Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet 2 gün kaldı 6 dan snra bişey yememe rağmen kilom 64,6

canım çok kafana takıyorsan oyüzdende olabilir hergün tartılma bence önceleri ben her sabah tartılıyodum ay resmen psikolejim bozuluyodu gün boyu çok üzülüyordum bu hafta tartılmamaya karar verdim bakalım cumaya ne olacak morelini bozma şekercik

tartı gözümün önünde durdukça tartılıyorum en iyisi bi yerlere kaldırıyım cumaya kadar

Günaydınn canlarım, özledim yaa, aklımda hep buradaydı ama uğrayamadım, çok yoğundum.
Dün kızımın doğumgünüydü. Davetli sayısı çoktu ve hazırlık aşaması çok uğraştırdı beni. pastalar börekler, temizlik, alışveriş derken çok yoğun geçti. Ama güzel oldu, kızımın istediği gibi oldu. Çok mutluydu kuzucuğum. Bir daha böyle yapmam geçen yıl söz vermiştim ondan böyle yaptım.
Diyetime gelince en son cuma günü plates yapmıştım dahada spor yapmadım. Bugün yapacağım inşaallah. Dün akşamda bişey yemedim doğru dürüst, ama 1 dilim pastamı yedim
Cuma günü bende bir şişkinlik var demiştim ya hala o şişkinlik geçmedi bende. karnımı hafif içime çeksem ağrıyr şişkinlikten. 5 gündürde tuvalete çıkamıyordum. Şükür bugün çıktım ama hala rahat değilim. Bugünden itibaren kendimi kampa alıyorum 3 gün boyunca, cumaretsi gün, pazar günü doğumgünü var. O güne kadar 1 kiilo vermem lazım ve bu şişkinlikten kurtulmam lazım.

Çok gemiş olsun canımcım, Rabbim şifasını versin.

hııh bende artık menü yazmicam kimseler yazmıyo

yaz güzelim sen yaz kendini kontrol altında tutuyorsun, bende yazacam bu defa bırakmamak üzere

İyiyim canım şükür, yoğunluktan uğrayamadımki, ayy en güzelide alışveriş kısmıydı özellikle pazartesi günü çocukları anneme bıraktım, kardeşimle beraber çarşıda, avmlerde gezdim durdum. Rahat rahat gezmeyi özlemişim. Kendime hiç bakmadım, kızıma ve yiğenlere ciciler aldık. Stres falan kalmadı bende

meden turab lolo hadiii özlettiniz kendinizi..

Geldim şekerim geldim, ne güzel yokluğumuz farkediliyorsa

bugün 1 saat yürüyüş 30dk platez yaptım

ohh ohhh maşallah, bu haftada gidici gibi karayağlar:81::81:

ooooooooooooh yesil cayimida ictim simdi kalkip lesli yapayim hadi bakalim gitsin karayaglar :126::126::126::126::126::126::126:

Maşallah yeşilçaylar sporlar, kıskandımm ben bu hafta hiiiiiçç yapmadım spor. :97:

günaydın kızlar..
sabah sabah parmağımı kestim yaa..çok kanadı sonrada içim çekildi resmen kendimden geçtim evde de tekim.hemen kapının sürgüsünü açtım.eşimi aradım ben fena oluyorum haberin olsun diye. o da telaş etti.aklım geldikçe kötü oluyorum.acaipti kızlar yaa sanki karanlık çukura çekiliyorum.tansiyonum düştü sanırım beni bir ter bastı sırılsıklam takatım gitti hemen yere yattım düşüp kafamı bi yerlere vurmamak için..ayağımı da oturma gurubuna kaldırdım.epey yattım öyle..o kadar çaba gösterdiğimi hatırlamıyorum yaa tek olmak ne kötü.kızım yazık başımda saçlarımı okşuyor annecim noldu sana diye..Allahıma şükür yavaş yavaş geldim kendime..kalktım zorla giyindim.kızımı da aldım şimdi işyerindeyim..

Teşekkür ederim canımErimiş tir dimi?? Bugün kaçmaz plates füüü füüü, 3 gün sporun alasını yapacam, cuma günü gidecek 1 kilo karayağ

gunaydin arkadaslar
gecem saat basi uyanarak gecti, kizim yeni dogdugunda bile bu kadar sık uyanmiyordu
gaz sancisi onuda uyutmadi, benide.
MEDEN benimde karnimda dunden beri oyle bir siskinlik var. sanki karnimin icinde bebek hareketleri hissediyorum. oyle gaz dolasiyor icimde, ilk kez boyle birsey hissediyorum.usutuyoruz galiba kizimla kendimizi. gece saat bir bucuga kadar dalamadim uykuya.

çok geçmiş olsun canım çokmu derin kesik

2. takımın üstünde kara bulutlar dolaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…