yemedim tabiki :82:farkettimsecdenurcum
yedinmi tramisunu?
peki benim tickerimi farkettinmi ?
arkasina bakmadan kacti ha.
secdenur alti dolu mu bu iddiali konusmalarin? meydan okumalarin?
cuma sabahini merakla bekliyorum.
günaydın banucumgünaydın arkadaşlar.bir akşam uğramayayım dedim toplanmışsınız hemen.
Günaydıııın...
evet 2 gün kaldı 6 dan snra bişey yememe rağmen kilom 64,6
canım çok kafana takıyorsan oyüzdende olabilir hergün tartılma bence önceleri ben her sabah tartılıyodum ay resmen psikolejim bozuluyodu gün boyu çok üzülüyordum bu hafta tartılmamaya karar verdim bakalım cumaya ne olacak morelini bozma şekercik
tartı gözümün önünde durdukça tartılıyorum en iyisi bi yerlere kaldırıyım cumaya kadar
okullar açıldı ama ben kızımı yollamıyorum bugün okula.
cumartesi akşamı ateşlendi boğazım dedi.pazar günü de devamlı ishali oldu..
karın ağrısı çekmiyor.boğazım da ağrımıyor artık evimize geldik ya geçti annecim dedi.yavrum benim kendi istemişti oysa gitmeyi de.
şakaklarında hafif ateş ve iştahsızlığı var..cuma günü annemlere gitmişti gece de orda kalmıştı ben cumartesi akşam almıştım ordan..biraz sıkılmış orda annem rahatsız olunca benden gördüğü ilgiyi de görememiş kendi başına yapmaya çalışmış ihtiyaçlarını.
miniğim benim gece uyuyamadım zorla uyudum diyor.
antibiyotik başlamak istemedim.üzülmüş ondan olabilirmi diye.
üst dişlerin 2 sini düşürmüştü okulların kapandığı hafta.akşam baktım onun biri patlamak üzere bayağı deriyi inceltmiş.ondanmıdırki dedim
şimdi yatıyor evde babasıyla.
bakalım bugün de devam ederse doktora göstericem
hııh bende artık menü yazmicam kimseler yazmıyo
gunaydınn kızlarr hepınızeee
turab nerelerdesın goremıyorum senı medencım senıde goremedım sankı dunden berı hayırdır ınsallah ıkınızde ıyısınızdır
karamelım yenı ıs gunu guzel gecmıs cok sevındım tatlım hadı bakalım bır duzene gırdın ınsallah sımdı zayıflama duzenınede gırıceksın tatlım benım
meden turab lolo hadiii özlettiniz kendinizi..
bugün 1 saat yürüyüş 30dk platez yaptım
ooooooooooooh yesil cayimida ictim simdi kalkip lesli yapayim hadi bakalim gitsin karayaglar :126::126::126::126::126::126::126:
bu kadar güzel bi şarkı böyle güzel bi klip olamazYouTube - Gökhan Türkmen - Bir Öykü [ Yeni KLİP 2011 ] HQ
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün?
Ayyy ben bu şarkıyı çok sevdimm, harika bişeymiş nowarım
Kızının doğumgünü kutlu olsun medencim bi dilimcik pastadan bişey olmaz kızının doğumgünü hemde o kadar uğraşmışsın olsun o kadar hem o koşuşturmada eritmişsindr sen onubugün de maxiplus var pilateste
günaydın kızlar..
sabah sabah parmağımı kestim yaa..çok kanadı sonrada içim çekildi resmen kendimden geçtim evde de tekim.hemen kapının sürgüsünü açtım.eşimi aradım ben fena oluyorum haberin olsun diye. o da telaş etti.aklım geldikçe kötü oluyorum.acaipti kızlar yaa sanki karanlık çukura çekiliyorum.tansiyonum düştü sanırım beni bir ter bastı sırılsıklam takatım gitti hemen yere yattım düşüp kafamı bi yerlere vurmamak için..ayağımı da oturma gurubuna kaldırdım.epey yattım öyle..o kadar çaba gösterdiğimi hatırlamıyorum yaatek olmak ne kötü.kızım yazık başımda saçlarımı okşuyor annecim noldu sana diye..Allahıma şükür yavaş yavaş geldim kendime..kalktım zorla giyindim.kızımı da aldım şimdi işyerindeyim..
2. takımın üstünde kara bulutlar dolaşıyorgunaydin arkadaslar
gecem saat basi uyanarak gecti, kizim yeni dogdugunda bile bu kadar sık uyanmiyordu
gaz sancisi onuda uyutmadi, benide.
MEDEN benimde karnimda dunden beri oyle bir siskinlik var. sanki karnimin icinde bebek hareketleri hissediyorum. oyle gaz dolasiyor icimde, ilk kez boyle birsey hissediyorum.usutuyoruz galiba kizimla kendimizi. gece saat bir bucuga kadar dalamadim uykuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?