Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar hepinizi nasıl özledim anlatamam.buraya girmeyince bir yanım hep eksik kalıyor

cok şükür artık iş sahibi oldum.hayatım giderek değişiyor ve zorluklar sanki daha çok artıyor

şubatta tatile girecem hergün burdayım dedim ama ne tatile girebildim ne buraya girebıliyorum

bugun 1 subatmış ve ve ben subat hedefımı bile unuttum.rejim yapamıyorum artık.kendimi bi saldım trekrar baslayamıyorum

sınav stresi ödev stresi yok mülakat stresi derken akrebinde yaptığı gibi yedikçe yedim yedikçe yedim sonunu düşünmedim bile.sanki yemeklerden cıkarttım acısını.sandım ki yemek yersem stresim azalır hersey yoluna girer.

yoluna girdi mi tabıkı hayır :) cok sukur alnımın akıyla ödevleri sınavları atlattım hatta işe girdim ama d
ikkat etmediğim için kılo veremedim bilhakis aldım

şimdi acil bu kıloları vermem ve çıtır bi asistan olmam lazım

kızlar motivasyonumu kaybettim.her sabah basladığım rejime öğlen son verıyorum.yapamıyorum eskisi gibi değilim.spor desen.spor yapma aşkımı da kaybettim.bide vakittte bulamıyorum.siz ne ara spor yapıyorsunuz kızlar şaşırıyorum valla.hiç mi yorgun olmuyormusunuz bide çocuklarınız var maşallah.
ben nedense vakıt bulamıyorum.işe de başlarsam hıc vaktım olmaz sanırım.özellikle minnoşum ve akrebim siz çalışan bayanlarsınız işten eve gelince o yorgunlukla nasıl spor yapıyorsunuz banada verin bu işin sırrını

acaba ben mi çok tembelimm

sonuç olarak biran önce kendime gelip spora ve diyete baslamam lazım.ayda en az 3 kılo vermem lazım:2::2:

slm kizlaar....

bugünkü

sabah bir tane yumurta kirdim kizimla yedik
1 tane kepekli tost ekmegi

ara biraz bulgur yaninda
bir kasik yogurt

öglen
bir tane kepekli ekmege
nutella sürdüm kizimla yedik

aksamda
1 tabak sebze türlüsü
biraz yogurt

ara bir tane cilekli yogurt
7 tane ceviz

2 litre suyu tamamlicam ins
osmana bakarkende spor yapicam

gunaydın kızlar bırazdan arazıye gıdıyorum butun gun arazıdeyım ancak yarın gorusebılırız kendınıze ıyı bakınn mucuckk

karamelımm senı doverımmm ne oluyor yahu ıse gırınce hıc vakıt bulamam dıyor ben calısıyorum eve gıdıp yemek yapıyorum kocısımın utulerını yapıyorum yoruluyorum su bu ondan sonra 20 dkkda olsa yururyus yada pılates yapıyorum bak sana dıyorumen az 20 dk yapıyorum bunu yanı hadı benı gectım burda kucucuk bebesı olanlar var aksama kadar ugrasıyorlar dıdınıyorlar yınede 1 -2 saat spor yapıyorlar . oyuzden sen annenın evınde kalıyorsun yemegın onunne gelıyor camamsırlarını annen utuluyor neye zamanın olmıycakmıs bakım valla ben aksam osmandan bıle 20 dk feragat edıp ozamanı kendıme sporuma ayırdım cunku ben artık 50 lı bır kıloda olmak ıstıyorum ve bunun malesefkı baska bır caresı yok kendıme yanlızca kendıme zaman ayırıyorum oda daha guzel daha mutlu olabılmek ıcın ayırdıgım zaman oyuzden sende kendıne ayırıcaksın tatlım hıc kusura bakma bunun affı yok bende ayıramıyorum zaman dıyordum ama bı baktım bacaklarımı kanepeye dıkıp bos bos yatıyorum kalk spor yap dedım kendıme guzel ol dedımm her nekadar bu aralar kılo veremesemde sporumu yapıcam artıkk valla bırakmıycam

gunaydin arkadaslar
bu hafta bende pek iyi degilim kendimi biraz saldim ama bugun artik toparliyorum. onumuzdeki hafta izmirden misafirlerim var hareketli bir hafta olur ama iyide besleniriz tabi. bu hafta dikkat edeyim ki mart hedefim tutsun
mart hedefimi degistireyim birde 5 kilo hedeflemistim 4 kiloya indirecegim. bir hafata evimde misafirler olacak cunku.

gunaydın turabcım mısafırlerın gelıcekse oncesınde cok cok dıkkat etkı tatlım mısafırlerın yanında dıkkat edılmıyor bılıyorsun
banucum sanada gunaydınn tum takım burda ne guzel demıssın bı baktım altta sadece benle meden var
akrebım bugun nasılsın kaptanımm bakımm kac kılo gııttı bugun

Günaydınn
Hareketli bir gün yine beni bekliyor Çalışşş çalışşş şu ev işleride bitmek bilmiyor yahuu, sabah temizliyorum akşama yine batıyor, anlamıyorumkii...:97::97:
Bende bu hafta sonuna kadar bu kilomu korumak üzerine bir program yaptım, bu haftayı 600 gramla kapatacağım yanii.
Dün bir güzel yağlama yaptım, 2 tane yedim, ee bunun üzerine bugün spor yapmam lazım.

