Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep çim ben senin kilo aldığını sanmıyorum.iki haftada altı kilo hamilaelikte bile alınmaz çünkü.ödem sanırım.haftaya 67 olursun sen bence.

aman tanrım banucum bu kelımelerden sonra ben kkopruuye dogru yol aldım gıdıyorumhooff haklısın kendıme gelmelıyımm cok degıl 1-2 seneye cocuk olucak hayatımda su 55 lı kıloların tadını cıkardıgım zamanlarda olsun demı
evet karamelımm banuyu duydun kız sende annenden ornek alsana benım annem kılolu barı sana ne oluyro kardesım

ayy nurcengcım ınsallah ınsallah gelıcem bende 50 lı kılolara allahım yardımm et

evet kızlar gözden kacmıs bu durum % hesabı doğru ama 1.0 yerine 0.1 yazılmıs dalgınlıkla akrep abla ne zamn gelir bilemeyiz paylasım alanına bildirip düzeltin isterseniz.

tamam canım..yüzde doğru ise iyi..ben hemen bakıyorum paylaşıma..dışardaydım şimdi geldim şekercik

akrepcim gecenlerde bi arkadas cok spor yapmak kas yapiyor demisti sende ona bi cevap yazmistin cnm ya gecmise baktim ama bi türlü bulamadim rica etsem o günkü dedeiklerini hatirliyorsan bir daha yazarmisin cnm ya ayni seyi bana birisi daha dedide senin cevabin cok hosuma gitmisti onu yazmak istiyorum o kisiye

50 mi ben 29 yıllık ömrümde heç görmedimki ben gelmiyim şeker 60 bana yeter
akrep ben anladım senin kilo verememe sebebini tickerındaki tavşan geriye doğru bakıyo onun ileri bakması lazım değil mi?
bencede kilo alamaz okadar azzamanda 6 kilo alınamaz
10. olmuşuz haftaya o pis 0(sıfır)'ı atalım sadece 1 olsun

yav nocek halimiz hadi baken gızlar bu hafta 1000 gr verelim inşallah

iyi geceler arkadaşlar 10. olmuşuz resmen
çok üzüldüm
ben mart 13 e kadar çok fazla paylaşımda olamayacağım tam 6 büyük kitabı yalayıp yutmam lazım. mart 13 te sınavım var.
ama hergün menümü yazmak istiyorum bundan böyle. menü yazmak çok iyi bir oto kontrol sağlıyor.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. bu arada kız kardeşim geldi bugün izmirden çok mutluyum ne hoş. yarın 3 hanım misafirim daha geliyor yine izmirden . onlarla istanbul gezisi yaparız bir güzel. sonrada çok çalışmam gerekecek. çünkü sınav için taa ankaraya gideceğiz bir seferde geçmam lazım.

Son düzenleme:
bugünkü menüm
elma sirkeli su
08.00 kahvaltı ( hafif)
12.00 kardeşimle ikinci kez kahvaltı keyfi yaptık
14.00 bir dilim kek biraz cips 2 bardak yeşil çay
16.30 çeyrek dürüm çiğ köfte, yarım dilim burma kadayıf
19.00 1 bardak ayran bir tane tantuni
1 bardak yeşil çay

30 dk a yürüyüş
3 lt su

iyi akşamlar kızlar.eve yarım saat önce geldim cok yoruldum bugun

kampüse gittim evraklarımı teslim ettim bankaya gıttım hesap actırdım :) herkes hocam hocam diyip durdu ayy bi hoşuma gitti.suana kadar hep öğrenciydim ben baskalarına hocam dıyordum sımdı ben hoca oldumçne güzel bir duyguymuş şükürler olsun hayalim gercek oldu.inş. ALLAH herkese gönlünden geceni nasip eder

işim bitince babam ben kızkardesim yemeğe gittik kutlamak için.çok yememeye özen gösterdım
sonrada sinemaya gittik.eyvah eyvah 2 filmine.güldük eğlendik geldik.filmi herkese tavsiye ederım cok komıkti

benim günüm böyle gectı kızlar işte.inş. sizinkide güzel gecmiştir

bu hafta maelsef 10.olmuşuz bunda benımde etkım buyuk.hepinizden özür dilerim.kendimi toparlamaya calışıyorum ama cok basarılı olamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…