Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugun sabah neredeyse 56 yi goruyordum
ama 57.00 i gordum. tarti gitti gitti geldi. yarin sabah gorurum ben 56 yi buna inaniyorum :89:
sacimdaki tokaya kadar cikardim 57 de kaldi yaa

dur şeker ya nereye ben daha yeni geldim sayılır sen bizden sıkıldın heralde hemen mezun olmak istiyorsun :84: :84: :84: :84: :84: :84:

eveeett ben izmir liyim sicak memleketten geldim _40 lara

bir aksilik olmazsa 15 mayis insallah haftada 100gr mi sen gor bu hafta caktirmiycaktim ama bu hafta benden kork sasirtacagim seni

hayırlı geceler kızlar

sabah elma sirkeli su
1 elma
kahvaltı: 3 dl kp ekmegi peynir zeytin yumurta reçel
ara 1 portakal 1 avuç kabak çekirdegi
akşam 10 tene lahana sarması 1ks çorba yogurt 1dl kp ekmegi
saat 19o da 1 ks pudink
gün boyu 2 lt su 2 fincan yeşil çey yatarken sirkeli su
spor 40 dk

Son düzenleme:
karamelımmm nerdesınnn:80::80::80: mınnos heryerde senı arıyor bakk ınsallah bıryerlerde spor yapıyorsundur yoksam senı doverımm

oy minnoşum çarsıdaydım bugün..kendime yeni ciciler aldım.üstler cok yakıştı ama pantolan alırken sinir krizi gecırecektım az daha
hıcbırı yakışmadı.totom kocaman cıktı bacaklarım desen kapkalın.moralim bozuldu
acilen şu alt tarafı calıştırmam lazım minnoşum.
akşama kadar gezınce spor yapmış oldum .o kadar cok kıyafet gıyıp cıkardım kı ter içinde kaldım
akşamda gelınce az yedım.bugün cok dıkkatlıydım.Maşallah dıyım kendıme :)yarından tezi yok zararlı herseyı cıkarıyorum hayatımdan.haftasonuda spor yapıcam.şimdilik elimden gelen bu

aslında buldum nasıl spor yapacağımı.haklısınız kızlar ben babamla araba süreyim 1 ayda 10 kılo veririm ipincecik olurum

?
karamelcim hayırlı olsun

tesekkür ederim canım

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugünümü anlatayım size sabah biraz eşim bebişe baktı ben uyudum sonra kahvaltı yaptık sonra ev işi yaptım öğleden sonra gezmeye gittim oğlumla .geldik onu uyuttum şimdi yarına hazırlık yapıyorum okul balıyo artık sizinle çok görüşemeyebilirim önceki kadar ama bu yoğunlukta kesin kilo veririm ben

offf off karamelımm sana nerden baksan 15 gundur hep soyluyorum hep soyluyorum su sınav mulakat su bu dedın bıse demedım ama artık yeterr:84::84::84: az kalorılı seyler yıyorsun her aksam hıc yapmasn bıle 20 dk basen calısıyorsun ve mumkun olan heryerde yuru asansorlere bınme bır hafta hemen dıkkatlı olmaya basla bırhaftada gıdıcek hersey merak etme tatlım cunku daha cok yenı kılon hemen gıder tamam mı sekercımm

gunaydin sabah serifleriniz hayir olsun insallah evet arkadaslar ben yine gaza geldim insallah uzun surer bubdan sonra menumu duzenli yazacagim bugun yarim saat pilatez yaptim yarim saatte lessli evim almis basini gidiyo simdide gidip biraz toparlayayim
hadi secdenurum gösterelim şu turaba nasıl kilo veriliyormuş izmire gelince küçük dilini yutturalım ona

evet canim gosterecegim insallah bana oyle demiycekti hayatinin hatasini yaptihaftada 100gr mis

dün 5'i bi yerde çay aldm canım onu içicem bide bugün akrep hoşafı yapıcm yanlız tarifi zahmet olmazsa yazarmısn
[
şşşşttt sen de gel kendine çabuk bakiim..yemek listelerini gözden geçir..defter tutuluyor dimiii..görmiicem bu hafta kilo alındığını ona göre[/COLOR]

tımamm:18:

gunaydın sekerlerımmm nasıl gıdıyor nowarcım bu haftaya bomba gıbı basladıkkmı ne dersın

gunaydınn banucummm

inşallah öyle olcak canım ayy hem 4. takımdan hem burdan konuşuyoruz ne güzel sizin takım bizim takım bizim takım yine bizim takım dermişimşaka bi yana hoşuma gidiyo 2 takım arasındaki ilişki ellere vermedik minnoşumuzu yabancıya gitmedi

2. takım hepinizin kandili mübarek olsun ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun

ayy tesekkur ederım nowarcımm bu haftayı artıyla kapatmısssın okudum bu nedemek oluyor o artılar daha cok yenı oyuzden hemencecıkk gıdıcek nowarcım ha gayret sporunu yap az kalorılı seyler ye tatlım tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…