Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

zulaley, banusultan, turab tebrikler kizlar devamini dilerim
veremeyen arkadaslar uzulmeyelim :84: :84:
ay yerimde sayiyorum ne olacak bu halim biri beni silkelesin

say canım yerinde ne olurki.en fazla ben sana yetişir geçerim.önden gidenlere selamını söylerim.hadi bu hafta seninle tatlıdan atışalım.birbirimizi dürtelim.bak ciddiyim bu kilomla yakalarım seni.

ay cok guldum vallaha ne diyim mahrum birakma bari adamcagizida disardan almasin bari. hazir gida daha cok kilo yapiyormus.
ben az bir onceki mesajimi yazarkende esim kadayif aliyormus megersem.
canimda tatli istiyordu bir geldi elinde bir paket kadayif gelde kendine hakim ol demi simdi.
azicik ucundan yedim tabi.

iyi akşamlar kızlar.çocukları karne alanlar nasıl karneler.benim minik kuşumun hepsi 5 tabii ki.kim çalıştırıyor onu.öğretmenimizin zoruyla akşam kursuna kalanlarda bile 3-4 var.
ikinizede tebrikler annesi
iki kizinda basarili olur senin
senin gibi azimli bir annenin kizlarindan bekleneni yapiyor kizin :81::81:

iyi akşamlar kızlar.çocukları karne alanlar nasıl karneler.benim minik kuşumun hepsi 5 tabii ki.kim çalıştırıyor onu.öğretmenimizin zoruyla akşam kursuna kalanlarda bile 3-4 var.
benimde büyük oglum loto oynamış sanki 1 3 ne ararsan var küçük süper kızım kıreşe gidiyo ama onunkide süper
say canım yerinde ne olurki.en fazla ben sana yetişir geçerim.önden gidenlere selamını söylerim.hadi bu hafta seninle tatlıdan atışalım.birbirimizi dürtelim.bak ciddiyim bu kilomla yakalarım seni.

bende varım hadi bakalım hedefi siz belirleyin kaç gr verecegimizi
tabi aranıza kabul ederseniz

hmmmm
lem bunlar benim kurallar çok benziyor:44:sanırsam benim kurallarla beni geçmektesin çok pis şettirdim şimdii
ayy sen gel ben sana börekler açarıom kııısss..hem o kilonu hiç sevmedim sen gel ben seni sevdiğim kilolara çıkartırım şekerciimmm
bu haftanin spor kralicesi Akrep gibi gorunuyor
varmi daha fazla spor yapan??
ciddiimiii ayyy ne güseeelllmoral oldu bu bana şimdii..bu hafta kurallarımı uygulicaamm yahuuuu neyim eksik benim pis kilo rakamlı turabdan turab beni fenaaa gaza getirdin kızımmmm ama ben sana tatlı yapıcam sen gel bana olarmııı
ayy o kocadan bende de var..
Çok sağol şekercim, bu hafta çok azmettim, geçen hafta artıda olunca özellikle. Çok şükür ulaşacağım herhalde şubat hedefine. ama bugün yemek yemenin ölçüsünü biraz kaçırdım
tebrikler kuşumm sanaaa alkışşş
benim kızımında hepsi beş teyzesiii

esimde gidiyor simdi
gunduz yalniz aksam yalniz
psikopata baglamadan kendimi mesgul edeyim hemen gireyim bir odami temizleyeyim ardindanda plates+ yuruyus.......
bizler varız ya şekercimmm
slm kizlar.........
bomba bi giris yapiyorum haftaya 125 dk leslie yaptiiiiiiiimmmkop koooooooooop
hadi bakalım kim tutar seniii:81::81:

valla canım arayı açtın sen yetişemiyorum .moralim bozuk ilk defa veremedim ya ne olacak okul açılınca şişko olucam galiba ben.
2 haftan var 2 kilo verirsin iki haftada 2 kilo cok farkediyor.
bugun eski bir etegimi tekrar denedim ve cok guzel oldu uzerime
artik ust kiyafetler haric butun kiyafetlerim oluyor. ne kadar mutluyum anlatamam sabah gozlerim doldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…