medencim nasılsın
sipor yapa biliyormusun senin 2 tanemiydi çocugun kaç yaşındalar
45 dk spor yapmistim dün yazalim dimi ama toplamda 105 dk oldugitsin karayaglar gitsin
günaydın kızlar
nasılız bakalım okullar tatil oldu bizim takımda tatilde sayılır
bende pek topige gelemiyorum kuzular evde işlere yetişemiyorum
bugünde yavruları luna parka götürücez hava çokgüzel
15 tatilden sonra booommmbaaa gibi gelicem inşallah
lolocum çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
minnoşum sanada günaydın şekerimmmm
Canım iyiyim, şaşırdımşekerim alt kısma bakmıştım kimse yok diye hemencecik çıkmıştım. Benim 2 tane çcuğum, kızım 6 yaşında, oğlum 9 aylık. Sporumu yapıyorum şükür. Oğluşum çok arsız değil hamdolsun spor yapmama engel olmuyor. Uyumadığı zamanlar spor yaparsam bölüyor sporumu 30 dk yapacağımı 40 dk yapabiliyorum. :87::87:
allah bagışlasın canım ben dışarı çıktım keşke çıkmasaydım eşim dışarıda yiyelim diye tutturduAlışveriş merkezine gidemedim maalesef, Bu pazarıda evde geçiriyorum. kaç pazardır sürekli evdeyiz yahu , daral geliyor artık:97::85::85:
Neyse spor yaptım en azından. hem gitseydim şimdi dışarda yemek yerdim, abartma olasılığım olurdu. kalori almadım diye kendimi teselli edeyim bariii
Canım iyiyim, şaşırdımşekerim alt kısma bakmıştım kimse yok diye hemencecik çıkmıştım. Benim 2 tane çcuğum, kızım 6 yaşında, oğlum 9 aylık. Sporumu yapıyorum şükür. Oğluşum çok arsız değil hamdolsun spor yapmama engel olmuyor. Uyumadığı zamanlar spor yaparsam bölüyor sporumu 30 dk yapacağımı 40 dk yapabiliyorum. :87::87:
Alışveriş merkezine gidemedim maalesef, Bu pazarıda evde geçiriyorum. kaç pazardır sürekli evdeyiz yahu , daral geliyor artık:97::85::85:
Neyse spor yaptım en azından. hem gitseydim şimdi dışarda yemek yerdim, abartma olasılığım olurdu. kalori almadım diye kendimi teselli edeyim bariii
Luna parkmınekkaddar güzel, keşke bizim buradada açık olsada gitsek ama sadece yaz mevsiminde açık oluyor maalesef . Neyseki alışveriş merkezlerinde çocuklara göre binilecek oyuncaklar varda onları bişeylere bindirebiliyoruz.
Tatilin yarısı bitti, haftaya bomba gibi zülaley bekliyoruz o halde hımm şeker
allah bagışlasın canım ben dışarı çıktım keşke çıkmasaydım eşim dışarıda yiyelim diye tutturdu
ve yedik kesin buhaftada kilo veremicemmmay açılsın artık şu okullar dengem bozuldu resmen senne güzel çıkmamışsın üzülme bence çıksan sende bana dönerdin
Yaa kıslarr bana bugün geçmek bilmiyor, Yarın bir gelseydi deyip duruyorum. Eşim ile ilgili önemli bir mevzuu varda eğer olursa çok çok mükemmel olacak bizim için ailemiz için. Ama bu eşimin patronunun kabul etmesine bağlı. Yaa dua edin ne olur bizim için inşaallah kabul eder. Gerçi herşeyin hayırlısını isterim herzaman ben. Hayırlıysa olur inşaallah diyorum herzaman. Ama gönlüm olmasından yana. Yarın eşim patronuyla konuşacak. Bakalım ne olacak
Ohh şükür çıksam kesin öyle olurduNeyseki çıkmamışız Artık sen akşam bi leslie yap vakit bulabilirsen, dengelersin biraz hiç değilse
canım yaşadıgım yer çok güzel herşey ayagımızın altında tabi çocuklariçinde çok iyi
şekerim ammaa bir gör fıstık gibi bayanlar zayıf ve çok bakımlı bugün kendimden başka şişko görmedim
tabiki canım önce hayırlısı olur inşallah dua listeme lolodan sonra senide yazdımm
bende öyle düşünüyordum bu saatten sonra dışarıya çıkamam kocamda yok işe gitti
ilk defa leslie ile yüricemm
Ohh şükür çıksam kesin öyle olurduNeyseki çıkmamışız Artık sen akşam bi leslie yap vakit bulabilirsen, dengelersin biraz hiç değilse
Ayyy benm psikolojim bozulurdu kesin:18::18:. Zaten izmirin kızları güzel olur derler. Ama yaklaşık 3 ay sonra sende aralarında fıstık olarak görüneceksin canımyehhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?