43::43:bir çeyrek yerim diye planlarken o bir çeyrek çıktı iki buçuğa, çok pişmanım yediğim içinde:43: Arkasından oturmadım bir güzel mutfağa girdim çalıştım çalıştım çalıştım. Sonra bir de bantta yürüyüş yaptım, 2 yıldrı bantta bu kadar yürümemiştim tam 40 dk terin suyun içinde kaldım, öyle bir terledimki hiç sorma. arkasından 2 kupa bitki çayı içtim. 3,5 saattir doğru düzgün otrumadım yediğim yağlamayı eriteyim diye ama nafile erimezki:50::50:

o tehlikelrden bizdede vardı ama ben bir kısmını eşim ve kızıma bitittirdimi bugünde kurabiyeleri buzluğa attım, onlardanda kurtuldum şükür, mutfağa girdikçe gözüme takılıyordu:61:

Bugünkü menü ve sporuma bir göz atalım

Bugünkü Menüm;

08:00 1 İncir:81:
08:30 2 Zeytin, Yarım KK Peynir, 1 Dilim Ekmek, 1 Şekersiz Çay:81:
13:40 1 Kase Brokoli Çorbası, 1 Lokma Ekmek, 2 Çatal Makarna:81:
17:20 1 İncir:81:
18:30 2,5 Yağlama:77::17:
22:00 1 İncir:81:

5 Bitki Çayı ve 3 Litreye Yakın Su, Bir ara Yarım BardakTaze Sıkılmış Meyve Suyu :81:

Bugünkü Sporum;

45 dk Plates:81:
80 dk Yürüyüş:81:

Yatmadan birazda mekik çekerim inşallah unutmazsam, Benimde yarından hiç umudum kalmadı:50:Ama neyse canımı sıkmaya hiç niyetim yok haftaya daha çok veririm bende:1::1:

evvvet arkadaslar soyledigim gibi platesimi yaptim ama bugunkunu degil dunkunu yaptim oda guzeldi. hemmen ardindanda 30 dk leslicigim ile yuruduk. :32:
simdi ise yesil cayimi yudumluyorum yarin 56 li rakamlar gorme hayali ile :16:

:46::46::46:İnşaallah o hayalin gerçekleşir canımcım, bende hayal kurayım bari belki benimkide gerçekleşir:9::9:

Herkese hayırlı geceler, tatlı rüyalar. Yarın sabah mutlu haberlerle görüşürüz umarım, herkes güzel güzel kilo vermiş olsa ne kadar iyi olurdu. off bide ben wcye çıkabilseydim iyi olacaktı ama 2 gündür yine sorunum var:50:Bunun için bugün 3 öğün incir yiyip üzerine sıcak su içtim. Hayırlısı yarın görecez artık:31:

o tehlikelrden bizdede vardı ama ben bir kısmını eşim ve kızıma bitittirdimi bugünde kurabiyeleri buzluğa attım, onlardanda kurtuldum şükür, mutfağa girdikçe gözüme takılıyordu:61:
buzluga atmak cok iyi fikir ya :28: bu benim aklima hic gelmemisti borekleride atayim ben buzluga kurabiyeleride.

evet arkadaslar 2.takima benden 1.400gr :62::62::66::62:cok sevincliyim:64::64::64:
turabcim veremedigim haftalarin kazasi bunlar dikkatini cekerim:40:
gecen hafta 68.3buhafta66.9
ay inanamiyorum 10 sefer tartilmisimdir heralde:62::62:

:13: :46: :46: :46:
harikasin secdenurcum iste buu.:nazar:
sen resmen 67yi atlayip 66 ya gecmissin :70:
bu bayraklari ikimiz icin salliyorum bende guzel kilo verdim hareketliligim sayesinde :16: :92: :92: :92: :92:

nowarcim canimcim sen tv8 sitesinden bugunku platesi nasil izleyebilirim bir fikrin varmi?
ben hep google a izlemek istedigim gunun tarihi ile tv8 plates yazarak buluyordum simdi bulamadim bugunkunu?
canım hemen eklenmiyo sanırım 2 gün içinde falan eklenir bnde senin dediğin gibi yapıyorum
Ervamm inşallah geçmiştir diş ağrın canım.:16::71:

Nowarım bende senin gibi iyi gittim ama kaşama gelince o yağlamaya dayanamadım :43::43:bir çeyrek yerim diye planlarken o bir çeyrek çıktı iki buçuğa, çok pişmanım yediğim içinde:43: Arkasından oturmadım bir güzel mutfağa girdim çalıştım çalıştım çalıştım. Sonra bir de bantta yürüyüş yaptım, 2 yıldrı bantta bu kadar yürümemiştim tam 40 dk terin suyun içinde kaldım, öyle bir terledimki hiç sorma. arkasından 2 kupa bitki çayı içtim. 3,5 saattir doğru düzgün otrumadım yediğim yağlamayı eriteyim diye ama nafile erimezki:50::50:

bide yedikten sonraki vicdan azabı yokmu:30:
kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok teskler :71::71::71::71:bugün gittim disin sinirle ölmüs dedi sinirleri aldin antibiyotik verde haftaya yine gidecem bakalim :27:
geçmiş olsun canm şimdide ben çekiyorum dişimden:59:
evet arkadaslar 2.takima benden 1.400gr :62::62::66::62:cok sevincliyim:64::64::64:
turabcim veremedigim haftalarin kazasi bunlar dikkatini cekerim:40:
gecen hafta 68.3buhafta66.9
ay inanamiyorum 10 sefer tartilmisimdir heralde:62::62:
bravoo canım:81::81::81:
gunaydin arkadaslar
kilom 56.7 :16:
çok sevindm canım:66:

Back