• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağolasın minnoşcum inşaallah hep beraber hedeflerimize varalım.
Benim üstte kollarda kalın ya hamileliğimden 4 kilo kaldı şuan onları verdiğimde eskisi kadarda ince olamayacakmışım gibi. Merakla bekliyorum 4 kilo sonrasını.
Minnoş sen neler yapıyorsun peki?
Ne kadar spor yapıyorsun diyetine dikkat ediyormusun?
turabcım 1 şubat hedefine ulaştın galiba sen öyle mi?

Merhabalar canlarım
Nasıl gidiyor diyet, spor? Ben buradan uzaklaşınca rehavete kapılıyorum, buradan uzak kalmak iyi olmuyor, ne kadar paylaşım o kadar gidecek klo demek benim için. 2 gündür pek iyi değildim diyette ama bugn gayet iyi gidiyor şükür. Sporumu yaptım duşumu aldım, yemeğimede dikkat ediyorum. İnşaallah şubat hedefine doğru gidiyorum. Gerçi 2 gündür :17::17::17:iyi değildim. Spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum ben. Bir aksilik olmazsa akşamada yürüyüş yapacam evde. Dün çok güzel kar yağmaya başladı hala devam ediyor, dışarıya çıkamam onun için. Ama birazdan kızımla kartopu oynamaya inecem:21:,

büyük ihtimalle ulaştım dün tartıldığımda 58.3 tü
400 gr giderse bugünlerde ulaşmış olacağım. inşaallah. :nazar:

Maşallah turabcım gayet iyi gidiyorsun sen.:nazar::nazar:. Önceki kilona gelsende üst kısmın emzirdiğin için eski halin gibi olmuyor. Ama emzirmeyi bıraktığında eski haline dönebilirsin şekerim. Benim kızımda öyle olmuştu, çok korkmuştum böyle mi kalacak diyeda korktuğum gibi olmadı şükür.

Nowarcım tebrikler şekerim, ben biliyordum zaten senin bu sınavları başarıyla bitireceğini:nazar::nazar:.
Kilo verme Hedefini azalttığın iyi olmuş şekerim bencede. Ama bu sınav dönemindede gayat başarılıydın bence fazlasıylada alabilirdin aferin sana:46::46:kilonu korudun:46::46:Şİmdi tekrar verme zamanı :10::10:

Son düzenleme:
sağolasın minnoşcum inşaallah hep beraber hedeflerimize varalım.
benim üstte kollarda kalın ya hamileliğimden 4 kilo kaldı şuan onları verdiğimde eskisi kadarda ince olamayacakmışım gibi. merakla bekliyorum 4 kilo sonrasını.
minnoş sen neler yapıyorsun peki?
ne kadar spor yapıyorsun diyetine dikkat ediyormusun?

büyük ihtimalle ulaştım dün tartıldığımda 58.3 tü
400 gr giderse bugünlerde ulaşmış olacağım. inşaallah. :nazar:

turabcım senın adına cok sevındım tatlım yaa hadı bakalım subat hedefıne ulasan tek kısı sen olucaksın galıba benım ulasmam ımkansız cunku bu hafta ıyıcene bosladım kendımı. ama bugun ıtıbarıyle tekrardann kendıme gelmeye baslıyorum . cok cok dıkkat edıcem ve senınde soyledıgın gıbı turabcım en azından hergun 30 dk yuruyuse zaman ayırıcam olmuyor cunku boyle artık

bu arada medencım sen nasılsın neler yapıyorsun

nowarcım canım sınavların bıtmıss hemen hemen hepsıde ıyı gecmıs bakıyorumda aferım sana tatlım ınsallah hepsının sonucu boyle ıyı gelır tatlım sımdı sıra geldı kara yagları vucutttan defetmeye

bu arada kızlar karamelımınde mulakatı ıyı gecmıss daha sonuclar bellı degılmıs ama ınsallhh olur yaa okadar ugrastı karamelımm allahım kalbıne gore versın

Maşallah turabcım gayet iyi gidiyorsun sen.:nazar::nazar:. Önceki kilona gelsende üst kısmın emzirdiğin için eski halin gibi olmuyor. Ama emzirmeyi bıraktığında eski haline dönebilirsin şekerim. Benim kızımda öyle olmuştu, çok korkmuştum böyle mi kalacak diyeda korktuğum gibi olmadı şükür.
sende çok iyi gidiyorsun MEDEN. 1 şubat sabahı gel bayrakları sallayalım seninle :92: :92: :nazar:
başarma hissi güzel gerçekten
yeni hedef 1 mart

sende çok iyi gidiyorsun MEDEN. 1 şubat sabahı gel bayrakları sallayalım seninle :92: :92: :nazar:
yeni hedef 1 mart

keske bende basarabılseydımm :43::43: kendıme cok kızıyorum cunku bunu basaramamın tek bebebı benım maleseff:5: artık cok dıkkatlı olmam lazımm benımmde cunku 1 temmuzda 55 kılo olucamm dungece ıyıce gıcık oldum zaten benım cılız 52 kılo olan kuzenım yıne laf soktu bana . pıs kıskanc ne yapsam yapıyoryaff ben yesılcay ıcıyorum oda ıcıyor ben tarcın ıcıyorum oda ıcıyor ben pılatese gıdıyorum oda gelıyor ben kosu bandı aldım ya sımdı oda alıcakmıs subatta 15ınde . delı edıyor benı delıı sırf ona ınat zayıflıycam ıstee:15:

