ay cok gulduuuummmm bencede korktu ben dedim ona bu hafta benden kork diye arkasina bakmadan kacti
turabcim gel canim gel bisey yapmam ayol arkadasiz surda dimi ama:82:
56,9valla süpersin canım ne diyim:81:
Allah saglik versin de canim
tesekkur ederim
oooff yaa ben ne zaman gelicem acaba 5'lereühüüüüüü turab benide al yanına çek götür böööyle
nowar hadi ama ayip ediyorsun sen hemen gel bakalim 50 lere gencecik hanimsin. bak ben anneyim:)
ay anneyim dedimde aklima geldi. bugun oyle bir gecer zamanki var.
dun shok edici bir gelisme yasanti arkadaslar. dun kocam bana sevgililer gunu hediyesi almis
Adama dun hediye almadan gelme eve almam demistim korkmus
hediyeyi cok begendim ama sunum
aman canim ne halleri varsa gorsunlerbenim kendi başıma yapabileceğim bi iş değil bu anlaşıldı bana bir yaşam koçu aranıyor şunu ye bunu ye diyecek şu kadar spor yap diyecek bi hoca arıyorum taliplerimi bekliyorumturabcığm sen ne dersin bu işe
ayy evet bugün o var dimi? o dizide caroline den çok berrinden nefret ediyorumilk bölümlerde aylin aklı havada verrin duyarlı kız havalarındaydı ama şu an tam tersi. kızda olgunluk denen bişey yok tamam ahmetle yaşadıklarının arkasında durması güzel ama ailesi o haldeyken ortalıkta sevgi pıtırcığı gibi dolaşması sinirimi bozuyo ayyy nyse ben konuştkça konşrm
aman canim ne halleri varsa gorsunlerben dizi hakkinda yorum yapinca esim benle dalga geciyor " yonetmen allah cezanin vermesin boyle yapilir mi diye"
yasam kocu meselesine gelincee hayirhahlik diyelim biz buna. ben senin hayirhahin olurum ama sen first hayirhahini kalbine yerlestir, adida vicdan olsun, sana emanet verilen bedenine en guzel sekilde sahip cikmalisin. abur cuburu fast foodu birak tokken birsey yeme vucudun fazlaliklari kendiliginden atacaktir. depolamaya ihtiyac duymayacak cunku fazladan 10 kilo tasimak onunda isine gelmez.
birde harekette bereket vardir. hadi nowarcim goreyim seni. yapacagimiz tek sey iyi bir beslenme aliskanligi kazanmak. bana musade kizimi beslemeliyim
hayırlı akşamlar ervamcım :80: :80:
osmanla yürüdünmü
sanada hayirli aksamlar cnm evet osmanla tam 100 dk yürüdüm dizilere bakarken nasil gectigini anlamiyorum ay iyi oluyor sen ne yaptin cnm nasil gecti günün
uzun zamandır bugün çok güzel stressiz geçti eşimle konuştum iş saatlerini deyiştirdi artık akşamları evde tabi evde baba olunca çocuklar daha sakin oluyorlar ve derslerini ben söylemeden yapıyorlar
bende 2 ml leslile yürüdüm70 dk dışarıda inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
İNŞALLAH GELMESİN TABİ ŞEKER OKADAR UGRAŞIYORUZ DİMİ AMAins cnm ya gitsin karayaglar gitsinde hic gelmesin
İNŞALLAH GELMESİN TABİ ŞEKER OKADAR UGRAŞIYORUZ DİMİ AMA
hadicanım hayırlı geceler erken uyuyalım uykudada erisin yaglarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?