Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun canım.allahım tez zamanda iyileştirsin inşallah.
amin canım inşallah çok sağol şekercik..dün götürdüm doktora.arkada azı dişlerin biride kabarmış kıpkırmızı olmuş..dişlerdenmiş gerçekten..azıcık da üzülünce sanırım sebebi oldu..bugün daha iyi çok şükür okula gitmek istedi..yanıma getirdim ben de..
kalirmiyim canim az once kiz kardesimle konustum coktandir canim tiramusu istiyordu tarifini aldim mutfaga girdim yapmak icin turab geldi aklima kendime soylendim once turaba o lafi yedir ondan sonra cuma gunude tiramusu ye nasil fikir ama
ayy turaabbb hepimizin iştahına engeller koydun kııs..çok iyi yapmışsın canım..göstericez turaba günüsünü demi
sende onlara pis şişkolar dersin artıkım şekercik salım salım salınırken önlerinde çıtır halinle

çok geçmiş olsun bencede çocuklar çok hassas herşeyden etkileniyorlar sıkılmıştır
çok sağol canım
geçmiş olsun..
çok sağol şeker
ya kizlar bi sey sormak istiyorum sizlere yoarumlarinizi bekliyorum lütfen ben bayadir lesli yapiyorum biliyorsunuz ama artik eskisi gibi terletmiyo beni vucudum alistimi ne terleten bi spormu arasam kendime degistirsemmi ne dersiniz ya

tatlım leslie öncesi metoyu hızlandıran şeyler ye..mesela tarçınlı sıcak süt,elma sirkeli ballı sıcak su,yeşil çay,kaynar yada bir diş sarımsak yut.sen ozaman gör terleme nasıl oluyor

gunaydınn kızlarr hepınızeee

turab nerelerdesın goremıyorum senı medencım senıde goremedım sankı dunden berı hayırdır ınsallah ıkınızde ıyısınızdır
karamelım yenı ıs gunu guzel gecmıs cok sevındım tatlım hadı bakalım bır duzene gırdın ınsallah sımdı zayıflama duzenınede gırıceksın tatlım benım

geçmiş olsun ervamcım diş agrısı çok zor
ehliyetide halledersin inşallah
tskler cnm
tskler cnm kesin denicem
günaydıııın
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
günaydınnn kızlar :)
günaydin sekerim

günaydin zulaleycim ya bende kendimi disari atmak istiyorum artiiiiiiiiikkkkkkk :84::84: ama ck soguk hava dün lapa lapa kar yagdi

tskler cnm

tskler cnm kesin denicem

günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

günaydin sekerim

günaydin zulaleycim ya bende kendimi disari atmak istiyorum artiiiiiiiiikkkkkkk :84::84: ama ck soguk hava dün lapa lapa kar yagdi
üzülme şeker bahar geliyo azkaldı izmirrin kışı bile sıcak geçiyor ben oyönden şanslıyım ama kar yagışınıda görmek isterdim çocuklar tivide görünce üzülüyo buraya neden yagmıyor diye bende 1 gün onlara süpriz yaptım peçeteden kartopları nasıl oynadılar bir görsen çok mutlu oldular

Son düzenleme:

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

takımcak üzerimizde bi uyuşuklukmu var banamı öyle geliyorervam bu lafıma seni katmıyorum spor canavarı
ay evet cnm galiba ya biraz gaza ihtiyacim var bide disim agriyo biraz [/FONT]

ay cnm ne yaratici bi annesin ne güzel herkezin senin gibi bi annesi olmali

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…