Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

banane banane yaaaaaaaaaaa ben çatlarım hepiniz biraraya gelirseniz :84: :84: :84:

akrebim gülmekten öldürdün beni
ay sanki benim kocayı anlattınya ben direksiyona geçince adamın rengi atıyor
2 sınavıda 1 kerede geçtim hocam benden çok memnundu güzel sürüyorsun diyordu
ama ben arabaya binince adam bir eliyle direksiyonu bir eliyle elfirenini tutuyo sonrada bana diyorki SÜREEMİYOSUNNNNNNNNNNNN

sen bana msnden pastalar gonderecegini soyleyince bende korumaya almistim kendimi, ozelden yazdim msnimi.
Izmirde bir eglence duzenleyecegim zaten oraya gelebilenleri oraya beklerim.

aynen. benimkide bana diyorki " ben arabayi aldim 6 ay kapinin onunde durdu soforle calistim vs.."
ee ben 6 ay hicbirsey yapmadan bekleyincemi ogrenecegim. pimpirik kocamla benimde isim zor. direksiyon hocasindan ders alayim diyorum ben ogretirim diyor. hadi ozaman deyincede, acelemiz yok oluyor....

benimkide bir sefer guya bana ogretecek 20 mt gittim el frenini cekti sen buralik adam degilsin dedi
essek kafali kocadan hoca olmaz yaaaku

banane banane yaaaaaaaaaaa ben çatlarım hepiniz biraraya gelirseniz :84: :84: :84:
Zulaley senide beklerim Istanbula ,olmadi İzmirdeki partime gel kizimin dis bugdayini izmirde yapacagim, tek sart cok şık giyinmek şıkır şıkır

seni de bekleriz şekercim

benimkide bir sefer guya bana ogretecek 20 mt gittim el frenini cekti sen buralik adam degilsin dedi
essek kafali kocadan hoca olmaz yaaaku
ayy bu eşlerin hepsi aynı sanırım yaa..kalas birincileri nolucak..
oysa ne güzel eşleriniz almış bi güzel ehliyeti acıcık destek olsanız yeter.acıcıkda moral verin övgü yağdırın ölcekmisiniz.yok bunlar korkuyor bence biliyorlar onlardan daha iyi yapıcaz sonra da kompleks yapıcaklar ondan korkuyorlar bastırma psikolojisi işte
ohh olsun yaa herşeyleri onlardan daha iyi başarıyoruz çok şükür
tamam turapcım söz gelmeyen böle olsun benim koca kıskanç ama annemediye kaçarım evdennnn
oynarızkız hııı şıklık konusundada üstüme yoktur şeker

aaaa noluyorus şimdiii şimdide ben kıskandım ama.. benimkine desem ben izmire eğlenmeye gidiyorum diye valla vurur topuklarımdan anacıım o kadar yol git git bitmezki anneme gidiyorum diye geliim ben dönene kadar adam ilan verir artık ANNESİNE DİYE EVDEN ÇIKIP KAYBOLAN KADIN diye
ayyy ama şimdi de ben kıskandııımm

Kızlar bende direksiyon sınavından 100 aldım.hocalar maşallah ck güzel sürüyorsun filan dedi ama babamla bınıyoruz arabaya sizin eşleriniz gibi, oda cesaretimi kırıyor.ter ıcınde kalıyorum araba sürerken o kadar geriliyorum ki.babam sürekli kaza yapacakmışım hatalı sürüyormuşum gıbı davranıyor.en ufak bı hatada bağırıyor araba sürerken inanın 1 kılo veriyorum stresten korkudan
şimdi işe arabayla gıtme ıstıyorum cunku üniversite uzak evımıze dolmuşla 45-50 dkka srüyor halbukı arabayla gıtem 20 dkkaya ordayım

cesaretım okadar kırıldı kı korkudan süremıyorum bende.2 sene öncede trafık kazası gecırdık.o kazadan sonra daha kötü oldum.direksiyona oturamıyorum.araba sürmek fobi oldu benim için :26:

ayyy keske yaa.ben hep rüyalrımda görüyorum sizi.şöyle toplandığımızı filan :) keske gercek hayatta da görüşsek.

sağol minnoşum çok tesekkür ederim. cıtır değil ama katır asistan olucam böyle giderse
off haklısın bitanem ya o kadar emek verdim.ne güzel 66 olmuştum şimdi belki 69-70 oldum tartılamıyorumda tartım hala bozuk(

karamelcim tekrar tebrikler.hadi Allah yolunu acik etsin.

