Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ıııı maalesef bilmiyorum, akrebim bilir o cevaplasın canımcım
Senin mutlu olman bizi mutlu eder ama sen vemeyince bizimde neşemiz yarım kalıyor şekercim.

bide ben yeni 5'i bi yerde çay aldm çok faydasını gördm wc sorunum yokiçinde funda otu biberiye kekik mate ve yeşilçay var tadı yeşilçaya göre daha güzel:87:

wc sorunu olmazsa kilo daha düzenli veriliyor. Ben yeşilçayı sade içiyorum ama birde bana sorun nasıl içiyorum::44:, çok acı geliyor. Onun için bende yeşilçay, tarçın, ısırgan otu ve rezene karışımı içiyorum. yeşilçayı daha çok katıyorum diğerlerine göre. Böyle tad daha güzel oluyor bende keyifle içiyorum

Neden öyle dedin kıss haftada 100 gram verirse hedefe 5 ayda ancak ulaşır diyemi Turab güldürdün kıss beni sabah sabah
Secdenurrrr bu sözlerin altında kalmaman lazım şekerim, bu hafta gitmeli 1 kilo

evet secdenur bu hafta iyi kilo versin diye yapiyorum. ben kotu olayim tek takim arkadaslarim kilo versin :89:
bu hafta iyi bir rakam veremezse onumuzdeki hafta dilimden cekecegi var.
tabi bunu bende istemem degilmi sekercim
KISLAR BU HAFTA HARIKA OLMALIYIZ
herkes en az 500 gr verir insaallah degil mi NOWAR??

Son düzenleme:

Bencede bu hafta harika olalım, hatta birinci olalımKaç haftadır birinci olamadık özledik kupa almayı . Hadi hep beraber şu son 2 gün çoookk dikkatli olalım verelim kiloları
Kötü olmak ne demek şekerim, biz birbirimizi gaza getirmezsek nasıl gidecek bu kilocuklar. Bunlar azmimizi arttırıyor Ama bana öyle geliyorki secdenur bu hafta uçarak gelecek

bide ben yeni 5'i bi yerde çay aldm çok faydasını gördm wc sorunum yokiçinde funda otu biberiye kekik mate ve yeşilçay var tadı yeşilçaya göre daha güzel:87:
evet canım ben de içiyorum ondan tadı çok güzel..sana da afiyet olsun..
afiyet olsun şeker
evet evet evet en az 500 gr inşallah tabii nowar kısmını ben de tekrarlıyorum
ay 50 dk plates yaptim ve toplamda 385dk oldu disim agriyoooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84:
geçmiş olsun canım benim..oyy benimde elim çok ağrıyoor:84::84:

ay şu hoşafın tarifini verseniz bugün okula gidicem ders seçimi yapmaya dönüşte alırım malzemeleri hemencik açmam lazım aradaki farkı

tam yazıyordum sen vermişsin şekercim..teşekkür ederim..hadi bakem süper kilo vermeler ve sıfır şişlikler..
kızlar şişliği olanlar yeşil elma da süper ödem attırır unutmayın

nowarcim bitki caylari sana kisa vadede yarar uzun vadede zarar verir.
biz bu sorunu annemde cok feci derecede yasiyoruz
annem zamaninda ilaclarla otlarla wc ye cikardi simdi hicbirisi etki etmiyor. bazen 10 gun wc ye cikamadigi oluyor. duzenli sebze yiyen, yemeklerde mutlaka corbasini icen birisinde wc problem olmamali diye dusunuyorum arkadaslar yaniliyormuyum? eger bu sekilde beslendigin halde sorun yasiyorsan lutfen once doktora gorun. ama bitki caylari icme

Son düzenleme:

Sağlıklı beslenen kişilerde problem olmayacağı konusuna bende katılıyorum ama bazı bitki çaylarını kürler şeklinde uygulamada ve bazı bitki çaylarınıda sürekli kullanımında zararlı olacağını düşünmüyorum. Tabii bunu derken önümüze gelen her bitkiyi içmekte doğru değil. Hangi bitki neye faydalı neye zararlı bilerek içmek gerekiyor. Bilinçsiz kullanım iyi değil. Bencee:44:

tatlım bitki çaylarından sadece sinameki çayı zarar verir..diğerleri günde 2 bardağa kadar içilebilir..hatta zarar yerine yarar sağlar vücuda.ve yanı sıra da tabiki meyvesini sebzesini yemekten uzak durmamalı insan..

inşallah canım bugün mağazaları gezdm 34 36 bedenlere baktm baktm baktm iç geçirdm yazın onları giyicem inşallah sadece bakmıycm

evet canım ben de içiyorum ondan tadı çok güzel..sana da afiyet olsun..

sağol canım

canım ben günde 2 bardaktan fazla içmiyorum hatta bazen hiç içmiyorum unutuyorum 20 poşetlik alıyorum bir ay duruyo bnde belki daha fazla..

bugünkü menüm;
sabah güzel bi kahvaltı
! fincan 5'i bi yerde
öğlen mercimek çorbası bi dilim ekmk
ara saat 2 de bir gofret bir bisküvibi şekersiz çay
akşam sadece akrep hoşafı içicem karnm kazınırsa yoğurt yerim
şimdiye kadar nerdeyse 2 lt su içtm 2 3 bardak daha içerm
45 dk pilates 1 saat yürüyüş

Güzel spor yapmışsın
Bisküvi ve gofret miktarın birer adet olduğu için kalorisi çok olmaz, şöyle bir bakınca nerdeyse hiçbişey yememiş gibisin kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…