arkadaslar bende kendime bir hedef belirleyecegim ama bir sorum olacak size benim yas 30 boy 162 kac kilo olmam lazim normal bir bayan gibi gorunmek icin
kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............
mutlu yillar cnm
aranıza yeni katıldım sayılır . bu gün benimde oğum günüm :)
hosgeldin canim
kuşum hayat ve kilolar ne alemde anlat bakalım..
az önce müşterim geldi yazamadım fazla..
kızım iyi şükür..
evliliğimide dün gece itibariyle bitirdim..
hayırlısı olsun hakkımızda..............
arkadaslar bende kendime bir hedef belirleyecegim ama bir sorum olacak size benim yas 30 boy 162 kac kilo olmam lazim normal bir bayan gibi gorunmek icin
hoş bulduk hayatım secdenur insülin direnci hakkında nerden bilgi bulabilirim forumdan . yardımcı olur musun arkadaşım
ay kizlar ya benimde dogum günüm 19 nisan o zamana kadar kendime bi hedef belirlemek istiyorum sizce 69.9 cokmu yaaa:44::44::44::44:
çok çok çok.gerçekçi olmayan hedefler insanı üzmekten başka işe yaramıyor.ama çok gençsin belli de olmaz hani.metabolizman benim gibi yaşı ilerleyenlere fark atacağı için sen daha iyi bilirsin canım.
hicbir fikrim yok canim ama okuyan arkadaslardan bilen varsa sana yardinci olurlarhoş bulduk hayatım secdenur insülin direnci hakkında nerden bilgi bulabilirim forumdan . yardımcı olur musun arkadaşım
banucun evlendigimde 52kiloydum :26en fazla 65 en az da 52 kilo olman lazım.sen ortala bunları 58 yap gitsin.
ay kizlar ya benimde dogum günüm 19 nisan o zamana kadar kendime bi hedef belirlemek istiyorum sizce 69.9 cokmu yaaa:44::44::44::44:
hoşgeldin doğumgünün kutlu olsunaranıza yeni katıldım sayılır . bu gün benimde oğum günüm :)
bende zayıflamak istiyorum ama insülin direnci denen illet var bendede son dört ayda 16 kilo aldım şuandada 115 kiloyum
ben mesaj yazarken sen gelmissin farketmedim karamelim
haydi gozun aydin Allah keyfi ile paralar kazandirsin sana. hedefine lastin haydi simdi kilo vermek icin cok daha iyi bir nedenin var.
canım benımm cok cokk sevındım hayırlısı olsun tatlımm . artık senıde iş hayatında gorecegız demekkı hadı bakalım cıtır bır asıstan olman lazım sımdı tatlımmtekrar tebrık ederım tatlım
hayırlı olsun karamelcim tebrik ediyorum seni.azimli kızsın şimdi kilo vermeye devam değil mi?
süper süper süpersinnnn şekerim benim.
Tebrikler karamelim, Çok sevindim, Yeni görevinde Rabbim yardımcın olsun inşaallah.
QUOTE]
aminnn medencim.çok tesekkür ederim bende
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kli-beslenerek-kilo-verelim.html#post17422873
tatlım topiğime beklerim o zaman seni..çok yeni bir topik..
şekerler hepinizi bekliyorum olurmu..hadi hemen açılışta bol bol yeşil çay ve bitki çayları var
........................................................................................ çok zor.................... ucundan da olsa sen de yaşadın .bu acının nasıl yaktığını anlarsın şekercim...
hiç bu kadar iyi yani aklım başımda olmamıştım şekercim.......
içimdeki hakim kırdı kalemini dün gece dönüş yok..hakimler hakiminin huzuruna alnım ak ve ona ait şikayet dosyalarımla birlikte çıkıcam inşallah
canımm ne desem bilemedm.okurken çok şaşırdım vede çok üzüldüm.:2:ama en doğrusunu sen bilirsin.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.evladına bağışlasın seni.inş. bundan sonra hayatın daha güzel daha mutlu gecer.şimdi daha da güçlü dimdik ayakta duran bir kadın oldun.inş. hersey en kısa zamanda yoluna girer akrebimm
karamelcim çok sevindm canım yeni işin hayırlı olsun
QUOTE]
cok sağol nowarcımm.Darısı basına inş.
canim senide tebrik edrim senin adina cok sevindim ne guzel istedin ve olduuu
cok sağol secdenurcumAllah isteyen herkese yasatsın bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?