no_war cımm seni öpmeye geldim sekercim
cok tesekkür ederim sasırttın ve sevindirdin beni canımm.. du bidaha öpeyim:112: :112: :112:
bnde sbah ebru şallıdan öğrendm pilatesten önce söyledi içim çok kötü oldu hala kendime gelemedm yazık yaaa Allah rahmet eylesin ne diyim...Kızlar duydunuz mu bilmiyorum ama.defne joy foster ölü bulunmuş evinde
cok severdim ben o kızı.gencecik yasında aramızdan ayrıldı.3 yasındada oğlu vardı
ölüm hepimizin sonu ama genc ölümleri duyunca daha cok üzülüyorum.sabah haberleri dnlerken tüylerim diken diken oldu.
sanki hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz.ama ölüm her an gelebiliyor işte.o yüzden kafaya hiçbirsey takmamak lazım.ölüm karsısında sorunlarımız sıkıntılarımız küçüçük kalıyorr baksanıza
rabbim hepimize hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler nasip etsin inş.
amanın panik oldum şuan . insan kendini bir saldımı zor toparlıyor. havada soğuk yürüyüşede çıkamadım dün ve bugün. akşamlarıda kaçırıyorum. menümü yazmaya yüzüm yok. bu haftalık 600 gr gitmişti. o zman bende olmazsa MEDEN gibi bu haftayı kilo koruma haftası ilan edeyimgunaydın turabcım mısafırlerın gelıcekse oncesınde cok cok dıkkat etkı tatlım mısafırlerın yanında dıkkat edılmıyor bılıyorsun
banucum sanada gunaydınn tum takım burda ne guzel demıssın bı baktım altta sadece benle meden var
akrebım bugun nasılsın kaptanımm bakımm kac kılo gııttı bugun
yemezsin sen ervam. aman eşin sigarayı bıraksında oda senin kilo vermen kadar önemli birşey..ya kizlar ya kocisim sigarayi biakmaya karar verdi dün eve gelir gelmez alisverise gidelim dedi cani bi seyler istiyomus gittik doldurdu evi ya bende kendimi tutacam ve yememeye caisicam isn birakir sigarayi
Kızlar duydunuz mu bilmiyorum ama.defne joy foster ölü bulunmuş evinde
cok severdim ben o kızı.gencecik yasında aramızdan ayrıldı.3 yasındada oğlu vardı
ölüm hepimizin sonu ama genc ölümleri duyunca daha cok üzülüyorum.sabah haberleri dnlerken tüylerim diken diken oldu.
sanki hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz.ama ölüm her an gelebiliyor işte.o yüzden kafaya hiçbirsey takmamak lazım.ölüm karsısında sorunlarımız sıkıntılarımız küçüçük kalıyorr baksanıza
rabbim hepimize hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler nasip etsin inş.
MEDENCIM tabiki veririm tariflerini resimleride yüklerim hangi tariflere karar verdiysen söylersin bende tarifleri yazarim
ya kizlar ya kocisim sigarayi biakmaya karar verdi dün eve gelir gelmez alisverise gidelim dedi cani bi seyler istiyomus gittik doldurdu evi ya bende kendimi tutacam ve yememeye caisicam isn birakir sigarayi
Allah rahmet eylesin, insan hakikaten üzülüyor genç ölümleri duyunca. Sana katılıyorum şekercim ölümü düşünmeden yaşıyoruz, ahiret hayatı ve dünya hayatının ikisi içinde çalışmamız lazım ama genel olarak çoğu kişi dünya hayatına yatırım yapıyor. Halbuki ikisi içinde zaman ayırılabilir, genç yaşlı dinlemiyor ölüm her an gelebilir ve ondan sonra pişmanlık için çok geç oluyor. Rabbim hepimizin yardımcımız olsun.
.
karmelcim nowarcım hoşgeldiniz nasılsınız
teşekkürler nurceng evdeym tatilin keyfini çıkarıyorum sen nasılsın?karmelcim nowarcım hoşgeldiniz nasılsınız
canım sirkeyi kaynar su içine koy.eğer yınede ıcemezsen 1 cay kaşığı bal koy öyle ıc.o zaman miden bulanmaz
menüm
sabah 9 da : 1 dlim ekmek yumurta cok az peynır zeytın cay
öğlen: 1 armut 2 kucuk milföy börek
ara: 1 tane lokum
akşam 4 te: yarım kase corba yarım kase kuru fasulye 2 kasık pilav cok az tursu
2 lıtre su
25 dakıka yürüdüm
nurcengcimm iyiyim cok sağol sen nasılsın.nasıl gıdıyor.oğlusun nasıl.oy onun gülüşünü yerim benn
teşekkürler nurceng evdeym tatilin keyfini çıkarıyorum sen nasılsın?
ben ılık suyun içine 2 çorba kaşığı koydm ama midem almadı bide dediğin gibi denerm canım
iyiyim bende canım tatilin tadını çıkar bakalım tabi hakettin sınavlarda yoruldun.ben üniv.deyken sınavlarda stresten yüzüm gözüm sivilce olurdu biraz pimpirikliyimdirde pek rahat olamam
:81::81::81:yaa ben bişey duydum bir kaşık pilav bir dilim ekmeğe denk geliyormş diye:44:bide canım sen bitki çayı içmiyomusn?
iyiyim canım benimde son günlerim artık 14 şubatta işe başlıcam.oğluşum iyi fena değilde diş çıkarıyo teyzesi ilk dişi çıktı nihayet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?