ayy demii kız kopardık gerçekten..çok sağol canım benim yolum düşerse gelirim neden olmasın şekercik..incecik arkadaşım ı görürdüm ne güzel olurdu..ben de beklerim canım yolunuz buralara düşerse hem de seve seve..benim çevrem çok ama işle alakalı hep.böyle kafa dengi arkadaşım hiç yok evime gelsin ben evine gidiim hayal gibi banaişden eve evden işe benim hayatım..ralarda fırsat bulursak dışarı çıkarız yemeğe felan işte o kadar..ama iş koşturmalarım full olur
artık buna da şükür diyoruz..halimize bin şükür..
tatlış ben senden msn istemiştim yanlış hatırlamıyor isem..ya da tel..yoksa sadece düşündüm yazamamışmıydım ki fırsat bulup:44: ayy hatırlamıyorum neese anladın sen onu şeker
hiç unutmam..hafta sonu eşimle çıkmıştık.ben araba sürücem..öyle bir hevesle oturuyorumki..neese trafikle alakası olmayan bi yere geldik(trafik dışında kullanıcam ya arabayı)ve ben geçtim direksiyon başına ufff hala az önceymiş gibi aklımda ne kadar mutlu olmuşsam artık ve arabayı çalıştırdım çok güzel bir şekilde sürmeye başladım.tam 20 dk sonra tüm bildiklerimi unuttum kendisinden bile yüksek puanla imtihanı geçmişim hocalar tarafından cesaretimden ve sürüşümden dolayı tebrik edilmişim.kendilerine has güya öğretme bana göre unutturma tekniğiyle gerçekten süper başarı 20 dk sonra ben arabayı stop ettirdim ve tekrar çalıştıramadım beynim boşaldı resmen.bu bağırıp duruyor yanımda kan beynime çıktı resmen.bir hışımla açtım kapıyı çıktım dışarı çarparak kapadım kıymetli arabasının kapısını.al arabanı dedim.sürmüyorum.yanımda sen olduğun için sürmek istemiyorum dedim
sonra özel ders aldım.trafikte hoca eşliğinde çünkü o şekilde asla süremezdim sanırım tüm cesaretimi bitirmişti adam yaahocayla çok güzel oldu.hem motive ediyor hemde rahat sürmeni sağlıyor.ilk dakikalar gergindim aklımda en son deneyimim olunca sonrası devamı geldi şükür..
Allah eşlerin eline düşürmesin bizi..biz onları sonuna kadar destekliyoruz.aynı desteği beklerken onlar al sana al sana destekdiye var olan moralimizi de çökertiyorlar.
pisler nolucak
sen bana msnden pastalar gonderecegini soyleyince bende korumaya almistim kendimi, ozelden yazdim msnimi.ayy demii kız kopardık gerçekten..çok sağol canım benim yolum düşerse gelirim neden olmasın şekercik..incecik arkadaşım ı görürdüm ne güzel olurdu..ben de beklerim canım yolunuz buralara düşerse hem de seve seve..benim çevrem çok ama işle alakalı hep.böyle kafa dengi arkadaşım hiç yok evime gelsin ben evine gidiim hayal gibi banaişden eve evden işe benim hayatım..ralarda fırsat bulursak dışarı çıkarız yemeğe felan işte o kadar..ama iş koşturmalarım full olur
artık buna da şükür diyoruz..halimize bin şükür..
tatlış ben senden msn istemiştim yanlış hatırlamıyor isem..ya da tel..yoksa sadece düşündüm yazamamışmıydım ki fırsat bulup:44: ayy hatırlamıyorum neese anladın sen onu şeker
aynen. benimkide bana diyorki " ben arabayi aldim 6 ay kapinin onunde durdu soforle calistim vs.."valla turabcım benım esım ben guzel surdukce ınadına nıye oyle yaptın nıye boyle yaptın deyıp benı korkutuyor ama ınatla surucem dıyorum vede suruyorum bızım araba bıraz buyuk yoksa hryer surerım par k sorunu oluyor buyuk oldugu ıcın . ama yok ınatla surucem eger bı ben beceremıyorum yaa dersem dahada surdurmez arabasını cok kıymetlı cunkumm. sende oyle yap tatlım bence cesaret et sur yanı erkekler dogustan ogrenmıyorya bunu hem surmeden nasıl ogrenıceksınkı demı canım
benimkide bir sefer guya bana ogretecek 20 mt gittim el frenini cekti sen buralik adam degilsin dedihiç unutmam..hafta sonu eşimle çıkmıştık.ben araba sürücem..öyle bir hevesle oturuyorumki..neese trafikle alakası olmayan bi yere geldik(trafik dışında kullanıcam ya arabayı)ve ben geçtim direksiyon başına ufff hala az önceymiş gibi aklımda ne kadar mutlu olmuşsam artık ve arabayı çalıştırdım çok güzel bir şekilde sürmeye başladım.tam 20 dk sonra tüm bildiklerimi unuttum kendisinden bile yüksek puanla imtihanı geçmişim hocalar tarafından cesaretimden ve sürüşümden dolayı tebrik edilmişim.kendilerine has güya öğretme bana göre unutturma tekniğiyle gerçekten süper başarı 20 dk sonra ben arabayı stop ettirdim ve tekrar çalıştıramadım beynim boşaldı resmen.bu bağırıp duruyor yanımda kan beynime çıktı resmen.bir hışımla açtım kapıyı çıktım dışarı çarparak kapadım kıymetli arabasının kapısını.al arabanı dedim.sürmüyorum.yanımda sen olduğun için sürmek istemiyorum dedim
sonra özel ders aldım.trafikte hoca eşliğinde çünkü o şekilde asla süremezdim sanırım tüm cesaretimi bitirmişti adam yaahocayla çok güzel oldu.hem motive ediyor hemde rahat sürmeni sağlıyor.ilk dakikalar gergindim aklımda en son deneyimim olunca sonrası devamı geldi şükür..
