Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı Geceler arkadaşlar, tatlı tatlı rüyalar görün inşaallah.
Benimde kilo koruma günlerim bitti, yarından itibaren tekrar kilo verme günlerim başlayacak. Hadi hep beraber bu hafta 1 kg karayağ gönderelim vucutlarımızdan, takımımızı birinci yapalım.

annemle aynı şehirlerdeyiz ama uzak belediye otobüsleriyle 1.5 saat sürüyor
3 çocukla zor oluyor
eşim bırakıyor bizi müsaait olunca
ehliyet aldım ama araba kullanamıyorum

BAŞARI YOLCUSUNA MEKTUP

Eğer istersen ey yolcu,
Hayallerini hayatına sığdırabilirsin.

Hedeflerini tam olarak belirlediğinde,
Gerekli eylem gücüne erişeceksin.

Planlı bir yol haritasıyla ,
Bütün nasılların kapılarını açabileceksin.

Zamanın hükümdarı olmayı başardıkça,
Zamanın esaretinden kurtulacaksın.

Yanlış yapmaktan korkmayı seçersen,
Heyecansız bir güne uyanmayı da göze alacaksın.

Dünkü başarısızlıklarını yarına taşırsan,
Sadece çaresizliği öğrenmiş olacaksın.

İlk yenilgi durdurursa seni,
Sıradanlığa razı olmakla yetineceksin.

Bütün kalbinle inandıkça,
Bütün beyninle destekleneceksin.

Her şeye rağmen ey yolcu
Gülümseyebilmek için bir nedene ihtiyacın yok,
Çünkü sen varlığınla en değerli nedensin…

ASLI HATİCE ARUSAN
EKİM 2004​

günaydıııııııın
tam 1 kilo artıdayım:18:ama medencim söz bu hafta 61 görcem yinede kafaya koydum

lolocum eşine Allah'tan acil şifalar dilerim umarım bir an önce iyileşir dualarımz seninle..

karamel yeni işin hayırlı olsun hocam

meden benim 6 tane dersim açıklandı açıklananlar çok iyi ama bakalm daha 5 tane daha var:18:

kızlar bısey soylemek ıstıyorum sıze ben artık takımdan ayrılmak ıstıyorum bellı bır duzene gıremedım burda kendımı kontrol edemedım gıbıme gelıyor ben cok fazla onlıne oluyorum ama burda paylasım yapamıyorum nedendır bılınmez. sakınha hıcbırınız kısısel olarak algılamayın ama ben bu kılo verme ısını artık 55 ınene kadar bırakmak ıstemıyorum ve bu sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak artık 4. takımda yola devam etmek ıstıyorum, tabı onlarda kabul ederse . yıne hergun yanınıza gelırım tabıkıde sızı mınnossuz bırakmam canlarım benım . ınsallah hepınızz ıstedıgınız kılolara ınersınız canlarım hepınıze gıtsınn karayaglar dıye sloganımı hep gelıp ssoylerım ben yıne

akrebımm sende okuduktan sonra ben 4. takıma gecmek ıstıyorum benı lısteden cıkarırsın tatlım hepınıze saglılı kılo vermeler dılerımm

cnm zaten kafaya koymak önemli sen kesin bu hafta 61 görürsün :130::130::130::130::130:[/COLOR]

bugün süperim kızlar neden bilinmez morelim yerinde
yürüyüş spor ne varsa yapıcam bugün sabah erkenden kalktım işleride bitirdim oooohhhhhhhhhhhh

ins hep böyle olursun cnm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:bende bu haftayi atlatayim senin gibi olurum ins :18:

yürüyüş spor ne varsa yapıcam bugün sabah erkenden kalktım işleride bitirdim oooohhhhhhhhhhhh

