pastayı kendim yaptım ama kocaman ve süper görünüyo :18: ama bayagı bir kalabalık olucaz teyzemleride çagırdım 2 dilim kalmazzaten 1 dilim yerim ama
turab tabiki 50 li kilolarda seni yalnız bırakmayayım dedim hep yalnızlıktanşikayet ediyorsun ya tatlım.geliyorum yanına.
Maşallah şekerim gidiyorr karayağlar
senin gibi azimli olsam daha çabuk gidecek ama biraz yavaş gidiyor
Canım kızının doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı ömürler nasip etsin
zülaley kızının doğm günü kutlu olsun canım.dikkat et annen börekleri çörekleri yapıp yedirmesin sana
kızına benden çoookk selam söyle.doğum gününü kutluyor teyzen de.çokkkk ta öpüyorum.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı ömürler nasip etsin
zülaley kızının doğm günü kutlu olsun canım.dikkat et annen börekleri çörekleri yapıp yedirmesin sana
kızına benden çoookk selam söyle.doğum gününü kutluyor teyzen de.çokkkk ta öpüyorum.
kızlar ben yaklaşık bir bucuk aydır istisnasız hergün sabah elma sirkeli su içiyorum acaba bu yüzden mi böyle kilo veriyorum? az önce bir yerde okudum kilo vermeyi çok hızlandırıyormuş diye. çünkü kendimi bende anlayamıyorum :44:
http://
[FONT="Arial Black"][COLOR="dimgray"]bulanık ve çok soğuk bir mersinden kucak dolusu sevgiler:16:
günaydın şekerler..
ıhlamur yaptım hadi gelin hep birlikte içelim de içimiz ısınsın olurmu:7:
dün öğleden sonra bir türlü giremedim devamlı kk bakımda yazısı çıktı..ohh çok şükür şimdi açabildim..
vee bu sabah 69,4 ü gördüm şekerler 1,3 kilo gitmiş :62: apey güzel gitmişş yahuu :78: birde 68 leri göremedim diye hayıflanmıştım..bugün kalkamadım ve sabah sporumu da yapamadım tabii inşallah akşam telafi edebilirim..kötü bir gece geçirdim.gece 4 te de uykum kaçtı çok erken diye kalkmadım ama yatağın içinde dön dön dur yaptım..işkence gibiydi yaa..sabahta 7:30 du kaktığımda tabii:17: kızımın yemeğini hazırladım üzerimi giydim ve çıktım evden hemen:82:[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
gunaydın canım cok sevındım bak bırgunde 1.3 kılo gıtmıs demekkı kılo degılmıs oylesıne uzerıne yapısmıs olan sıskınlıkmıs bu tatlım sen uzme kendını aksamada sporunu yaparsan butun fazlalıklar gıdıcek ben emınım bende dun aksam ıtıbarıyle yuruyuse basladım pılates baslayana kadar 1 marta kadar hergun yuruycem artık dun aksam sadece 20 dk yurudum ama olsun oda kardır bana yerınde oturmaktansa demı yanı sekerım
Günaydınn arkadaşlar
Evet kıslar 1 şubat hedefi tutmuştur Kilom=66 yuppiiiiii
Ve 1 aydaki beden ölçülerimdeki azalmalar;
Kilo= 4,3 kg
Bel= 3,5 cm
Göbek= 5 cm
Kalça= 4 cm
Bacak= 1,5 cm İkisinde topla 3 cm
oww süpermişGünaydınn arkadaşlar
Evet kıslar 1 şubat hedefi tutmuştur Kilom=66 yuppiiiiii
Ve 1 aydaki beden ölçülerimdeki azalmalar;
Kilo= 4,3 kg
Bel= 3,5 cm
Göbek= 5 cm
Kalça= 4 cm
Bacak= 1,5 cm İkisinde topla 3 cm
ayyy canım benım cok sevındım yaa afferın sanatatlım yaa tebrık edıyorum ınsallahh ıdeal kılona kadar ınersın medencım valla cok cok tebrık ederım senı canım benım
oww süpermiş:81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?