Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eeeeeeeee bu haftanın birincisi kim peki
sensin sekerim tebrikler kaptnim
Akrep seni senin krallarinlan geciyorum
Allah devamini versin insaallah bu sekilde hedefe varirim. simdi plates yapayim bari hemen
gevsemek yok yola devam
point flex, point flex

aaaaaalll veeeerrrrrrrpüüüh püüüüüüüüüüüüüüh püh

herkese günaydın sınavlarım bitti çok şükür tatile girdm önümde 3 4 hafta bi süre var 2, döneme 60 kiloyla girmek istiyorumartık hedeflerimi çok yüksek tutmuycm :26:
hadi gozun aydin canim
60 kilo ile ikinci doneme girmek istiyorsan takimla beraber olacaksin eskisi gibi bol paylasimlar hadi baken

gel ağlaşalalım valla heleben 2 haftadır kilo veremiyorum.geçen hafta yine iyiydim.bu hafta 400 gr fazla çıktım offf hepimizistediğmiz kiloya insekne güzel olur

2 haftan var 2 kilo verirsin iki haftada 2 kilo cok farkediyor.
bugun eski bir etegimi tekrar denedim ve cok guzel oldu uzerime
artik ust kiyafetler haric butun kiyafetlerim oluyor. ne kadar mutluyum anlatamam sabah gozlerim doldu yaa

inş.ya turabcım ama bugün kızdım kendime 3 haftadır spor yapmıyorum ya.hemen sabah pilates yaptım yarım saat umarım devam ettiririm.senin adına sevindim canım bende vermeye devam etsem keşke

Akrep seni senin krallarinlan geciyorum
Allah devamini versin insaallah bu sekilde hedefe varirim. simdi plates yapayim bari hemen
gevsemek yok yola devam
point flex, point flex

evet canım AKREBİN KURALLARI İLE DURMAK YOK YOLA DEVAM :124::124::124::122::124::124::124:

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.çocukları karne alanlar nasıl karneler.benim minik kuşumun hepsi 5 tabii ki.kim çalıştırıyor onu.öğretmenimizin zoruyla akşam kursuna kalanlarda bile 3-4 var.
benim kiz birinci sinif canim seninki kacinci sinif? bizimde hepsi 5 ama ben kizima odev yaptiramiyorumakli fikri oyunda okumasi arkadaslarina gore yavas
say canım yerinde ne olurki.en fazla ben sana yetişir geçerim.önden gidenlere selamını söylerim.hadi bu hafta seninle tatlıdan atışalım.birbirimizi dürtelim.bak ciddiyim bu kilomla yakalarım seni.

tamam ben hazirimbakalim o selami kim soyleyecek onden gidenlereinsallah bu hafta cok gezmem:44:gezdigim hafta kilo veremiyorum:18:

iyi akşamlar kızlar banusultanım sanada
ay yarın anneme gidiyorum çok korkuyom verdigim 5 kiloyu annemde 3 günde rahatlıkla geri alınır :18:
şimdiden başladı kuzularıma neler yapayım demeye kuzulara yapıyo ama bende dayanamıyorum
kardeşimi bilgisayarın başından kaldıra bilirsem hafta içi görüşürüz

ikinci de canım.birinci sınıfta günde 4 saat ders yapıyorduk en az..öğretmenimizin özel sorunları vardı hep topu velilere attı.şu anda görevden uzaklaştırıldı zaten.o yüzden çok sorunlar yaşadık.okuma yazma ve tüm matematik işlemlerini ben öğrettim kızıma.bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum.ilgili olmayan velilerin çocukları sene sonunda zor okuyordu.15 tatilde bir ders bombardımanı yaşadık.günde 6 saat.okuma hızı dakikada 13 kelimeden 70 e çıktı.asla ben ders çalışmayacağım lafını kabul etmedim.
çünkü kızımın müthiş bir potansiyeli benim de sabrım var.sonuçlar harika oldu .yeni öğretmenimiz kızınızın o sınıftan geldiğine inanamıyorum diyor.
yani sen de azimli ol.kızının gününü planla.başta zorlansa da zamanla o da alışacak ve ileride sana dua edecektir.

sana da canım.kendi torunların olduğunu düşünsene.ay ben ölürüm aşkımdan herhalde.yavrumun yavrusu.

maşallah banusultan ama her çocuk bir olmuyor büyük oglumla okadar ilgilendimki anlatamam olmadı 1 sınıfta okumada 1.di şimdi 6. sınıf çok zorlandı küçük oglumla okadar ilgilenmeye fırsatım olmuyo ama oda 2 saat odadan çıkmadan deligibi kitap okuyo süper sınıfta enyi okuyan 1. olmuş okumada ögretmenni heryönden çok memnun

sana da canım.kendi torunların olduğunu düşünsene.ay ben ölürüm aşkımdan herhalde.yavrumun yavrusu.

evet annemde aynen öyleyapıyo annemin evi müstakil terasta tandırı var hamura akşamdan yogurur
sabah benim kuzularıda alır onlara birer merdane hepbirlikte katmer yaparlar annemin enbüyük zevki bişi diyemem zatenya canım o benim :79:

ervam turab nasınız bakalım kızlar ben yürüyüş falan yapamadım bugün havaçok soguk
anneme gidince yürürüm inşallah çocukları bırakırım ohhhh koşarım artık
tesekkurler zulaley
sen cikmissin ben farketmemisim yazdigini.
bak annende yemegi fazla kacirsan bile rahat spor yapma imkani ile olayi dengelersin.
birde ne yapiyoruz beynimizi kodluyoruz fazla kacirsan bile as;la kilo almayacagini dusun

cok hos

canım ınanıyorum ama ıste dah yurekten ınenmam gerekıyor galıbaa ınsallahh verırım bu hafta canım benım duaların ıcın amınnn dıyorum tesekkur edıyorum umarım en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ınersın turabcım
2 haftan var 2 kilo verirsin iki haftada 2 kilo cok farkediyor.
bugun eski bir etegimi tekrar denedim ve cok guzel oldu uzerime
artik ust kiyafetler haric butun kiyafetlerim oluyor. ne kadar mutluyum anlatamam sabah gozlerim doldu yaa

canımmm cok mutlu oldum yaa afferın sana nazar degmesın ınsallah usttekılerde bebıs ıyıcene doyduktan sonra olur turabcımmm

sağolasın minnoşcum inşaallah hep beraber hedeflerimize varalım.
benim üstte kollarda kalın ya hamileliğimden 4 kilo kaldı şuan onları verdiğimde eskisi kadarda ince olamayacakmışım gibi. merakla bekliyorum 4 kilo sonrasını.
minnoş sen neler yapıyorsun peki?
ne kadar spor yapıyorsun diyetine dikkat ediyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…