Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

senin başın neden ağrıyorki canım.migrenmi var

yok canım migren değil
pco var bende zayıflamaya yardımcı ve insülin direncini yenmek için
endokrin doktorum glifor verdi
herkeste yan etkisi farklı
gözlerimi zor açıyorum inan
şiddetli seyrediyor şimdilik
inş kısa zamanda geçer

insaallah en uygun zamanda saglikla hafiflersin.
takimimiz iyidir. kac kilosun sen boyun kac? ticker'in nerde bakalim senin
unutma kilon kac olursa olsun SECDENUR her zaman seninle olacaktir

neden öyle dedin kııız secdenur seni verdiği kiloları ile döver görürsün sonra

evet canım döndüm
kotrollerimi yaptırdım diyetimi değiştirdim
ilaç dozlarımı ayarlattım
hazırım artık bu kara yağlardan kurtulmaya
süper o zaman..2. takımda çıtır incecik bir hatun olucaksın merak etme canım:92:
hmm.Allahım şifa versin canım.şu rahatsızlığını açarmısın biraz..bizim de faydamız dokunur belki

süper o zaman..2. takımda çıtır incecik bir hatun olucaksın merak etme canım:92:

hmm.Allahım şifa versin canım.şu rahatsızlığını açarmısın biraz..bizim de faydamız dokunur belki

çok bilindik bişey aslında polikistik over
ayrıca haşimato tiroidi
prolaktin yüksekliği
bunların hepside kilo almayı kolaylaştırıp vermeyi imkansıza yakın bi hale getiriyo
ömür boyu dikkatli olmak zorundayım kilo açısından
bebişim yok ve pco nun tedavisi zayıflamak
metabolizmam çok yavaş

gecmis olsun Akrepcim, tedbirini almissin cok guzel
benimde aklima bazen kotu seyler geliyor. gunduz evde bana birsey olmasindan korkuyorum kizim daha 8 aylik.
çok sağol canım..ayetelkürsüyü eksik etme üzerinizden.Allaha emanet oldukmu bişii olmaz inşallah canım..yunus a.s. duasını çok okudum sabah.önce Allahın izniyle şifa oldu çok şükür.
Yaa ok fazla müzik ve kilplerle alakam yok benim ama insanı etkiliyor bu klip ve şarkı
merak ettim şu klibi
canım çok geçmiş olsun
sağol canım
fatos afedersin bende kendimi tanitayim sana
ben takimin en hafif uyesi TURAB :82:

yok bööle bişiii yaaaa napsam ki bu kızın kilosuna bi an önce ulaşsam yaa:18:
ayy meden bakıyorumda bizim aramızda baya fark vardı şmdi nerdeyse beni geçiceksin şu 64 65 lerden kutulamıyorum 62 ler 63 ler bana ceee yapıp kaçtılar
öhöm öhöm ben de geçicem seni nabeeer sana by by yapıcaz tüm takım ona göre
Geçmiş olsun canımcım, yalnızlık hakikaten çok kötü. yavrucakta korkmuştur.
çok sağol canım..yardımcımız Allah canım..
memnun oldum canım
bende en ağır toplarındanım
geleceğin hafif topusun ama

tamam canım yaa..sanırım yaşadığım acı ile beynim durdu..
tamam tatlım anladım.şekercik günde 1 diş sarımsak yut..özellikle akşamyatmadan önce inan çok faydasını görürsün ..sana meto hızlandırıcı şeyler yazarım ben..sen benim kuralları uygula süper bir meto hızına ulaşırsın merak etme canikom

teşekkür ederim canım
çok iyi olur bi ara yutuyordum sarımsak ama
çok zorlanıyodum bıraktım

evet 2 gün kaldı 6 dan snra bişey yememe rağmen kilom 64,6
akrep hoşafı yaptınmı bakiim sen kuşum

çoksağol tatlım..
canım sen de akrep hoşafı yap hemen..ve yeşil çay iç..sıcak bitki çayları iç gün için de akşamları.ve karnına ütü ile havluyu ısıt koy..gün içinde bunu birkaç defa yap ve hoşafınıda sıcak iç..gör bak bişii kjalmaz..
tabii bu turab için geçerli değil..onda ne kadar çok şişkinli o kadar çok kilo olacağı için bizim için kardır yanee

Son düzenleme:

SAğol canım hemen bu tedbirleri uygulamalıyım. 2 gün var cumaya, gitmeli 1 kilo daha

insaallah en uygun zamanda saglikla hafiflersin.
takimimiz iyidir. kac kilosun sen boyun kac? ticker'in nerde bakalim senin
unutma kilon kac olursa olsun SECDENUR her zaman seninle olacaktir
kork benden
Neden öyle dedin kıss haftada 100 gram verirse hedefe 5 ayda ancak ulaşır diyemi Turab güldürdün kıss beni sabah sabah
Secdenurrrr bu sözlerin altında kalmaman lazım şekerim, bu hafta gitmeli 1 kilo
medencim ben saglam emin adimlarla ilerliyorum 5 aydada olsa veririm insallah dimiii sekerim sen turaba bakma

aynen canim yas 30 4 dogumla geldi bu kilo bana hemen gitmiyor
turaba gelince o gunusunu gorur izmirde arar bulurum onu

ay şu hoşafın tarifini verseniz bugün okula gidicem ders seçimi yapmaya dönüşte alırım malzemeleri hemencik açmam lazım aradaki farkı

Hemen vereyim şekerim Sen bu tarifi bilgisayara kaydet. Ben öyle yaptım, kendime bilgisayarda zayıflama dosyası oluşturdum, her türlü bigi ve tarifi kaydediyorum. Böylece unutsamda kolayca bulabiliyorum.

250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın

iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..

Bak canlanmazsan biz senle aradaki farkı açacaz ona göre

teşekkr ederim canımayy zayıflayın valla ben kendim zayıflamış gibi seviniyorum sizin adınıza mutlu oluyorum ee tabi bide bnde zayıflasam neşemiz eksik kalmasa bide bişey sorcam açç karna içsek daha faydalı olmazmı:44:

Verirsin şekerim tabii verirsin, öneml olan vermeyi istemek gerisi yavaşta olsa gelir. aslında gerçekten 5 ayda vermiş olsan bi daha o kiloyuda geri almazdında kolay kolay:86: dimi ama?
Yaş ilerledikçe metabolizmada yavaşlıyor herhalde, bende önceden bu şekilde diyet yapmış olsaydım şimdiye stediğim kilodaydım herhalde, şimdiii neeerddeee:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…