Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

no_war cımm seni öpmeye geldim sekercim
cok tesekkür ederim sasırttın ve sevindirdin beni canımm.. du bidaha öpeyim :112: :112: :112:

bnde sbah ebru şallıdan öğrendm pilatesten önce söyledi içim çok kötü oldu hala kendime gelemedm yazık yaaa Allah rahmet eylesin ne diyim...

Son düzenleme:
amanın panik oldum şuan . insan kendini bir saldımı zor toparlıyor. havada soğuk yürüyüşede çıkamadım dün ve bugün. akşamlarıda kaçırıyorum. menümü yazmaya yüzüm yok. bu haftalık 600 gr gitmişti. o zman bende olmazsa MEDEN gibi bu haftayı kilo koruma haftası ilan edeyim

ya kizlar ya kocisim sigarayi biakmaya karar verdi dün eve gelir gelmez alisverise gidelim dedi cani bi seyler istiyomus gittik doldurdu evi ya bende kendimi tutacam ve yememeye caisicam isn birakir sigarayi
yemezsin sen ervam. aman eşin sigarayı bıraksında oda senin kilo vermen kadar önemli birşey..

Allah rahmet eylesin, insan hakikaten üzülüyor genç ölümleri duyunca. Sana katılıyorum şekercim ölümü düşünmeden yaşıyoruz, ahiret hayatı ve dünya hayatının ikisi içinde çalışmamız lazım ama genel olarak çoğu kişi dünya hayatına yatırım yapıyor. Halbuki ikisi içinde zaman ayırılabilir, genç yaşlı dinlemiyor ölüm her an gelebilir ve ondan sonra pişmanlık için çok geç oluyor. Rabbim hepimizin yardımcımız olsun.

MEDENCIM tabiki veririm tariflerini resimleride yüklerim hangi tariflere karar verdiysen söylersin bende tarifleri yazarim

Canımcım teşekkür ederim. ama önceki koymuş olduğun linki tekrar yazabilirmisin, ordan bir bakayım önce. yada senin tavsiye edeceklerin varsa onlarıda yazabilirsin.

Son düzenleme:
ya kizlar ya kocisim sigarayi biakmaya karar verdi dün eve gelir gelmez alisverise gidelim dedi cani bi seyler istiyomus gittik doldurdu evi ya bende kendimi tutacam ve yememeye caisicam isn birakir sigarayi

sorma ervamm benımde erkek kardesım bıraktı.eve ne kadar abur cubur var doldurmuş.sigara ıcmek ıstedığınde onları yıyor.
aman spor kralicem sakın kocişine uyma sen.bak maşallahın var ne güzel spor yapıyorsun.heba etme emeklerini

evet canım cok haklısın.varsa yksa bu dünya için calışıyoruz.ahireti unuttuk gıttı.Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün biraz yoğun geçti günüm sabahtan giremedim nete.sabah kalktım bakıcımız gelince bi güzel evi temizledim.öğle arası eşimin arkadaşı vardı onun eşi memlekete gitmiş yalnızmış çağırıyım mı dedi onu çağırdık 12 ye yemek yetiştirdim.sonra bende yedim pazara gittim.gelince bi komşu geldi oğluşu görmeye oturduk sonra akşam yemeği yedim erkenden şimdi bakayım dedim.
defneye çok üzüldüm bende ya.daha yeni tv de izlemiştim dans yarışmasında .
neyse kimsecikler yok gelinartık

pazartesi ne güzel 63,6 dım dün babam sağolsun fırında balık yaptı kerata güzelde yapardayanamadm saat 8 de ondan yedim bugün 200 gr fazla çıktm neyse bugün 4 de sadce yoğurtlu kırmızı lahana salatası yedim bakalım yarın inşallah 63,5 falan görürüm

karmelcim nowarcım hoşgeldiniz nasılsınız
teşekkürler nurceng evdeym tatilin keyfini çıkarıyorum sen nasılsın?
canım sirkeyi kaynar su içine koy.eğer yınede ıcemezsen 1 cay kaşığı bal koy öyle ıc.o zaman miden bulanmaz

ben ılık suyun içine 2 çorba kaşığı koydm ama midem almadı bide dediğin gibi denerm canım

:81::81::81:yaa ben bişey duydum bir kaşık pilav bir dilim ekmeğe denk geliyormş diye:44:bide canım sen bitki çayı içmiyomusn?

teşekkürler nurceng evdeym tatilin keyfini çıkarıyorum sen nasılsın?

ben ılık suyun içine 2 çorba kaşığı koydm ama midem almadı bide dediğin gibi denerm canım

iyiyim bende canım tatilin tadını çıkar bakalım tabi hakettin sınavlarda yoruldun.ben üniv.deyken sınavlarda stresten yüzüm gözüm sivilce olurdu biraz pimpirikliyimdirde pek rahat olamam

iyiyim bende canım tatilin tadını çıkar bakalım tabi hakettin sınavlarda yoruldun.ben üniv.deyken sınavlarda stresten yüzüm gözüm sivilce olurdu biraz pimpirikliyimdirde pek rahat olamam

sınav zamanı hastalanmam kötü olmuştu ders çalışıyorm kafamı öne eğdiğimde beynm gözlermden akıcak gibi oluyordu bide bu final stresi de bambaşka vizeler böyle değildi

:81::81::81:yaa ben bişey duydum bir kaşık pilav bir dilim ekmeğe denk geliyormş diye:44:bide canım sen bitki çayı içmiyomusn?

evet nowarcım doğru malesef.1 dilim ekmek yemiş oldum bende

bitki cayı içemiyorum pek.kuşburnu nane limon elma cayı tek ıcebildiğim caylar bunlar.evde kalmamış ıcemedım bende.

iyiyim canım benimde son günlerim artık 14 şubatta işe başlıcam.oğluşum iyi fena değilde diş çıkarıyo teyzesi ilk dişi çıktı nihayet.

ooo gözünüz aydın canımm:) sevgililer gününde işe başlıyacaksın demek :) oğlun kaç aylık oldu nurceng

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…