Allah eşlerin eline düşürmesin bizi..biz onları sonuna kadar destekliyoruz.aynı desteği beklerken onlar al sana al sana destekdiye var olan moralimizi de çökertiyorlar.
pisler nolucak
Zulaley senide beklerim Istanbula ,olmadi İzmirdeki partime gelbanane banane yaaaaaaaaaaa ben çatlarım hepiniz biraraya gelirseniz :84: :84: :84:
seni de bekleriz şekercimbanane banane yaaaaaaaaaaa ben çatlarım hepiniz biraraya gelirseniz :84: :84: :84:
akrebim gülmekten öldürdün beni
ay sanki benim kocayı anlattınya ben direksiyona geçince adamın rengi atıyor
2 sınavıda 1 kerede geçtim hocam benden çok memnundu güzel sürüyorsun diyordu
ama ben arabaya binince adam bir eliyle direksiyonu bir eliyle elfirenini tutuyo sonrada bana diyorki SÜREEMİYOSUNNNNNNNNNNNN
ayy bu eşlerin hepsi aynı sanırım yaa..kalas birincileri nolucak..benimkide bir sefer guya bana ogretecek 20 mt gittim el frenini cekti sen buralik adam degilsin dedi
essek kafali kocadan hoca olmaz yaaaku
tamam turapcım söz gelmeyen böleolsun benim koca kıskanç ama annemediye kaçarım evdennnn
oynarızkız hııı şıklık konusundada üstüme yoktur şeker
hiç unutmam..hafta sonu eşimle çıkmıştık.ben araba sürücem..öyle bir hevesle oturuyorumki..neese trafikle alakası olmayan bi yere geldik(trafik dışında kullanıcam ya arabayı)ve ben geçtim direksiyon başına ufff hala az önceymiş gibi aklımda ne kadar mutlu olmuşsam artık ve arabayı çalıştırdım çok güzel bir şekilde sürmeye başladım.tam 20 dk sonra tüm bildiklerimi unuttum kendisinden bile yüksek puanla imtihanı geçmişim hocalar tarafından cesaretimden ve sürüşümden dolayı tebrik edilmişim.kendilerine has güya öğretme bana göre unutturma tekniğiyle gerçekten süper başarı 20 dk sonra ben arabayı stop ettirdim ve tekrar çalıştıramadım beynim boşaldı resmen.bu bağırıp duruyor yanımda kan beynime çıktı resmen.bir hışımla açtım kapıyı çıktım dışarı çarparak kapadım kıymetli arabasının kapısını.al arabanı dedim.sürmüyorum.yanımda sen olduğun için sürmek istemiyorum dedim
pisler nolucak
akrebim gülmekten öldürdün beni
ay sanki benim kocayı anlattınya ben direksiyona geçince adamın rengi atıyor
2 sınavıda 1 kerede geçtim hocam benden çok memnundu güzel sürüyorsun diyordu
ama ben arabaya binince adam bir eliyle direksiyonu bir eliyle elfirenini tutuyo sonrada bana diyorki SÜREEMİYOSUNNNNNNNNNNNN
turabcım tabiki emek ister..sen takımın örneğisinmaaşallah kutlicaz tabii darısı hepimizin başına
50 li rakamları görürmüyüm acaba bidaha
şekercik sen yakınmıydın buralara imkan olsa da sen de gelsen karamelim sen birlikte kutlasak şekercik..
