- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
evet maalesef kızlar büyük özür vallaa
ne güzel kilolar verilmiş utandım kendimden ama çok hastaydım çok feciydim o halde bile spor yaptım az da olsa düşünün yanii.. inşallah haftaya güzel sonuçlar olur
karameli haftaya akrebin kuralları ile zirve yapalım şekercim olarmıııı:13:
2.TAKIM
akrep33 ( 66,4 / 72,6 / -6,2 / -9,34%)
minnoş prenses ( 67,8 / 67,7 / 0,1 / 0,15%)
karamel_guzel ( 67,1 / 68,7 / -1,7 / -2,55%)
lolo( 82,7 / 82,7 / 0 / 0,00%) geri dönmek üzere ayrıldı
banusultan( 72,5 / 71 / 1,5 / 2,07%)
turab571( 58,6 / 57,7 / 0,9 / 1,55%)
nurceng( 60,6 / 59,5 / 1,1 / 1,82%)
meden( 66,6 / 66 / 0,6 / 0,90%)
nowar( 64,2 / 62,8 / 1,4 / 2,18%)
secdenur( 68,4 / 68,3 / 0,1 / 0,15%)
ervamm( 84,2 / 83,2 / 0,1 / 1,19%)
zulaley( 78,1 / 78,4 / -0,3 / -0,38%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 754,4 / 755,9 / -1,5 / -0,20% )
kızlar loloya da izin verdim..kızcağız hastalıklarla boğuşuyor..aklı burda kalmasın ..ortamı rahatladığında döner nasılsa
aman tanrım banucum bu kelımelerden sonra ben kkopruuye dogru yol aldım gıdıyorumdur ben sizi motive edeyim minnoşum ve karamelim.34 yaşında 3 doğum yapmış ablanız sizi yakalamak üzere.....kendinize gelin bakem.ağlanmakla,birbirinizi teselli etmekle olmaz bu iş.canlanın hadi.daha genceciksiniz ne demek yapamam.bu yaşlar geri dönmüyor.doğumla deforme olmadan istediğiniz kiloda bir kaç sene geçirin.:95::95::95::95:
evet karamelımm banuyu duydun kız sende annenden ornek alsana benım annem kılolu barı sana ne oluyro kardesımBanu annem bile benden zayıf.oda 3 cocuk annesi.ne selülütü var ne catlağı.bende onun kızıyım ama artık kilo alıp vermekten vucudum deforme oldu
haklısın ama bir an önce aklımı basıma toplamam lazım.yaza 55 kıloyla gırecem inat ettim.vayyy arakadas herkes cıtır olurken ben şişko mu kalayım
benimkinide hesaplamasan olur akrebim
banucum bakıcımız başladı 3 haftadır geliyor ben okula başlamadan 1 ay önce başlattıkki he çocuğa alışsın hemde benim nasıl yaptığımı öğrensin diye.bende evdeyim nasıl baktığnı görüyorum birde alt kat komşum alıştı oğlumda inş.böyle devam eder.
Medencim geçen hafta + 400gr fazlalığım vardı onun için 1.1 az geldi bana onun için.
karamelcim ve minnoşcum moralinizi bozmayın ve bizi yalnız bırakmayın diyor ve 50 li kilolara davet ediyorum( bütün arkadaşlarıda)
banucum kıskandırıyosun beni ya .
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...eri-icin-monuler-resimli-34.html#post17483121 medencim büyüklerini yükledim bi bak istersen daha iyi görünüyoo
ervam tabloda niye 100 gr görünüyor kaybın 1 kilo değil mi..
ervam tabloda niye 100 gr görünüyor kaybın 1 kilo değil mi..
evet kızlar gözden kacmıs bu durum % hesabı doğru ama 1.0 yerine 0.1 yazılmıs dalgınlıkla akrep abla ne zamn gelir bilemeyiz paylasım alanına bildirip düzeltin isterseniz.
[ı]evet kizlar bende farkina vardim ama düzeltir herhalde [/ı]
ben sana ne dedim bacım.kaç bak geliyorum.
evet kızlar gözden kacmıs bu durum % hesabı doğru ama 1.0 yerine 0.1 yazılmıs dalgınlıkla akrep abla ne zamn gelir bilemeyiz paylasım alanına bildirip düzeltin isterseniz.
10. olmuşuzhaftaya o pis 0(sıfır)'ı atalım sadece 1 olsun
50 mibanucum bakıcımız başladı 3 haftadır geliyor ben okula başlamadan 1 ay önce başlattıkki he çocuğa alışsın hemde benim nasıl yaptığımı öğrensin diye.bende evdeyim nasıl baktığnı görüyorum birde alt kat komşum alıştı oğlumda inş.böyle devam eder.
Medencim geçen hafta + 400gr fazlalığım vardı onun için 1.1 az geldi bana onun için.
karamelcim ve minnoşcum moralinizi bozmayın ve bizi yalnız bırakmayın diyor ve 50 li kilolara davet ediyorum( bütün arkadaşlarıda)
banucum kıskandırıyosun beni ya .
bencede kilo alamaz okadar azzamanda 6 kilo alınamazakrep ben anladım senin kilo verememe sebebini tickerındaki tavşan geriye doğru bakıyo onun ileri bakması lazım değil mi?
10. olmuşuzhaftaya o pis 0(sıfır)'ı atalım sadece 1 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?