allah razı olsun turabcım cok sağol

hayırlı olsun karemelim :81: iş saat lerin bellimi belki işe başlayınca hayatın ve yemegin düzene girer bence

tesekkür ederim canımm iş saatlerim sabah 8-8.30 akşamda bazen 6 bazen 7 ikinci öğretimde var bizde o yüzden akşam çıkış saatlerim belli değil
karemalcim aksam yazini gormemisim iyi sayilirim benim disim hala agriyor

cok gecmiş olsun canımm.hemen bi doktora gıt.diş ağrısı da hıc cekılmez

sağollll akrebim tesekkür ederim.mersine gelıcektım ama göreve baslıyacak olunca kaldı halam amcalarım cağırıp duruyor ama kısmet olmadı malesef.mersine gittiğimde mutlaka uğrayacam sana ama

o eski halimden eser yok şimdiiiii ızdırap içinde yorgunummm şimdi tutun kollarımdan düşerimm şimdii şişkoyum dostlarım şişkoyum şişkoooo

Son düzenleme:

bende bende izmire bende gelirim tarihler uyarsa nasil bir parti bu ona gore hazirlikli geleyim:118:

Son düzenleme:
kızlar valla benim eşimde aynı hiç fark yok onlar anasının karnında öğrenmedi ya değil mi onlarda acemiydi gel anlat ilk seferde süper süreyim istiyo .oysa kurs alırken hoca beni şehir içine çıkarıyodu ve ilk gün merkeze koydu beni iyisin diye.ama sonra benimki benim kafamı karıştırdı tabi iyice kötü oldum.
turabcım yaza istanbula gelmeyi düşünüyorum seni görmeyi çok isterim.
sınavı kazanırsın inşallah ne zaman sınavın?
karamelcim hayırlı olsun
kızlar mama sandalyesi aldınız mı bende almak istiyorum hangisi iyi acaba fikir verin bana?

mahvoldm ben bugün 65 çıktm:84:noluyo bana böylee resmen şişiyorum engel olamıyorum kendime ayyy kilo çizelgemi değiştirmye bile kıyamıyorum ama yapmalıyım en azından orda göreyim vermem gereken pis karayağ miktarını :18: bide ben birazck hedefimi küçültücem gözüme az gelsin vermem gereken kilokeşke bi iğne batırsamda fııssss diye inse karnımben bu hafta kendimi çok sıkmıycam oluruna bırakıcm bakalım eğer böylede olmazsa ben vazgeçicem bu zayıflama sevdasından bu ne yaa o kadar uğraş ver 2 günde tekrar şiş :84:

hayırlı geceler kızlarrrrrrr

sabah 2 bardak su
1 elma
kahvaltı 1simit peynir zeytin yumurta
ara 1 dilim kek
öglen yemedik kahvaltı geç yapmıştık
akşam 1 tabak beyaz lahana salatası 1 tabak köfteli patates
gün boyu 2 lt su 2 fincan tarçınlı yeşilçay
sporyok yatar kende sirkeli su

slm kizlar........

dün ehliyet isiyle ugrastim kursumu deyistirmek istiyorum cok para istediler ya eski kurtan parayida geri vermiceklr galiba intte bi hikaya okumustum sekreter aynisini dedi bana sastim kaltim olurmu bu kadar diye sekreter kursun sahibi yurt disinda dedi falan bakalim ne olur ama esim parayi kesin birakmam diyo ya az deyil bu arada 120 dk spor bende ip atlamaya basladim bakalim nasil fayda edecek

Hayırlı geceler şekerler
Kıslar arada nadirende olsa, arabası kıymetli olmayan ve araba sürdürürken strese girdirmeyen erkeklerde varBEn aranızda bu konuda şanslı olanlardanım. Canım kocişim çok yardımcı oldu bana ve cesaretlendirdi. Hemde arabamızı sıfır almıştık benim öğreneceğim zamanlar, beni çalıştırdı. Bir gün arabayla tek başıma markete gönderd beni ve bende küçük bir kaza yaptım, ondan sonra bir süre kullanmak istemedim. Ama o sürekli olur böyle şeyler diyerek tekrar kullanmaya başlamam için ısrar etmişti. Kızım doğdukan sonra gün içinde emzirmeye gidip gelmem için kullanmam gerekiyordu ve öylelikle başladım, yavaş yavaş gidip geliyordum hemde 20-30 la,2.vitesten yukarı çıkmıyordumayy bide işyerinin güvenlik görevlisine park ettirir ve park yerinden çıkarttırıdımbir zamanlar. Kızım vesile oldu öğrendim şükür. Tabii sevgili eşimin büyük desteğiyle