ayy imkan olsa tüm takım toplaşsak şööle biyerdezayıf ve çıtır olaraktanve her yıl bööle toplanırmışız ne güzel olurdu yaa
karamelım canım benım cok sevındım yaa odanın falan guzel olmasına allahım hayırlısını nasıp etsın hep yuzun gulsun ınsallah ısyerındede ama tabı cıtır asıstan olmakta var demı canımcım neolur artık bı duzene gırmeye calıs en azından kalorılı seyler yeme tatlım ya vallla cok uzuluyorum okadar emek verdın karamelım bosa cıkmasın lutfen tamam mı
karamelcim tekrar tebrikler.hadi Allah yolunu acik etsin.
hayırlı olsun karemelim :81: iş saat lerin bellimi belki işe başlayınca hayatın ve yemegin düzene girer bence
karemalcim aksam yazini gormemisim iyi sayilirim benim disim hala agriyor
günaydın kızlar..
karamelim yeni işin hayırlı ve uğurlu olsun şekercim..en kısa zaman da mersine beklerim şekercim kutlayalım bunu süpersin..ama tabi eski karamelimi istiyorum ben ..
kilo verme konusunda azimli tıkır tıkır kilo veren karamelimi..
sen bana msnden pastalar gonderecegini soyleyince bende korumaya almistim kendimi, ozelden yazdim msnimi.
Izmirde bir eglence duzenleyecegim zaten oraya gelebilenleri oraya beklerim.
aynen. benimkide bana diyorki " ben arabayi aldim 6 ay kapinin onunde durdu soforle calistim vs.."
ee ben 6 ay hicbirsey yapmadan bekleyincemi ogrenecegim. pimpirik kocamla benimde isim zor. direksiyon hocasindan ders alayim diyorum ben ogretirim diyor. hadi ozaman deyincede, acelemiz yok oluyor....
benimkide bir sefer guya bana ogretecek 20 mt gittim el frenini cekti sen buralik adam degilsin dedi
essek kafali kocadan hoca olmaz yaaaku
Zulaley senide beklerim Istanbula ,olmadi İzmirdeki partime gelkizimin dis bugdayini izmirde yapacagim, tek sart cok şık giyinmek şıkır şıkır
kızlar valla benim eşimde aynı hiç fark yok onlar anasının karnında öğrenmedi ya değil mi onlarda acemiydi gel anlat ilk seferde süper süreyim istiyo .oysa kurs alırken hoca beni şehir içine çıkarıyodu ve ilk gün merkeze koydu beni iyisin diye.ama sonra benimki benim kafamı karıştırdı tabi iyice kötü oldum.
turabcım yaza istanbula gelmeyi düşünüyorum seni görmeyi çok isterim.
sınavı kazanırsın inşallah ne zaman sınavın?
karamelcim hayırlı olsun
kızlar mama sandalyesi aldınız mı bende almak istiyorum hangisi iyi acaba fikir verin bana?
mahvoldm ben bugün 65 çıktm:84:noluyo bana böylee resmen şişiyorum engel olamıyorum kendime ayyy kilo çizelgemi değiştirmye bile kıyamıyorum ama yapmalıyım en azından orda göreyim vermem gereken pis karayağ miktarını :18: bide ben birazck hedefimi küçültücem gözüme az gelsin vermem gereken kilokeşke bi iğne batırsamda fııssss diye inse karnım ben bu hafta kendimi çok sıkmıycam oluruna bırakıcm bakalım eğer böylede olmazsa ben vazgeçicem bu zayıflama sevdasından bu ne yaa o kadar uğraş ver 2 günde tekrar şiş :84:
valla turabcım benım esım ben guzel surdukce ınadına nıye oyle yaptın nıye boyle yaptın deyıp benı korkutuyor ama ınatla surucem dıyorum vede suruyorum bızım araba bıraz buyuk yoksa hryer surerım par k sorunu oluyor buyuk oldugu ıcın . ama yok ınatla surucem eger bı ben beceremıyorum yaa dersem dahada surdurmez arabasını cok kıymetlı cunkumm. sende oyle yap tatlım bence cesaret et sur yanı erkekler dogustan ogrenmıyorya bunu hem surmeden nasıl ogrenıceksınkı demı canım
Hayırlı geceler şekerler