Ervammcım 15 inde kızımın doğumgünü ona şöyle güzel değişik şeyler yapmayı planlıyordum, şu senin yaptıkların vardıya onların tarif ve resimlerini nasıl alabilirim??

Karamelim artık bundan sonra sen dahada yoğun olacaksın, bu yoğunluk kolay kolay bitmez. Kendini bu yoğunluğa göre ayarlamalısın şekerim, Ben inanıyorumki kendine haftada 3 gün 1 saat spor yapmak için zaman ayırabilirsin. Yediklerinede dikkat edersen (sık ve az yiyerek) ayda 3 kiloyu rahatlıkla verirsin şekerim. O kadar zor olmamalı, Bazen insan kendi kendini şartlandırıyor zamanım yokk diye. Hadi be güzelim senin bu ayarlamayı yapabileceğine inanıyorum ben. Daha çıtır, daha fıstık olmak için yapılan herşey kutsaldır. :81:Bunu unutma ve elinden geleni yap. Zaman zayıflama zamanıdır

Ben şimdi oğlumu uyutayım, plates zamanı yaklaştı, bugün maxiplus günü, kaçırmamak lazım

kuşum bugün yine aynı çıktı kilom yaa..gerçi wc ye çıkmadan tartıldım ondanmıdırki bilmiyorum ki çok fecii bozulduım acaip de iştahım var moral bozuncamıdır nedirki zor tutuyorum kendimi..

bende onu anlamıyorum zaten.nerden buluyorsunuz siz o gücü maşallahınız var valla
minnoşum annem memlkete gitti.her iş bana kaldı.yemek bulaşık ütü temizlik.valla ne zormuş ya.yetişemiyorum bizimkilere bide evraklarımı hazırlamam lazım hastaneye adliyeye falan gittim yetiştiremedim dün işleri

ama cok haklısın bu düzene vucudum alışmak zorunda sporsuz diyet yapılmıyor.birazdan yürüyüşe cıkıcam.hastaneden heyet raporumu almaya gidicem.alışveriş yapmam lazım.eve gelip yemek yapıcam baya bi işim var bugun.böyle koşuşturursam spor olur zayıflarım belki

günaydın kızlar.nasıl gidiyor hayat bakalım.tüm takım bir arada artık.bol paylaşımla bol kilo veririz inşallah.

günaydınnnn banucum.hayat yorucu ama güzel gidiyor.sen ne yapıyorsun?

Son düzenleme:
şimdide menümm
ballı sirkeli sıcak su

1 armudi mandalina

kahvaltı
peynir 2 adet bulgur patlağı

ara
1 king mandalina

öğle
ekmek.hamsi ızgara,maydanoz,yeşil sarımsak yeşil soğan,yeşil nane,limon,1 bardak acılı şalgam

ara

akşam
1 armudi mandalina ve büyükçe bir narı kızımla paylaştım

yatmadan önce 1 sarımsak

2 kupa yeşilçay
kitap 2 sayfa

Son düzenleme:
kuşum bugün yine aynı çıktı kilom yaa..gerçi wc ye çıkmadan tartıldım ondanmıdırki bilmiyorum ki çok fecii bozulduım acaip de iştahım var moral bozuncamıdır nedirki zor tutuyorum kendimi..

bu kadar zor zamanlarında bu konuları düşünebilmene hayranım.valla bravo sana akrepçim.

Kızlar duydunuz mu bilmiyorum ama.defne joy foster ölü bulunmuş evinde

cok severdim ben o kızı.gencecik yasında aramızdan ayrıldı.3 yasındada oğlu vardı

ölüm hepimizin sonu ama genc ölümleri duyunca daha cok üzülüyorum.sabah haberleri dnlerken tüylerim diken diken oldu.

sanki hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz.ama ölüm her an gelebiliyor işte.o yüzden kafaya hiçbirsey takmamak lazım.ölüm karsısında sorunlarımız sıkıntılarımız küçüçük kalıyorr baksanıza

rabbim hepimize hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler nasip etsin inş.

canım ben de ağır şekilde faranjit atlattım.ilaçların yanında strefen pastil kullanıyorum.azıcık gıcık başlar başlamaz hemen alıyorum rahatlatıyor.sigara dumanından ve fazla konuşmaktan da uzak durmalısın...geçmiş olsun.

sağol banu sultan.bende sinüzitte var.ikisi bir oldu mu yataktan kalkamıyorum.şimdi hem burnum akıyor hem kafam ağırlaştı halsizim yutkunamıyorum kulaklarım bile ağrıyor..oyyy annecim de yok.nazlanamıyorumda
kızım al sana nane limon yaptım derdi şimdi burda olsaydı cok anne kuzusuyum ben ama ne yapayım bu dünyada herseyden cok annemi seviyorum.annem gibi de kımse bana bakmıyor:2:

neyse bu kadar nazlandığım yeter.bende hastaneye gıdıcem bırazdan olmadı pastil alayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…