ayy tesekkur ederım nowarcımm bu haftayı artıyla kapatmısssın okudum bu nedemek oluyor o artılar daha cok yenı oyuzden hemencecıkk gıdıcek nowarcım ha gayret sporunu yap az kalorılı seyler ye tatlım tamam mı
Gunaysin sekerler....umarim iyi/basarili bir hafta gecirirsiniz.....
oncelikle kandiliniz mubarek olsun..Allah'im butun dualarimizi kabul eder insallah...vede sevgililer gununuz kutlu olsun kizlar...
Gunaysin sekerler....umarim iyi/basarili bir hafta gecirirsiniz.....
oncelikle kandiliniz mubarek olsun..Allah'im butun dualarimizi kabul eder insallah...vede sevgililer gununuz kutlu olsun kizlar...
hadi bkalım inşallah canımevet canım bu hafta en az 1,5 kiloyla geliyorum inşallah
evet canım yaa uzun zamandır ses soluk kesildi aklıma kötü şeyler geliyor ama umarım yanılırım da iyi habelerini duyarızlolo napıyo acaba eşi nasıl oldu:44:
günaydın canım Allah razı olsun cümlemizin şekercikgünaydın 2. takımın cıtırlarııı
hayırlı kandıller tüm dualarımız kabul olur inş..
sevgililer gününüzde kutlu olsunn
günaydın canım seninde mübarek olsun inşallahgünaydın kızlar yüppiiii okullar açıldı ve normal hayata dönüyorummmm
hepinizin kandili mü barek olsunnn
sevgililer gününede sinir olurum ne ölleee beni 1 gündeyil hergün mutlu etsin
hediye deyil anlayışlı olsun beni biraz rahat bıraksın karışmasın herşeye hediye falan istememmmmmmm
evet canım yaa uzun zamandır ses soluk kesildi aklıma kötü şeyler geliyor ama umarım yanılırım da iyi habelerini duyarız
günaydın canım Allah razı olsun cümlemizin şekercik
günaydın canım seninde mübarek olsun inşallah
bunlarda düşüncelerine gelsin şekercik
o ihtimalleri aklıma getirmek bile istemiyorumAllah korusun ..
yaa kızlar geçen hafta süper bi karın günü vardı tarihi neydi hatırlayamıyorum internetten onu yapıcmda
çok geçmiş olsun bencede çocuklar çok hassas herşeyden etkileniyorlar sıkılmıştırokullar açıldı ama ben kızımı yollamıyorum bugün okula.
cumartesi akşamı ateşlendi boğazım dedi.pazar günü de devamlı ishali oldu..
karın ağrısı çekmiyor.boğazım da ağrımıyor artık evimize geldik ya geçti annecim dedi.yavrum benim kendi istemişti oysa gitmeyi de.
şakaklarında hafif ateş ve iştahsızlığı var..cuma günü annemlere gitmişti gece de orda kalmıştı ben cumartesi akşam almıştım ordan..biraz sıkılmış orda annem rahatsız olunca benden gördüğü ilgiyi de görememiş kendi başına yapmaya çalışmış ihtiyaçlarını.
miniğim benim gece uyuyamadım zorla uyudum diyor.
antibiyotik başlamak istemedim.üzülmüş ondan olabilirmi diye.
üst dişlerin 2 sini düşürmüştü okulların kapandığı hafta.akşam baktım onun biri patlamak üzere bayağı deriyi inceltmiş.ondanmıdırki dedim
şimdi yatıyor evde babasıyla.
bakalım bugün de devam ederse doktora göstericem
bugun sabah neredeyse 56 yi goruyordum
ama 57.00 i gordum.tarti gitti gitti geldi. yarin sabah gorurum ben 56 yi buna inaniyorum :89:
sacimdaki tokaya kadar cikardim 57 de kaldi yaa
cidden bu lafın altında kalmaman lazım artık şekercik:82: göster turaba günüsünü:92::92:haftada 100gr misen gor bu hafta caktirmiycaktim ama bu hafta benden kork sasirtacagim seni
talım zaten sarma yemişsin ekmeğe ne gerek vardı şeker..ve o akşam yenilen puding de neyin nesihayırlı geceler kızlar
sabah elma sirkeli su
1 elma
kahvaltı: 3 dl kp ekmegi peynir zeytin yumurta reçel
ara 1 portakal 1 avuç kabak çekirdegi
akşam 10 tene lahana sarması 1ks çorba yogurt 1dl kp ekmegi
saat 19o da 1 ks pudink
gün boyu 2 lt su 2 fincan yeşil çey yatarken sirkeli su
spor 40 dk
hadi bakalım şekercim bu hafta güzel sonuçlar bekliyoruz sendenmerhaba kızlar nasılsınız bakalım bugünümü anlatayım size sabah biraz eşim bebişe baktı ben uyudum sonra kahvaltı yaptık sonra ev işi yaptım öğleden sonra gezmeye gittim oğlumla .geldik onu uyuttum şimdi yarına hazırlık yapıyorum okul balıyo artık sizinle çok görüşemeyebilirim önceki kadar ama bu yoğunlukta kesin kilo veririm ben
hani canım meyve ve sebzedunku menum
elma sirkeli su
kahvalti
oglen 1 tas bulgur koftesi asi, 1 kase yogurt
aksam biraz pilav 2 derisiz baget, 1 br ayran
2 yesil cay 2 badem kurabiye
3 lt su
80 dk yuruyus.
tv8 in sitesinde 10 şubatta başka bi bölüm var nyse bugünkü pilatesi yaptm pek hoşuma gitmediben 10 subat dıye bılıyorum canımcım yanlıs hatırlamıyorsam eger
geçmiş olsun..okullar açıldı ama ben kızımı yollamıyorum bugün okula.
karın ağrısı çekmiyor.boğazım da ağrımıyor artık evimize geldik ya geçti annecim dedi.yavrum benim kendi istemişti oysa gitmeyi de.
şakaklarında hafif ateş ve iştahsızlığı var..cuma günü annemlere gitmişti gece de orda kalmıştı ben cumartesi akşam almıştım ordan..biraz sıkılmış orda annem rahatsız olunca benden gördüğü ilgiyi de görememiş kendi başına yapmaya çalışmış ihtiyaçlarını.
üst dişlerin 2 sini düşürmüştü okulların kapandığı hafta.akşam baktım onun biri patlamak üzere bayağı deriyi inceltmiş.ondanmıdırki dedim
tv8 in sitesinde 10 şubatta başka bi bölüm var nyse bugünkü pilatesi yaptm pek hoşuma gitmediverimsiz geçti akşama doğru bi 10-15 dk karın çalışırım yine artk
geçmiş olsun..
okullar açıldı ama ben kızımı yollamıyorum bugün okula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?