- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
Kızlar hepinizi nasıl özledim anlatamam.buraya girmeyince bir yanım hep eksik kalıyor
cok şükür artık iş sahibi oldum.hayatım giderek değişiyor ve zorluklar sanki daha çok artıyor
şubatta tatile girecem hergün burdayım dedim ama ne tatile girebildim ne buraya girebıliyorum
bugun 1 subatmış ve ve ben subat hedefımı bile unuttum.rejim yapamıyorum artık.kendimi bi saldım trekrar baslayamıyorum
sınav stresi ödev stresi yok mülakat stresi derken akrebinde yaptığı gibi yedikçe yedim yedikçe yedim sonunu düşünmedim bile.sanki yemeklerden cıkarttım acısını.sandım ki yemek yersem stresim azalır hersey yoluna girer.
yoluna girdi mi tabıkı hayır :) cok sukur alnımın akıyla ödevleri sınavları atlattım hatta işe girdim ama d
ikkat etmediğim için kılo veremedim bilhakis aldım
şimdi acil bu kıloları vermem ve çıtır bi asistan olmam lazım
kızlar motivasyonumu kaybettim.her sabah basladığım rejime öğlen son verıyorum.yapamıyorum eskisi gibi değilim.spor desen.spor yapma aşkımı da kaybettim.bide vakittte bulamıyorum.siz ne ara spor yapıyorsunuz kızlar şaşırıyorum valla.hiç mi yorgun olmuyormusunuz bide çocuklarınız var maşallah.
ben nedense vakıt bulamıyorum.işe de başlarsam hıc vaktım olmaz sanırım.özellikle minnoşum ve akrebim siz çalışan bayanlarsınız işten eve gelince o yorgunlukla nasıl spor yapıyorsunuz banada verin bu işin sırrını
acaba ben mi çok tembelimm
sonuç olarak biran önce kendime gelip spora ve diyete baslamam lazım.ayda en az 3 kılo vermem lazım:2::2:
gunaydın turabcım mısafırlerın gelıcekse oncesınde cok cok dıkkat etkı tatlım mısafırlerın yanında dıkkat edılmıyor bılıyorsun
banucum sanada gunaydınn tum takım burda ne guzel demıssın bı baktım altta sadece benle meden var
akrebım bugun nasılsın kaptanımm bakımm kac kılo gııttı bugun
slm kizlar....
90 dk leslie yaptim toplamda 415 dk kop koooooooooooopppp
gunaydın kızlar bırazdan arazıye gıdıyorum butun gun arazıdeyım ancak yarın gorusebılırız kendınıze ıyı bakınn mucuckk
karamelımm senı doverımmm ne oluyor yahu ıse gırınce hıc vakıt bulamam dıyor ben calısıyorum eve gıdıp yemek yapıyorum kocısımın utulerını yapıyorum yoruluyorum su bu ondan sonra 20 dkkda olsa yururyus yada pılates yapıyorum bak sana dıyorumen az 20 dk yapıyorum bunu yanı hadı benı gectım burda kucucuk bebesı olanlar var aksama kadar ugrasıyorlar dıdınıyorlar yınede 1 -2 saat spor yapıyorlar . oyuzden sen annenın evınde kalıyorsun yemegın onunne gelıyor camamsırlarını annen utuluyor neye zamanın olmıycakmıs bakım valla ben aksam osmandan bıle 20 dk feragat edıp ozamanı kendıme sporuma ayırdım cunku ben artık 50 lı bır kıloda olmak ıstıyorum ve bunun malesefkı baska bır caresı yok kendıme yanlızca kendıme zaman ayırıyorum oda daha guzel daha mutlu olabılmek ıcın ayırdıgım zaman oyuzden sende kendıne ayırıcaksın tatlım hıc kusura bakma bunun affı yok bende ayıramıyorum zaman dıyordum ama bı baktım bacaklarımı kanepeye dıkıp bos bos yatıyorum kalk spor yap dedım kendımeguzel ol dedımm her nekadar bu aralar kılo veremesemde sporumu yapıcam artıkk valla bırakmıycam
günaydın kızlar.nasıl gidiyor hayat bakalım.tüm takım bir arada artık.bol paylaşımla bol kilo veririz inşallah.
Günaydınn
Karamelim artık bundan sonra sen dahada yoğun olacaksın, bu yoğunluk kolay kolay bitmez. Kendini bu yoğunluğa göre ayarlamalısın şekerim, Ben inanıyorumki kendine haftada 3 gün 1 saat spor yapmak için zaman ayırabilirsin. Yediklerinede dikkat edersen (sık ve az yiyerek) ayda 3 kiloyu rahatlıkla verirsin şekerim. O kadar zor olmamalı, Bazen insan kendi kendini şartlandırıyor zamanım yokk diye. Hadi be güzelim senin bu ayarlamayı yapabileceğine inanıyorum ben. Daha çıtır, daha fıstık olmak için yapılan herşey kutsaldır. :81:Bunu unutma ve elinden geleni yap. Zaman zayıflama zamanıdır
QUOTE]
haklısın medencim.ben tembel bir insanım daha doğrusu tembel bir insandım.şimdi bu yoğunluk bana fazla geldiama bunun sonu yok işe başlıyınca dahada yoğun olucam.mecbur alışmam lazım.
ahh bir spor yapabılsem
spor salonuna yazılmaya karar verdım.en azından 1ay gıtsem alışırım spor yapmaya sonra evde devam ederım.
bugunden ıtıbaren az yemeye basladım.menülerimi hergün burda paylaşıcam
bide aksi gibi faranjit oldum.üzerimde bir halsizlik var.ne ıyı gelır bu faranjite bir fikriniz var mı ?,,,
hayırlı sabahlarr...hayirli sabahlar kislarrr
günaydın akrebim.nasılsınn?
gunaydin arkadaslar
bu hafta bende pek iyi degilim kendimi biraz saldim ama bugun artik toparliyorum. onumuzdeki hafta izmirden misafirlerim var hareketli bir hafta olur ama iyide besleniriz tabi. bu hafta dikkat edeyim ki mart hedefim tutsun
mart hedefimi degistireyim birde 5 kilo hedeflemistim 4 kiloya indirecegim. bir hafata evimde misafirler olacak cunku.
günaydın turabcım.aman salma tut kendini.benim gibi olma sende.bak halime bi saldım toparlanamıyorum bir türlü
misafr gelince insanın düzeni bozuluyor ama sen yinede dikkat et kendine.
kuşum bugün yine aynı çıktı kilom yaa..gerçi wc ye çıkmadan tartıldım ondanmıdırki bilmiyorum ki çok fecii bozulduım acaip de iştahım var moral bozuncamıdır nedirki zor tutuyorum kendimi..
canım ben de ağır şekilde faranjit atlattım.ilaçların yanında strefen pastil kullanıyorum.azıcık gıcık başlar başlamaz hemen alıyorum rahatlatıyor.sigara dumanından ve fazla konuşmaktan da uzak durmalısın...geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?