Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oyyy yok farkım bu pandadan...70,7 çıktım sabah tartıda ve üstelik dün itibariyle kendimi frenlemiş halim bu..cumaya kadar gitmesi gerekiyor bu kilonun yaaa.dur bakalım hergün kaç vermeliyimm
oy oy oyyyyy hergün 900 gr gitmesi gerekiyooorr kiii ben cumaya 66,2 olabileyimmmm:18: 200 gr da olsa vermiş olabilmem için
bittim benn

MEDEN 1 martta bende doğum öncesi kilomda olacağım inşaallah sanırım BANUSULTAN DA aynı şekilde
asıl bayrak sallama günü o gündür haydi kim tutar bizi yehhuuuuu :92: :92: :92:

inşallah canım ya.benim birkaç gündür yatılı misafirim var.tatil boyunca da hep gelen giden olacak.akşam bile çikolatalı kekle haşhaşlı börek pişirdim.offf offf.

günaydın canım.ne yaptın sen öyle güzelim ya.beni de aşmışsın.kaptan böyle yaparsa takım ne yapmaz.bilerek üzülme demiyorum ki acil toparlan.ben sana güveniyorum.hadi güzelim sen de ben de bir kendimize gelelim bu hafta.

evet dogru soyluyorsun turabcım haftasonu butun eskı kıyafetlerımı denedım okadar guzel oldukı yanlız ben onları 62 kıloyken darascık gıyıyordum ama tabı hıc spor yapmazdım ssımdı 67 kıloyum ama hepsı cok guzell oldu demekkı sporla olunca en az 5 kılo spordan farkedıyormuss ayy yasasın pılates kardeslıgıııı subat ayında pılatese ara verıldı bende kendıme ara verdım turabcım subat ayında sadece yuruyus yapıcamm martta tekrar pılatese salona devam edıcem martta baslıycak hazırana kadarda surecek ne kadar uyuz olsamda hocaya bu sonuclardan sonra bellı bır duzende pılatese devam etmem ıcın bırakmam ıstemıyorum hazırana kadar ondan sonrada devamlı spor yapıcam hayatımda en az haftada 3 gunn fazlasını yapmak ıstemıyorum bırakınca gerı gelıyor kılolar cunku ayy sana cok ımrenıyorum turabcım yaa cocugun da var ne kadar zayıfsınn ınsallah bende senın kadar zayıflayabılırım turabcım yaa dua et banada olurmu
canım üniv.denklik işlerini hallettin mi?bu arada bende eskisi gibi işi sıkı tutmaya karar verdi.m2 haftada 2 kilo vermek istiyorum 14 şubata 58 olursam 14 marta 54 olurum inş.oğlumda tam 14 martta 9 aylık oluyor.

gunaydın canım sen cok guzel kılo verıyorsun ama cok cabuk alıyorsun yaa bence bıkac test yaptır kendıne hanı su sey testlerı varya mesela bazı kısı hamurdan kılo alır bazısı etten o0yle anlasılan testler var adını bılmıyorum ama en azından hangı besınden uzak durman gerektıgını anlarsın canımm bende senın gıbıyım ama benım spordan baska carem yok onu anladım

tatlım benim sorunum yiyecek çeşidi değilde çok ama çok aşırı yemek..özellikle stresli döenmlerimde resmen sıkıntılarımı çüğniyomuşum gibi..çözüm yemek yemekde gibi..ama pazar günü geldim kendime..
ve dedimki ben hayvan değilim
benim bir beynim var,düşünebilme yeteneğim var..
ellerim sadece yemek hazırlamak yiyecek tutmak için yaratılmadı
ağzım sadece çiğnemek yada içmek için yaratılmadı
midemin tek görevi son hızla besin sindirmek değil kii zaten sindiremiyor ve komple sindirim sistemimde arızalı bir şekilde dolaşıyodum ortalıkta...
evet ben artık hayvan değilim
ve size burda söz veriyorum bu hafta bu kilolar gidicek

gunaydin Arkadaslar
minnos agzindan bal damliyor senin. simdi cocuklu zayif bir anne oldum ben
bugun sabah 58.00 i gordum yarin 57.9 u gormem lazimki subat hedefime lasmis olayim.
ikinci takim cok yasa takim olmasa bu kadar kilo veremezdim.
kizlar yokmu 50 lere gelen hadi beni burada yalniz birakmayin
cok gıcığım biliyorum

bugün sabah saat yedide attım kendimi dışarı kızlar.
gün içinde soğuktan dolayı kızımla çıkamayacağımdan babası ve kızım uyurken ikisini birbirine bırakıp çıktım 50 dk yürüdüm.
kahvaltıdada eşimle şu benim yalnızlık meselesini halı altına süpürmememiz gerektiğini bir kursa falan gitmek istediğimi konuştum. tabi sorun ben kurstayken bebeğe kimin bakacağı. beyefendi kimseye güvenip eve almıyorki kızımı emanet edelim bende ona iki seçenek sundum ya cumartesi günleri kendin evde kalır bakarsın çocuğa ben kursa giderim yada bakacak birini buluruz.
çok bunalım günler geçiriyorum aslında inşaallah tatlı bir sonuca ulaşır artık

maaşallah canım.darısı başımıza...

