teşekkr ederim canımayy zayıflayın valla ben kendim zayıflamış gibi seviniyorum sizin adınıza mutlu oluyorum ee tabi bide bnde zayıflasam neşemiz eksik kalmasa bide bişey sorcam açç karna içsek daha faydalı olmazmı:44:
bide ben yeni 5'i bi yerde çay aldm çok faydasını gördm wc sorunum yokiçinde funda otu biberiye kekik mate ve yeşilçay var tadı yeşilçaya göre daha güzel:87:
Neden öyle dedin kıss haftada 100 gram verirse hedefe 5 ayda ancak ulaşır diyemi Turab güldürdün kıss beni sabah sabah
Secdenurrrr bu sözlerin altında kalmaman lazım şekerim, bu hafta gitmeli 1 kilo
evet secdenur bu hafta iyi kilo versin diye yapiyorum. ben kotu olayim tek takim arkadaslarim kilo versin :89:
bu hafta iyi bir rakam veremezse onumuzdeki hafta dilimden cekecegi var.
tabi bunu bende istemem degilmi sekercim
KISLAR BU HAFTA HARIKA OLMALIYIZ
herkes en az 500 gr verir insaallah degil mi NOWAR??
evet canım ben de içiyorum ondan tadı çok güzel..sana da afiyet olsun..bide ben yeni 5'i bi yerde çay aldm çok faydasını gördm wc sorunum yokiçinde funda otu biberiye kekik mate ve yeşilçay var tadı yeşilçaya göre daha güzel:87:
afiyet olsun şekerwc sorunu olmazsa kilo daha düzenli veriliyor. Ben yeşilçayı sade içiyorum ama birde bana sorun nasıl içiyorum: :44:, çok acı geliyor. Onun için bende yeşilçay, tarçın, ısırgan otu ve rezene karışımı içiyorum. yeşilçayı daha çok katıyorum diğerlerine göre. Böyle tad daha güzel oluyor bende keyifle içiyorum
evet evet evet en az 500 gr inşallahevet secdenur bu hafta iyi kilo versin diye yapiyorum. ben kotu olayim tek takim arkadaslarim kilo versin :89:
geçmiş olsun canım benim..oyy benimde elim çok ağrıyoor:84::84:ay 50 dk plates yaptim ve toplamda 385dk oldu disim agriyoooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84:
ay şu hoşafın tarifini verseniz bugün okula gidicem ders seçimi yapmaya dönüşte alırım malzemeleri hemencik açmam lazım aradaki farkı
Hemen vereyim şekerim Sen bu tarifi bilgisayara kaydet. Ben öyle yaptım, kendime bilgisayarda zayıflama dosyası oluşturdum, her türlü bigi ve tarifi kaydediyorum. Böylece unutsamda kolayca bulabiliyorum.
250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın
iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..
Bak canlanmazsan biz senle aradaki farkı açacaz ona göre
nowarcim bitki caylari sana kisa vadede yarar uzun vadede zarar verir.bide ben yeni 5'i bi yerde çay aldm çok faydasını gördm wc sorunum yokiçinde funda otu biberiye kekik mate ve yeşilçay var tadı yeşilçaya göre daha güzel:87:
ay 50 dk plates yaptim ve toplamda 385dk oldu disim agriyoooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84:
nowarcim bitki caylari sana kisa vadede yarar uzun vadede zarar verir.
biz bu sorunu annemde cok feci derecede yasiyoruz
annem zamaninda ilaclarla otlarla wc ye cikardi simdi hicbirisi etki etmiyor. bazen 10 gun wc ye cikamadigi oluyor. duzenli sebze yiyen, yemeklerde mutlaka corbasini icen birisinde wc problem olmamali diye dusunuyorum arkadaslar yaniliyormuyum? eger bu sekilde beslendigin halde sorun yasiyorsan lutfen once doktora gorun. ama bitki caylari icme
annem zamaninda ilaclarla otlarla wc ye cikardi simdi hicbirisi etki etmiyor. bazen 10 gun wc ye cikamadigi oluyor. duzenli sebze yiyen, yemeklerde mutlaka corbasini icen birisinde wc problem olmamali diye dusunuyorum arkadaslar yaniliyormuyum? eger bu sekilde beslendigin halde sorun yasiyorsan lutfen once doktora gorun. ama bitki caylari icme
inşallah canım bugün mağazaları gezdm 34 36 bedenlere baktm baktm baktm iç geçirdm yazın onları giyicem inşallah sadece bakmıycmevet secdenur bu hafta iyi kilo versin diye yapiyorum. ben kotu olayim tek takim arkadaslarim kilo versin :89:
sağol canım
evet canım ben de içiyorum ondan tadı çok güzel..sana da afiyet olsun..
bugünkü menüm;
sabah güzel bi kahvaltı
! fincan 5'i bi yerde
öğlen mercimek çorbası bi dilim ekmk
ara saat 2 de bir gofret bir bisküvibi şekersiz çay
akşam sadece akrep hoşafı içicem karnm kazınırsa yoğurt yerim
şimdiye kadar nerdeyse 2 lt su içtm 2 3 bardak daha içerm
45 dk pilates 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?