Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar naber..ay ben fena hastalandım.aksi gibi eşim ve büyük kızım da.küçüğe geçirmemeye çalışıyoruz.bir de misafir var.daha da üstüne gelecekler var.çoook yorgunum ama yatma şansım yok.
bu sebeple menümü yazıp kaçacağım.
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 1 dilim ekmek,peynir ,zeytin,1 kaşık bal,çay.
ara 1 muz.
öğlen 1 kase yoğurt.
akşam 1 tabak sebzeli tavuk,1 tabak pilav.
sütlaç yaptım taze,daha yemedim ama yerim o yüzden 1 kase de bol tarçınlı sütlaç diyelim.
haydi iyi geceler...

kızlar 2 haftadır hastaneyle uğraşıyoruz
devamlı eşim gidip yatıyo sonra izinli eve geliyo evde ağrısı oluyo sabahlara kadar sonra hastaneye gidiyo hiç bişey anlayamıyo bu doktorlar

yarın 1 buçukta eşim ameliyata giricek
doktor bizi korkutucak şeyler söyledi umarım ameliyat iyi geçer

yarın sabah ben hastaneye gidicem
günlerdir yamayı bekliyoruz özel teller varmış bir sürü uğraştırdılar hele şükür ameliyat gününe karar verebildiler

inşallah eşimin iyi haberlerinide vericem sizlere

selaaaaaam
yaa şu sirkeli suyu deniyim dedim sabah aç karna bi yudum içtm midem çok fena kalktııııııııı
elma sirkesimiydi denedigin? elma sirkesinin tadi guzel zamanla alisirsin sen yesil cayida icemiyordun degil mi? ona alistinmi bari?

ayrıca bu gün eşimin doğum günü eşim hastanede ben evde

neyse daha kutlucak çookk doğum günlerimiz olucak

dualarimiz senin ve esinle lolo. Allah bir an evvel sizi feraha eristirsin. guclu ol bu donemin zorlugunu cocuguna hissettirme. onlar cok etkileniyorlar. yillar gecsede unutmazlar...

hepinize geçmiş olsun

ayrıca bu gün eşimin doğum günü eşim hastanede ben evde

neyse daha kutlucak çookk doğum günlerimiz olucak
acil şifalar dilerim eşine
evet canm elma sirkesiydi ama kötü geldi tadı yeşilçaya alışmaya başladm
80dk leslie yaptim toplamda 540 dk oldu kop kooooooooooopp

kim tutar seni beee

gunaydın kızlar ay dun arazıye gıdıyorum dedımya sıze bı gorsenız koylerın yolları kapalı yarım metre kar var bızım bakmamız gereken yerın yolu daha acılmamıs bıle .muhtar da burdaN 10 dk ya cıkarız yuruyelım dedı uyduk ımama sen seyret 45 dakka yuruduk karın sogugun ıcınde sırılsıklam oldum ıyı yıne hastalanmadım ben neyse gecede okadar yorgundum kı hıc gelemedım yanınıza canlarım eee napıyorsunuz

senin yerinde ben olsam donar giderdm heralde soğuğa karşı alerjm var annemdede kız kardeşimdede öyle mahvoluyoruz heryerimz kabarcık oluyo kaşınıyo iyi dayanmşsın:18:
zaten sağlıklı şeylerin tadı hep böyle olur ama nerde sağlıksız yiyecek var tatları nefis olur

tahmn ettğim gibi bugün 63,5 çıktm ama gece kalkıp su içmştm 3 bardak falan ama wcye çıkamadm bna bugünlük 500 600 gr verdircek bişeyler söyleyn kızlar

saat 6 dan sonra hıcbısey yeme sadece 8*9 cıvarı bır adet yesıl elma yada bır bardak sıfır yaglı sut ıc
gun ıcerısındekı ıctıgın ssuyu 2.5 lıtreye cıkar ve spor yap bugun 500 gr kesın gıder boyle sekercım

pilates yaparm ooh bugün karın kalça günü bide üstüne 20-25 dk falan yürürüm inşallah yarın 62,9 olurm ama ben şunu 6 değilde 5 yapiyim en iyisi bide bugün çok erken kalktm akşamda fatmagül'ü izler hemen uyurum

sanrım bide midem küçülmeye başladı akşamları erken yedğimde gece karnmdan garip garip sesler çıkıyodu açlıktan artk acıkmıyorum ama sabahları fena oluyorm

kızlar hepinize günaydın.nasılsınız bugün itibariyle.yarın nasıl olacaksınız.asıl önemli olan o .takımımızın canlanmaya ihtiyacı var.kaç haftadır birincilik kaçıyor.hep bir iki kişinin sırtına yüklüyormuşuz gibi geliyor.komple bir atak yapalım diyorum.o kadar misafire rağmen ,tüm o pişirdiklerime rağmen boğazımı tuttum bu hafta.hedefe ulaşana kadar da durmak yok.hele şu tatil bitip misafirlerimi de uğurladıktan sonra çok sıkı tutmaya başlayacağım.1 haftadır spor yok maalesef.işlere zor yetişiyorum.ortalık toplamaktan,yatak düzeltmekten,mutfaktan çıkamamaktan yoruldum.ben misafire yatağını bile serdirmem.kesinlikle iş yaptırmam.her gelen de böyle alıştı tabii.ama küçük bebeği de olunca insana zor geliyor biraz.neyse şikayeti keseyim brunch a misafirim var.son hazırlıkları tamamlayayım.fırsat bulunca gelirim yanınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…