iyi akşamlar kızlar.eve yarım saat önce geldim cok yoruldum bugun
kampüse gittim evraklarımı teslim ettim bankaya gıttım hesap actırdım :) herkes hocam hocam diyip durdu ayy bi hoşuma gitti.suana kadar hep öğrenciydim ben baskalarına hocam dıyordum sımdı ben hoca oldumçne güzel bir duyguymuşşükürler olsun hayalim gercek oldu.inş. ALLAH herkese gönlünden geceni nasip eder
işim bitince babam ben kızkardesim yemeğe gittik kutlamak için.çok yememeye özen gösterdım
sonrada sinemaya gittik.eyvah eyvah 2 filmine.güldük eğlendik geldik.filmi herkese tavsiye ederım cok komıkti
benim günüm böyle gectı kızlar işte.inş. sizinkide güzel gecmiştir
bu hafta maelsef 10.olmuşuzbunda benımde etkım buyuk.hepinizden özür dilerim.kendimi toparlamaya calışıyorum ama cok basarılı olamadım henüz
ayy kuşum hayırlı uğurlu olsun şekercik..ben sana demedimmi sen kazanacaksın diye..benim hislerim kuvvetlidir..hem rüyanda bile sana kuvvet vermişim şekercikanla yanii ne kadann kısmetliyim:80:
burda arkadaşlar işleri kötü olduunda ararlar beni nolur gel bi kahve ısmarlayalım diye..ben olduğumda açılıyomuş işleri:78: amaa kahve sevmiyorum yahuuuneese sabah sabah yeter bu kadar geyik:86:
ayy deliye bak bu hafta takıma en büyük yük benden oldu..herkesler süper vermiş kiloları..ama ben halaa elim yüzüm şiş şiş geziyoruım ortalıkta..dün neden bu kadar şiş gözlerin diye soranlar çoğaldıkça doktor arkadaşı aradım..idrar yolları ile sıkıntım olup olmadığını sordu..yok dedim..son zamanlarda aşırı üzüntü yaşayıp yaşamadığımı sordu..kaldım orda..susunca anladı bişiler ters gidiyor..troid olabilir dedi..aşırı üzüntü stres troidlerin çalışmaını engellermişve belirtileri de el ayak göz yüz şişermiş.. kan testi yapılacak mecburen:94:
yaa kızlar bize üzüntü stres yasakbundan sonra üzülmek yok hepimiz hergün bayram yapıcaz:124::124::124::124::119:hep bizmi akıllı olucaz yahuuu :129:birazda birileri bizim kahrımızı çeksinn:125::115:dimii amaa:131:
tamam canım bi bakiim ben mesajlarımaakrepcim gecenlerde bi arkadas cok spor yapmak kas yapiyor demisti sende ona bi cevap yazmistin cnm ya gecmise baktim ama bi türlü bulamadim rica etsem o günkü dedeiklerini hatirliyorsan bir daha yazarmisin cnm ya ayni seyi bana birisi daha dedide senin cevabin cok hosuma gitmisti onu yazmak istiyorum o kisiye
eveeett:118::118:10. olmuşuzhaftaya o pis 0(sıfır)'ı atalım sadece 1 olsun
neekızlar bana sağlam bi karın günü söylermisiniz ??
ins cnm haftaya bomba gibi gelem yikalim her tarfi ay ne agresim yahu
Allah kolaylık versin şekercikiyi geceler arkadaşlar 10. olmuşuz resmen
çok üzüldüm
ben mart 13 e kadar çok fazla paylaşımda olamayacağım tam 6 büyük kitabı yalayıp yutmam lazım. mart 13 te sınavım var.
ama hergün menümü yazmak istiyorum bundan böyle. menü yazmak çok iyi bir oto kontrol sağlıyor.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. bu arada kız kardeşim geldi bugün izmirden çok mutluyum ne hoş. yarın 3 hanım misafirim daha geliyor yine izmirden . onlarla istanbul gezisi yaparız bir güzel. sonrada çok çalışmam gerekecek. çünkü sınav için taa ankaraya gideceğiz bir seferde geçmam lazım.
sabah hafif olmuş ama akşama doğru yükselmiş dozajbugünkü menüm
elma sirkeli su
08.00 kahvaltı ( hafif)
12.00 kardeşimle ikinci kez kahvaltı keyfi yaptık
14.00 bir dilim kek biraz cips 2 bardak yeşil çay
16.30 çeyrek dürüm çiğ köfte, yarım dilim burma kadayıf
19.00 1 bardak ayran bir tane tantuni
1 bardak yeşil çay
30 dk a yürüyüş
3 lt su
oyyy geçen haftanın spor toplamını yazmadık dimiii yaa :122:slm kizlaaaaaaaaaaaaaaarrr........
60 dk leslie toplam 60 dk ko koooooooopppppppp
akrepcim gecenlerde bi arkadas cok spor yapmak kas yapiyor demisti sende ona bi cevap yazmistin cnm ya gecmise baktim ama bi türlü bulamadim rica etsem o günkü dedeiklerini hatirliyorsan bir daha yazarmisin cnm ya ayni seyi bana birisi daha dedide senin cevabin cok hosuma gitmisti onu yazmak istiyorum o kisiye
Ablam günaydın...
Aman nolur dikkat et sağlığına, üzüntü stres herşeyin başı...
Rabbim korusun...
Sen hep iyi ol tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?