MEDEN , BANUSULTAN, NURCENG bebeklerinize dis bugdayi yapmayi dusunuyormusunuz?
kizlar bu konuda ilginc fikirleri olan varmi. bizim henuz disimiz cikmadi gerci amma mart sonu gibi anneannemize memlekete gidecegiz guzel bir dis bugdayi partisi yapmak istiyorum insaallah o zamana kadar disimiz cikarsa
MEDEN , BANUSULTAN, NURCENG bebeklerinize dis bugdayi yapmayi dusunuyormusunuz?
kizlar bu konuda ilginc fikirleri olan varmi. bizim henuz disimiz cikmadi gerci amma mart sonu gibi anneannemize memlekete gidecegiz guzel bir dis bugdayi partisi yapmak istiyorum insaallah o zamana kadar disimiz cikarsa
lolocum okuyorsan eşin nasıl oldu bir yaz şekerim.aklımız sende bak.hem seni hem de eşinin sağlık durumunu merak ediyorum.inşallah iyisinizdir.
gunaydin arkadaslar
ne kadar guzel bugun karne gunu. butun annelerimizin yzunu guldursun karneler. Akrepte bize karne verir umarim. eskiden son bir aylik durum cizelgesi yayinlanirdi son iki haftadir yok degilmi?
ben bugun sevincliyim ummadigim kadar iyi kilo vermisim. sporsuz ama hareketli bir hafta gecirdim her yere yuruyerek gittim belki bunun etkisi iledir.subat hedefleri icin son 4 gun. 4 gunde 700 gr verirsem hedefime ulasirim insaallah.
kilom 58.6
Günaydınlarr
Kilom 66,6İnşaallah ulaşacağım şubat hedefimeee yupppii, Ben kaçtım akşama görüşürüz herhalde ancak
490 dk cok guzel spor yapmissiniyi akşamlar kızlar 1 hafta arayla 2.kez regl oldum kullandıgım ilaçtan biliyorum ama beni çok sıkıntıya soktu sersem gibiyimdoktora gitmektende nefret ediyorum
menümü yazayım
kahvaltı 2 dilim börek
ara meyve
öglen 9 tane yaprak sarma 1 kase kırmızı pancar yogurtlu
ara 1armut
akşam 1 kase çorba 1 kase pırasa yemegi yogurt
toplam spor:490 dk
günboyu 3 kupa yeşilçay 2 lt su
yarın çok yogunum inşallah kilo bildirmeyi unutmam kuzularımın 3de karne alacak
uzulme minnoscum, sakin yine psikopata baglama. kilo verecegine kendini inandirsan cok daha iyi verirsin hayatim. sen platese gidiyormusun? herhalde biraktin spor salonuna gitmeyi?gunaydın kızlarr kılom malesefkı 67,8 kılo almısımm acayıpte basım agırıyor bu hafta hıcbısı yapmadım ne dıyet nede spor adına oyuzden boyle oldu kusura bakmayın kızlarr
bu hedefi begendimgünaydın kızlar.takıma benden 500 gr bu hafta.şubat hedefi camdan kaçtı sanırım.neyse.duraklama dönemindeyim yine herhalde.şimdiki amacım 17 marta kadar 68 olup 9 ayda aldığım tüm kiloyu 9 ayda tamamen vermiş olmak.doğum öncesini yakalar yakalamaz da ilerisi için harekete geçmek.
günaydın kızlar
78.1700 gıram vermişimbende
daha fazlasını bekliyordum ama olsun bence genede iyi sayılır
gunaydın kızlarr kılom malesefkı 67,8 kılo almısımm acayıpte basım agırıyor bu hafta hıcbısı yapmadım ne dıyet nede spor adına oyuzden boyle oldu kusura bakmayın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?