ve kendime ceza olsun diye üste kilomu yazıyorum gözüme gözüme girsin iyice son halim:82:

haklısın canım yalnızlık allaha mahsus.kurs iyi fikir.ben en son takı tasarımı kursuna gitmiştim.hatta bu işten iyi de gelir sağlamıştım.ileride bu konuda daha büyük çaplı birşeyler yapmayı düşünüyorum.

canımm boyle streslı donemlerı hepımız atlattık bılıyorsun valla bende aynıyım moralım bozuk oldumu bır tencere makarnayı yerım ama kendımıze gelmemız lazım mutlu olucaGIMIzı bıle bıle nıye azıcık kendımızı sıkmıyoruzkı ıste bırazcık sabretsek hersey yoluna gırecek ben ınanıyorumkı sana sen cumaya kadar bunların hepsını defedeceksın tatlım hıc canını sıkma akrep bu soz verdı bıkere mecbur gıdecek o kılolar .

ayyy canım benımm yaaa masallah masallah 41 kere masallah 58 ı gormus tek rakıbımm benımm ınsallahh allahım bıdaha hayırlı bır sebep olmadan eskı kılolaraı sana gerı getırmez tatlım benım ayy bende bı ınsem 50 lı kıloyaa hoooffff hooofff

canım valla çok haklısın özellikle çalışn birinin sürekli evde kalması bi de çocuk bakması çok zor.ben 7.5 aydır çok sıkıldım evde allahtan benim günlerim komşularım çevrem var görüştüğüm halde çok sıkılıyorum .çünkü hergün bi yere gitmiyosun haftada 1 yada 2 gün.yine de allahtan çıkabiliyorum.bence kursa git mutlaka

tebrikler novvar hadi bakalım 15 2 kilo verirsin sporada vaktin olur ohhhhhhhhhh gitsin kara yaglar
teşekkr edrm canım benim ben bu okula ya 60 kiloyla başlıycm yada 59,9
büyük ihtimalle ulaştım dün tartıldığımda 58.3 tü
400 gr giderse bugünlerde ulaşmış olacağım. inşaallah.
turabcm çok iyi gidiyorsun sanrm aramızda en çabuk sen mezun olacaksın bu istikrarla
evet canım abur cubur aklmdan geçmedi değil geçti ama ben onun yerine kuru dut kuru kayısı portakal kivi mandalinaya sardm iyide yaptm
teşşekkr ederm evet canım şimdi zamanımı tamamıyla kendime ayırcm
karamelcm senin adınada çook sevindm umarm sonuç beklediğin(diğimiz)gibi gelir
bu arada nowarcım hadi gözün aydın sınavların bitmiş.
karamel nerelerdesin?
posi sen nasılsın?
lolo eşinin ameliyatı ne oldu?

teşekkrler nurceng sonunda atlattm üstümden büyük bi yük kalktı

yaa ben bugün pilatese yetişemedm 11,30 da kalktm sanrm vücudum geçen haftaki uykusuzluğn acısını çıkarıyorama 1 2 güne düzene koyarm bu hafta bnden en az 1,5 karayağ gitmesi lazım yaa bide bişey sorcm ben dün akşam bozadan bşka bişey yemedm 200 gr fazla çıktm acaba bu boza pekde masum değilmi:26:
nyse şmdi kahvaltımı yapıyım evi temizliyim snra pilates yapıcm üüff üfff

henuz ne kursna gitmek istedigime karar vermedim acikcasi sosyallesmek icin gitmek istiyorum, elimde bir ugrasim bir hobim olmus olur. taki tasarimida iyi fikir.netten bir arastirayim once neler yapabilirim...

maaşallah canım.darısı başımıza...

seninde bu azimle benim yanima gelmen yakindir banusultan, bir iyi bir takimiz
pilatescıler pılatese gıttıler herhalde yınee neysem bende oglene eve gıtmek ıstemıyorum kocısımı kandırsamda tavvuk yemeye goturse keskemm benıı tavuk yıyesım var nedendır bılınmez
:26: yoksa hamilemisin? ama tavuga as eren hicbir hamile gormedim tavk kilo yapmaz hem. benimde karnimi aciktirdin simdi bende ogle yemegimi yiyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…