Kıslar arada nadirende olsa, arabası kıymetli olmayan ve araba sürdürürken strese girdirmeyen erkeklerde varBEn aranızda bu konuda şanslı olanlardanım. Canım kocişim çok yardımcı oldu bana ve cesaretlendirdi. Hemde arabamızı sıfır almıştık benim öğreneceğim zamanlar, beni çalıştırdı. Bir gün arabayla tek başıma markete gönderd beni ve bende küçük bir kaza yaptım, ondan sonra bir süre kullanmak istemedim. Ama o sürekli olur böyle şeyler diyerek tekrar kullanmaya başlamam için ısrar etmişti. Kızım doğdukan sonra gün içinde emzirmeye gidip gelmem için kullanmam gerekiyordu ve öylelikle başladım, yavaş yavaş gidip geliyordum hemde 20-30 la,2.vitesten yukarı çıkmıyordum ayy bide işyerinin güvenlik görevlisine park ettirir ve park yerinden çıkarttırıdım bir zamanlar. Kızım vesile oldu öğrendim şükür. Tabii sevgili eşimin büyük desteğiyle
kıs o zaman sen araba sür babanla..haftada birkez çıksan 1 kilo işteKızlar bende direksiyon sınavından 100 aldım.hocalar maşallah ck güzel sürüyorsun filan dedi ama babamla bınıyoruz arabaya sizin eşleriniz gibi, oda cesaretimi kırıyor.ter ıcınde kalıyorum araba sürerken o kadar geriliyorum ki.babam sürekli kaza yapacakmışım hatalı sürüyormuşum gıbı davranıyor.en ufak bı hatada bağırıyoraraba sürerken inanın 1 kılo veriyorum stresten korkudan
şimdi işe arabayla gıtme ıstıyorum cunku üniversite uzak evımıze dolmuşla 45-50 dkka srüyor halbukı arabayla gıtem 20 dkkaya ordayım
cesaretım okadar kırıldı kı korkudan süremıyorum bende.2 sene öncede trafık kazası gecırdık.o kazadan sonra daha kötü oldum.direksiyona oturamıyorum.araba sürmek fobi oldu benim için :26:
o eski halimden eser yok şimdiiiii ızdırap içinde yorgunummm şimdi tutun kollarımdan düşerimm şimdii şişkoyum dostlarım şişkoyum şişkoooo
karamelcim sende bol bol babanla araba sur o zaman araba surerek zayiflayan ilk kisi sen olursun herhalde
ben bizimkine diyecegim bu aksam arabayi garaja koymasin yolda biraksin pazar sabahlari yollar bombos oluyor ben cikip sureyim az. garaja koyarsa cikaramamda
bende bende izmire bende gelirim tarihler uyarsa nasil bir parti bu ona gore hazirlikli geleyim:118:
tatlım bence hiç gerek yok mama sandalyesine..zaten çok fazla durmaz o sandalye de boşuna almış olursun..kızlar mama sandalyesi aldınız mı bende almak istiyorum hangisi iyi acaba fikir verin bana?
mahvoldm ben bugün 65 çıktm:84:noluyo bana böylee resmen şişiyorum engel olamıyorum kendime ayyy kilo çizelgemi değiştirmye bile kıyamıyorum ama yapmalıyım en azından orda göreyim vermem gereken pis karayağ miktarını :18: bide ben birazck hedefimi küçültücem gözüme az gelsin vermem gereken kilokeşke bi iğne batırsamda fııssss diye inse karnım ben bu hafta kendimi çok sıkmıycam oluruna bırakıcm bakalım eğer böylede olmazsa ben vazgeçicem bu zayıflama sevdasından bu ne yaa o kadar uğraş ver 2 günde tekrar şiş :84:
Tebrikler şekerim çizelgende farkettim 66 olmuşsun senn. Canım benim ya bu hafta iyi kilo vermişsin. İnşaallah böyle devam eder.
tamam gelecek davetliler listeme seni ekliyorum karsimda incecik bir zulaley gormeliyim. mart sonuna kadar hedefini belirle sekerim ne kadar az yag o kadar kivrak vucuttamam turapcım söz gelmeyen böleolsun benim koca kıskanç ama annemediye kaçarım evdennnn
oynarızkız hııı şıklık konusundada üstüme yoktur şeker
sen ne zaman geleceksin izmire secdenur? benim partim mart sonubende bende izmire bende gelirim tarihler uyarsa nasil bir parti bu ona gore hazirlikli geleyim:118:
tamam ogretmenim yaza bulusuruz bakalim hangimiz daha incekızlar valla benim eşimde aynı hiç fark yok onlar anasının karnında öğrenmedi ya değil mi onlarda acemiydi gel anlat ilk seferde süper süreyim istiyo .oysa kurs alırken hoca beni şehir içine çıkarıyodu ve ilk gün merkeze koydu beni iyisin diye.ama sonra benimki benim kafamı karıştırdı tabi iyice kötü oldum.
turabcım yaza istanbula gelmeyi düşünüyorum seni görmeyi çok isterim.
sınavı kazanırsın inşallah ne zaman sınavın?
karamelcim hayırlı olsun
kızlar mama sandalyesi aldınız mı bende almak istiyorum hangisi iyi acaba fikir verin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?