Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel spor yapmışsın
Bisküvi ve gofret miktarın birer adet olduğu için kalorisi çok olmaz, şöyle bir bakınca nerdeyse hiçbişey yememiş gibisin kıss![]()
akrep hoşafını yaptım yanlız benimki çok koyu oldu tasa koydum şu an ondan içiyorum oooohh miiiss gibitarif için teşekkrler..
Bende akşam yemeği hazırlıyordum. Şöyle güzel bir brokoli çorbası yapıyorum.İnşaallah iyi olur. ilk defa yapıyorum da![]()
Bende ilk yaptığımda koyu olmuştu.Sıcak olunca tadı daha güzel oluyor bence
![]()
ben ısırgan otu çorbasıyla brokoli çorbasını birbirine çok benzetiyorum ikisinide severm![]()
Brokoli çorbasını işyerideki aşçımız yapardı, zevkle içerdim oohh mis gibim. sıcak sıcak içerim birazdan:86:
ahh tatlışım görüyomusun yaptığın yanlışı..o bisküvi gofret yerine 1 yeşil elma yeseydin çünkü acil şişliğinin inmesi lazım cumaya daha mutlu olurdun..fabrikasyon gıdalardan ne kadar uzak kalırsak o kadar sağlıklı ve daha incecik oluruz şekercimbugünkü menüm;
sabah güzel bi kahvaltı
! fincan 5'i bi yerde
öğlen mercimek çorbası bi dilim ekmk
ara saat 2 de bir gofret bir bisküvibi şekersiz çay
akşam sadece akrep hoşafı içicem karnm kazınırsa yoğurt yerim
şimdiye kadar nerdeyse 2 lt su içtm 2 3 bardak daha içerm
45 dk pilates 1 saat yürüyüş
afiyet olsuuunakrep hoşafını yaptım yanlız benimki çok koyu oldu tasa koydum şu an ondan içiyorum oooohh miiiss gibitarif için teşekkrler..
şeey ııı ben 1 bisküvi derken 1 paket bisküvi demek istemiştim![]()
akrebim bitki cayi derken ben adacayi, yesil cay, ihlamur bunlari kastetmiyorum. bu direk tuvalete cikaran ishal yapan karisim otlari kastediyorum. bu sekilde etki yapan form cayi var mesela ve tabi basta sinameki cok zarar veriyor. bir ogretmen arkadas vardi 24 yasinda bir zamanlar ictigi zayiflama caylarindan simdi bagirsak tembelligi yasiyordu. anneminde halini gorunce ben kesinlikle wc ye cikaran bitki karisim caylardan uzak durma tarftariyim.tatlım bitki çaylarından sadece sinameki çayı zarar verir..diğerleri günde 2 bardağa kadar içilebilir..hatta zarar yerine yarar sağlar vücuda.ve yanı sıra da tabiki meyvesini sebzesini yemekten uzak durmamalı insan..
afiyet olsun canım![]()
şeey ııı ben 1 bisküvi derken 1 paket bisküvi demek istemiştim![]()
Teşekkür ederim canımcım, gelde beraber içelim
olmadı şimdi... bir paket bisküvi yaklaşık 450-500 kalori, 1 gofret derkende 1 paket gofret demek istememişsindir umarım
![]()
ahh tatlışım görüyomusun yaptığın yanlışı..o bisküvi gofret yerine 1 yeşil elma yeseydin çünkü acil şişliğinin inmesi lazım cumaya daha mutlu olurdun..fabrikasyon gıdalardan ne kadar uzak kalırsak o kadar sağlıklı ve daha incecik oluruz şekercim
afiyet olsuuun
sen çok güzel gidiyodun turab noldu senin menülerine böyle nazarmı değdibugunku menum
elma sirkeli su
yarim artmut
09.00 guzel kahvalti
13.00 bir tabak kup gofret 3 bardak yesil cay
17.00 iki kepce kabak corbasi, bir urfa durum,1 malt icecegi
3lt su
45dk plates
30 dk leslie ile yuruyus
Bugünkü menümü yazayım ben en iyisi, birz kafam dağılsın
Bugünkü Menüm;
08:00 3 Kuru Kayısı:81:
08:20 2 Zeytin, 1 Yumurta, Yarım Poğaça, 1 Şekersiz Çay:81:
12:15 Yarım Muz, 1 Küçük Elmalı Kurabiye
15:45 Yarım Kase Yoğurt:81:
18:15 1 Kase Brokoli Çorbası, 1 Parça Tavuk:81:
5 Bardak Bitki Çayı ve 2,5-3 Litre Su:81:
Bugünkü Sporum;
45 dk Plates:81:
45 dk Yürüyüş:81:
200 Mekik:81:
mrhaba kızlarrr naber bakalım
akrebim çok geçmişolsun canım.
turabcım kızının gazı senden mi geçti acaba dikkat et üşütme onada geçmesin.
ben çok yoğunum valla çok da yorgunum saçlarımı düzeltip yatıcam hepinize iyi geceler