sensin sekerim tebrikler kaptnimeeeeeeeee bu haftanın birincisi kim peki
Akrep seni senin krallarinlan geciyorum
Allah devamini versin insaallah bu sekilde hedefe varirim. simdi plates yapayim bari hemen
gevsemek yok yola devam
point flex, point flex
herkese günaydın sınavlarım bitti çok şükür tatile girdm önümde 3 4 hafta bi süre var 2, döneme 60 kiloyla girmek istiyorumartık hedeflerimi çok yüksek tutmuycm :26:
hadi gozun aydin canimherkese günaydın sınavlarım bitti çok şükür tatile girdm önümde 3 4 hafta bi süre var 2, döneme 60 kiloyla girmek istiyorumartık hedeflerimi çok yüksek tutmuycm :26:
günaydın kuşumm..gel şekercim ikimiz ağlaşalım yaaa..sanırım çok fena kilo aldım ben çünkü akşamları yiyorummdün unutmuşum zatii tartılmayı ama aldım biliyorum çünkü sabah pantolonumu zor giydimm:78:
2 haftan var 2 kilo verirsin iki haftada 2 kilo cok farkediyor.
bugun eski bir etegimi tekrar denedim ve cok guzel oldu uzerime
artik ust kiyafetler haric butun kiyafetlerim oluyor. ne kadar mutluyum anlatamam sabah gozlerim doldu yaa
Akrep seni senin krallarinlan geciyorum
Allah devamini versin insaallah bu sekilde hedefe varirim. simdi plates yapayim bari hemen
gevsemek yok yola devam
point flex, point flex
benim kiz birinci sinif canim seninki kacinci sinif? bizimde hepsi 5 ama ben kizima odev yaptiramiyorumiyi akşamlar kızlar.çocukları karne alanlar nasıl karneler.benim minik kuşumun hepsi 5 tabii ki.kim çalıştırıyor onu.öğretmenimizin zoruyla akşam kursuna kalanlarda bile 3-4 var.
say canım yerinde ne olurki.en fazla ben sana yetişir geçerim.önden gidenlere selamını söylerim.hadi bu hafta seninle tatlıdan atışalım.birbirimizi dürtelim.bak ciddiyim bu kilomla yakalarım seni.
teşekkrler canımtebrikler cnm
hadi gozun aydin canim
60 kilo ile ikinci doneme girmek istiyorsan takimla beraber olacaksin eskisi gibi bol paylasimlar hadi baken
teşekkrler canım
teşekkrlereskisinden daha formda olcm bu arada 4 tane sınavm açıklandı dördüde A
benim kiz birinci sinif canim seninki kacinci sinif? bizimde hepsi 5 ama ben kizima odev yaptiramiyorumakli fikri oyunda okumasi arkadaslarina gore yavas
tamam ben hazirimbakalim o selami kim soyleyecek onden gidenlere insallah bu hafta cok gezmem:44:gezdigim hafta kilo veremiyorum:18:
iyi akşamlar kızlar banusultanım sanada
ay yarın anneme gidiyorum çok korkuyom verdigim 5 kiloyu annemde 3 günde rahatlıkla geri alınır :18:
şimdiden başladı kuzularıma neler yapayım demeye kuzulara yapıyo ama bende dayanamıyorum
kardeşimi bilgisayarın başından kaldıra bilirsem hafta içi görüşürüz
maşallah banusultanikinci de canım.birinci sınıfta günde 4 saat ders yapıyorduk en az..öğretmenimizin özel sorunları vardı hep topu velilere attı.şu anda görevden uzaklaştırıldı zaten.o yüzden çok sorunlar yaşadık.okuma yazma ve tüm matematik işlemlerini ben öğrettim kızıma.bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum.ilgili olmayan velilerin çocukları sene sonunda zor okuyordu.15 tatilde bir ders bombardımanı yaşadık.günde 6 saat.okuma hızı dakikada 13 kelimeden 70 e çıktı.asla ben ders çalışmayacağım lafını kabul etmedim.
çünkü kızımın müthiş bir potansiyeli benim de sabrım var.sonuçlar harika oldu .yeni öğretmenimiz kızınızın o sınıftan geldiğine inanamıyorum diyor.
yani sen de azimli ol.kızının gününü planla.başta zorlansa da zamanla o da alışacak ve ileride sana dua edecektir.
sana da canım.kendi torunların olduğunu düşünsene.ay ben ölürüm aşkımdan herhalde.yavrumun yavrusu.
tesekkurler zulaleyervam turab nasınız bakalım kızlar ben yürüyüş falan yapamadım bugün havaçok soguk
anneme gidince yürürüm inşallah çocukları bırakırım ohhhh koşarım artık
evet annemde aynen öyleyapıyo annemin evi müstakil terasta tandırı var hamura akşamdan yogurur
sabah benim kuzularıda alır onlara birer merdanehepbirlikte katmer yaparlar annemin enbüyük zevki bişi diyemem zatenya canım o benim :79:
canım ınanıyorum ama ıste dah yurekten ınenmam gerekıyor galıbaa ınsallahh verırım bu hafta canım benım duaların ıcın amınnn dıyorum tesekkur edıyorum umarım en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ınersın turabcımbu hafta bende sasirdim inanki
kosusturmacada vermisim kiloyu galiba. hafta ici hic spor yapmadim ama heryere yuruyerek gittim toplamda 5 saat yurumusumdur.
cok ozel bir diyet uyguluyorum minnoscum diyetimin adi doyunca birak
midemin sesine kulak veriyorum doyardoymaz yemeyi birakiyorum ve tokken hicbirsey yemiyorum.
emzirmeninde etkisi buyuk bence bu hafta kizim surekli memedeydi diyebilirim. uykusundan sanci ile uyaniyor. saat basi uyanir olduk
esimle sabahlari super bir kahvalti yapiyoruz taze sikilmis nar, portakal sulari, acmalar,simitler, yumurtalar sucuklar ama aksam yemegi yemiyoruz beraber. ben 5 6 gibi birseyler yiyorum ama kalorisi dusuk seyler kendime gore pisiriyorum. Esimde kilo verdi ben diyete baslayali.
birde ben yalnizim, ben yalnizim, yalnizim......
ne gunum var ne arkadas grubum birileri bana kek pasta borek pisirseydi gider keyifle yer sohbet ederdim bir kayinvalidemlere gidiyorum onlarda cok hassas besleniyorlar. normalde bir kisiye ikram edilecek pastayi 4 e boler gorumcem.
ee boylece gidiyorlar kara yaglar
sende verirsin canim verecegine yurekten inan. bu hafta san ozel dua edecegim senden tam 1000 dr gidecek bu hafta.
2 haftan var 2 kilo verirsin iki haftada 2 kilo cok farkediyor.
bugun eski bir etegimi tekrar denedim ve cok guzel oldu uzerime
artik ust kiyafetler haric butun kiyafetlerim oluyor. ne kadar mutluyum anlatamam sabah gozlerim doldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?