turabcım senın adına cok sevındım tatlım yaa hadı bakalım subat hedefıne ulasan tek kısı sen olucaksın galıba benım ulasmam ımkansız cunku bu hafta ıyıcene bosladım kendımı. ama bugun ıtıbarıyle tekrardann kendıme gelmeye baslıyorum . cok cok dıkkat edıcem ve senınde soyledıgın gıbı turabcım en azından hergun 30 dk yuruyuse zaman ayırıcam olmuyor cunku boyle artık

bu arada medencım sen nasılsın neler yapıyorsun

Canım ben gayet iyiyim az önce yediğim yarım hamburgeri saymazsak bugün süperrim. Eşim burger king istedi sipariş verdik. Dayanamadım yarım yedim. 2 gündür çalışıyor arızası vardı, yemek için önerdiğim hiçbişeyi istemedi. Neyse akşama bişey yemezsem ve yürüyüş yaparsam dengelerim.

nowarcım canım sınavların bıtmıss hemen hemen hepsıde ıyı gecmıs bakıyorumda aferım sana tatlım ınsallah hepsının sonucu boyle ıyı gelır tatlım sımdı sıra geldı kara yagları vucutttan defetmeye

bu arada kızlar karamelımınde mulakatı ıyı gecmıss daha sonuclar bellı degılmıs ama ınsallhh olur yaa okadar ugrastı karamelımm allahım kalbıne gore versın

Karemelin adına çok sevindim, inşaallah istediği gibi olur

yeni hedef 1 mart

Sallayalım şekerim ben 1 şubat hedefine ulaşacak gibiyim inşaallah, Zaten 1 ocak hedefine ulaşamamıştım bundada ulaşamasaydım olmazdı. 1 mart 62 olacam inşaallah doğum öncesi kiloma ulaşacağım yaniiii:46::46::46:

keske bende basarabılseydımm :43::43: kendıme cok kızıyorum cunku bunu basaramamın tek bebebı benım maleseff:5: artık cok dıkkatlı olmam lazımm benımmde cunku 1 temmuzda 55 kılo olucamm dungece ıyıce gıcık oldum zaten benım cılız 52 kılo olan kuzenım yıne laf soktu bana . pıs kıskanc ne yapsam yapıyoryaff ben yesılcay ıcıyorum oda ıcıyor ben tarcın ıcıyorum oda ıcıyor ben pılatese gıdıyorum oda gelıyor ben kosu bandı aldım ya sımdı oda alıcakmıs subatta 15ınde . delı edıyor benı delıı sırf ona ınat zayıflıycam ıstee:15:

Seninle aynı binada oturan kuzeninmi bu, yanlışmı hatırladım yoksa. Ayy ne sinir kızmış o öyle, gıcık mıdır nedir. Neyse güzelim zayıfla sen ona haddini bildir. Arkandayız Minnoş minnoş minnoş :46::46:

2 ay kendimizi sıkarsak kendimizle kavga etmeyi bırakırız minnoşum. hadi gel şöyle dört dörtlük bir ay geçirelim. 1 ayda 4 kilo verelim hep beraber sonrasıda gelir Allahın izni ile. mart ayı baharın en mutlu hanımları biz olalım... :71: :92:
KPSS hazırlık kitapları aldım bende bugunden tezi yok başlıyorum ders çalışmaya.
hayatım boyunca yalnızlık türküsü çağırmayacağım inşaallah...

2 ay kendimizi sıkarsak kendimizle kavga etmeyi bırakırız minnoşum. hadi gel şöyle dört dörtlük bir ay geçirelim. 1 ayda 4 kilo verelim hep beraber sonrasıda gelir Allahın izni ile. mart ayı baharın en mutlu hanımları biz olalım... :71: :92:
KPSS hazırlık kitapları aldım bende bugunden tezi yok başlıyorum ders çalışmaya.
hayatım boyunca yalnızlık türküsü çağırmayacağım inşaallah...

canım üniv.denklik işlerini hallettin mi?bu arada bende eskisi gibi işi sıkı tutmaya karar verdi.m2 haftada 2 kilo vermek istiyorum 14 şubata 58 olursam 14 marta 54 olurum inş.oğlumda tam 14 martta 9 aylık oluyor.

canım üniv.denklik işlerini hallettin mi?bu arada bende eskisi gibi işi sıkı tutmaya karar verdi.m2 haftada 2 kilo vermek istiyorum 14 şubata 58 olursam 14 marta 54 olurum inş.oğlumda tam 14 martta 9 aylık oluyor.
tabiii yaaa :46:
yeniden motive olmana çok sevindim seni 58 kilo ile döneme başlatacağız.
denklik işlemleri sürüyor ama o kesin gibi . benim zaman kaybetmeyip KPSS ye hazırlanmam lazım. benimle aynı üniversteden mezun olan arkadaşım aldı denklik. doğal olarak benimde almam lazım.

Back