Ben mama sandalyesi almadım canımcım, ilk zamanlar kafasının altına yastık koyup yediriyordum, şimdi odada otutturup yediriyorum. Bana görede çok gerekli bişey değil ama sen bilirsin tabii

Kıss nowar bacım ne yapıyon sen. Bir dur demen lazım bu gidişe şekerim. Sen akrep hoşafından yapsana kendine, birde kiraz sapı çayı içsene 21 gün kür yap kendine, ibrahim saraçoğlu diyordu, bunlar karnına fıss dedirtir senin. ödem fala kalmaz. Bak bu hafta 63,5 gelicen tamammı canım. Vazgeçmek mivazgeçmek falan yok, unut vazgeçme kelimesini. Devam devam devam. hedefe ulaşana kadar devam canım.

Tebrikler şekerim çizelgende farkettim 66 olmuşsun senn. Canım benim ya bu hafta iyi kilo vermişsin. İnşaallah böyle devam eder.

harika ya sevindim canım senin adına..varmış demek aralarda tek tük insan olanı valla helal olsun
kıs o zaman sen araba sür babanla..haftada birkez çıksan 1 kilo işte
şunada bak şarkılar yazmış..çabuk kendine geliyosun bu hafta..valla kilo alanlara çok büyük cezalar gelicek ona göre..bi kere tüm takımları dolaşırsınız ben şişkoyum diye
ilahiii.sür tabii canikom..sabahları erkenden çıkarsın..ilk gün mesafeni kısa tut..her çıkışında uzatırsın azar azar.sonra bi bakmışsın acaaip bir sürücüsün.

ayy kız bu seferde ben gıcık oldum şu çizelgene.. o kadan şişkonun içinde dal gibin bişii var o sensin dimiii..diğerleride sana yetişmeye çalışan biz şişkolar:84:
bende bende izmire bende gelirim tarihler uyarsa nasil bir parti bu ona gore hazirlikli geleyim:118:
kıs sen de taa oralardan gelirsen iyice çatlatıcaksınız yani bizi demii canım sen izmirlimisin.
kızlar mama sandalyesi aldınız mı bende almak istiyorum hangisi iyi acaba fikir verin bana?
tatlım bence hiç gerek yok mama sandalyesine..zaten çok fazla durmaz o sandalye de boşuna almış olursun..
ben yemek öncesi doyuruyordum karnını zaten biz yemek yerken o da ööle oynardı.

şşşşttt sen de gel kendine çabuk bakiim..yemek listelerini gözden geçir..defter tutuluyor dimiii..görmiicem bu hafta kilo alındığını ona göre

günaydın akrep çim.ve de bütün takım arkadaşlarım.
akrep çim ölçülerimiziş yazalım demiştin bir ara.hatta kendininkileri yazmıştın.ben de üşenmedim ölçtüm bu sabah.ilk 3 aralıkta ölçmüştüm takıma girince.
bel 93 cm den 87 cm ye
basen 112 cm den 105 cm ye düşmüş.
keşke gebelik öncesi rakamlarımı bilseydim.
neyse yola devam.
yol bayağı uzun çünkü.

Tebrikler şekerim çizelgende farkettim 66 olmuşsun senn. Canım benim ya bu hafta iyi kilo vermişsin. İnşaallah böyle devam eder.

sagol tatlım benım ınsallah sende 1 mart hedefıne ulasırsın canımm ınsallah daha onceden ulasırsında dahada bır mutlu olursun canımcımm

tamam turapcım söz gelmeyen böle olsun benim koca kıskanç ama annemediye kaçarım evdennnn
oynarızkız hııı şıklık konusundada üstüme yoktur şeker
tamam gelecek davetliler listeme seni ekliyorum karsimda incecik bir zulaley gormeliyim. mart sonuna kadar hedefini belirle sekerim ne kadar az yag o kadar kivrak vucut
amanin yandaaaan

sen ne zaman geleceksin izmire secdenur? benim partim mart sonu senlede bulusuruz insaallah sen gel ben yine gelirim izmire
haftada yuz gram versen herhalde bulusma tarihimize kadar 1-2 kilo verirsin
hadi tatlim sende bas gaza izmirde seninlede bulusuyoruz

tamam ogretmenim yaza bulusuruz bakalim hangimiz daha ince
ben kullaniyorum mama sandalyesi. cokda iyi oluyor. bizim mama sandalyemiz yemek masasindaki sandalyeye monte ediliyor. biz yemek yerken kizimda orada oturuyor onune ekmek kiriklari falanda birakiyorum kendi kendine yiyor. ben ozellikle boyle bir sey istedim kizimda ailenin bir bireyi olarak masamizda bulunsun degilmi yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…