Benimde kilo koruma günlerim bitti, yarından itibaren tekrar kilo verme günlerim başlayacak. Hadi hep beraber bu hafta 1 kg karayağ gönderelim vucutlarımızdan, takımımızı birinci yapalım.
Evet evet eveet
Bende kendime bir bitki çayı demleyimde içeyim barii Birazda mekik çekeyim :87:
süpersin şekercimm

çukulatayı görmedim pazar kaçamağı olsun
ama ben bu hafta 61 görmek istiyorum
olursun şekercim 1,8 kilo nedirki senin için
seninde pazar kaçamağını görmedim
13 kilo varmış verilecek
şekercim 8 kilo gitmiş azmı..bi sekiz kilo daha versen kalır 5 kilo yaaa:94:
biraz yürüyeyim

içeriğinde sinemaki olan karışımları kabul etmiyorumsağlığımız için sakıncalı
ins cnm gider karayaglar da bu hafta pek spor yapamayi düsünmüyorum baska seylerle ilgilenmem lazim ama ins yinede gider ins kilolar herkezden
bak buna çok sevindim sevgili rakibem
amiiiin
Yaa dua edin ne olur bizim için inşaallah kabul eder.
Allahım gönlündeki muraadı versin canım
kendimden başka şişko görmedim
tatlışkom bu hafta yap bi akrep hoşafı..gör bak nasıl gidiyor her hafta 1 kilo
gittim bile tatlış..herşeyler normal çıktı..aşırı üzüntüye bağlı olur dediler..ve bu arada troidin ne kadar önemli olduğunu farkettim aşırı üzüntü ve stresle bu bezeler çalışmaz ve sonucunda da şişlikler ve şişmanlık olurmuş
karamelime bir şişko kaknkide burdan canikom
Günaydın canlarım

Bu arada akrepçim güzel bir fikir bende okurum inşaallah yasin lolocum için
Allah razı olsun canım
45 dk spor yapmistim dün yazalim dimi ama toplamda 105 dk oldu gitsin karayaglar gitsin
hani kıs yapmıyodun bu hafta..bak şimdi canım sıkıldı yaaa
hem gitseydim şimdi dışarda yemek yerdim, abartma olasılığım olurdu. kalori almadım diye kendimi teselli edeyim bariii
bravo pozitif düşünceli arkadaşım benim

annemle aynı şehirlerdeyiz ama uzak belediye otobüsleriyle 1.5 saat sürüyor
3 çocukla zor oluyor
eşim bırakıyor bizi müsaait olunca
ehliyet aldım ama araba kullanamıyorum

canım sen bu araba kullanma işine ağırlık ver bence. Her gün kullansan çok değil 2 hafta sonra iyice kendine güvenin gelir. Artık araba kullanmak bayanlar için özellikle çocuklu bayanlar için çok gerekli.
İşte budur moraller iyi olmalıki kilo verebilelim. Hadi bu hafta gitsin karayağlar, kötü kilocuklar

ee ama sen şimdi 4 günde 2,8 kg vermek istiyorsun:44:, olurmu ki acaba:97: yada 61 le başlayan bişeylermi demek istiyoduki:97::97:
Tebrikler şekercim inşaallah diğerlerindende iyi sonuçlar gelir

Minnoşum inanki bu kararına çok üzüldüm, sen takımın direklerinden biriydin ama tabii saygı duyuyorum kararına. İnşaallah hedefine 4.takımda ulaşırsın.
Anladığım kadarıyla sen takımdaki paylaşımın az olduğundan şikayetçisin. Ama ben bu durumun inşaallah düzeleceğini düşünüyorum.

cnm zaten kafaya koymak önemli sen kesin bu hafta 61 görürsün :130::130::130::130::130:[/COLOR]

ins hep böyle olursun cnm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:bende bu haftayi atlatayim senin gibi olurum ins :18:

Günaydın ervammım nasılsın bugün şekerim. Yaa hayırdır güzelim bu hafta ne varki bu kadar önemli:44:. Ehliyet sınavınmı yoksam:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…