Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım kızının doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı ömürler nasip etsin

zülaley kızının doğm günü kutlu olsun canım.dikkat et annen börekleri çörekleri yapıp yedirmesin sana

kızına benden çoookk selam söyle.doğum gününü kutluyor teyzen de.çokkkk ta öpüyorum.

çok teşekkürler canlarım kızımada okudum teyzelerin dogumgününü kutluyor diye nurceng cim annemi durduramıyom valla sabah katmer yapmış ben bir uyandım çocuklar una bulanmış yarınada çörek yapacakmış ben burada daha fazla kalırsam yandım demektir

Canım kızının doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı ömürler nasip etsin

zülaley kızının doğm günü kutlu olsun canım.dikkat et annen börekleri çörekleri yapıp yedirmesin sana

kızına benden çoookk selam söyle.doğum gününü kutluyor teyzen de.çokkkk ta öpüyorum.

çok teşekkürler canlarım kızımada okudum teyzelerin dogumgününü kutluyor diye nurceng cim annemi durduramıyom valla sabah katmer yapmış ben bir uyandım çocuklar una bulanmış ananesiyle birlikte onlarda yapmış yarınada çörek yapacakmış ben burada daha fazla kalırsam yandım demektir

anammm turabb yoksa elma sırkesınden mı gıdıyor patır patır kılolalr amamnın bende baslıyım barımm bu arada turabcım dun gece ben cıkmısım sen yazmıssın takıma gel bıse soylıycem dıye kusura bakma tatlım hayırdır ne soylıyceksın bakımm

bıdee zulaleycımmm kızının dogum gunu kutlu olsunnn

bulanık ve çok soğuk bir mersinden kucak dolusu sevgiler
günaydın şekerler..
ıhlamur yaptım hadi gelin hep birlikte içelim de içimiz ısınsın olurmu

dün öğleden sonra bir türlü giremedim devamlı kk bakımda yazısı çıktı..ohh çok şükür şimdi açabildim..
vee bu sabah 69,4 ü gördüm şekerler 1,3 kilo gitmiş apey güzel gitmişş yahuu :78: birde 68 leri göremedim diye hayıflanmıştım..bugün kalkamadım ve sabah sporumu da yapamadım tabii inşallah akşam telafi edebilirim..kötü bir gece geçirdim.gece 4 te de uykum kaçtı çok erken diye kalkmadım ama yatağın içinde dön dön dur yaptım..işkence gibiydi yaa..sabahta 7:30 du kaktığımda tabii kızımın yemeğini hazırladım üzerimi giydim ve çıktım evden hemen:82:

ayyy canım benım cok sevındım yaa afferın sana tatlım yaa tebrık edıyorum ınsallahh ıdeal kılona kadar ınersın medencım valla cok cok tebrık ederım senı canım benım

ayyy canım benım cok sevındım yaa afferın sana tatlım yaa tebrık edıyorum ınsallahh ıdeal kılona kadar ınersın medencım valla cok cok tebrık ederım senı canım benım

Teşekkür ederim canım, inaallah hepimiz ineriz istediğimiz kilolara, gitsin artık şu pis karayağlar üzerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…