Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yok canım ben düşünmedim ve yapmadımda. Sen yap kızınınkini şekerim bizede gönderirsin

Hiç sormayın kıslar bugün aniden misafir çıktı, saat 2 de aradı eşim misafir var diye, hadiiii ev süpür, sil, toz al, tuvalet yıka vss...sonra hemencecik markete gittim geldim, tiramusu, poğaça, karalahana salatası yaptım, akşam yemeği olarakta patates kızarttım eşime, tabakları hazırla, meyveleri yıka, ütü yap, çocukları hazırla, üzerimizi giyin derken ancak oturdum. Şimdi gelmelerini bekliyorum. Birde eşim 6 da aradı birilerini daha ekledi, misafir sayım da arttı, lahana salatasını az yapmıştım umarım yeter:97:
Erken gelseler erken gitselerde az biraz daha yürüyüş yapsaydım, yarına kilo vermiş olmam lazııımmmm

Son düzenleme:

canım benim bizde öyle i adet yok ama ben bi gün komşu ve arkadaşlara çağırmak istiyorum pasta börek yaparak.aslı nasıl onun biliyo musun?buğday mı pişiriliyor?
bu arada inş.işlerin yoluna girertatlım.
ben bugün üzgünüm ama ya.dün 59 ları görmüştüm ama bugün çok kötü sabahtan beri karnım şiş tuv.çıkamadım karnım ağıyo kiloda öncekinden bile fazla çıktı moralim bozuk.

lolocum okuyorsan eşin nasıl oldu bir yaz şekerim.aklımız sende bak.hem seni hem de eşinin sağlık durumunu merak ediyorum.inşallah iyisinizdir.

Bende çokk merak ediyorum, inşaallah iyilerdir, inşaallah bir an önce sağlık durumu iyileşir eşinin lolocum sende daha fazla katılırsın aramıza canımcım.

iyi akşamlar kızlar 1 hafta arayla 2.kez regl oldum kullandıgım ilaçtan biliyorum ama beni çok sıkıntıya soktu sersem gibiyim doktora gitmektende nefret ediyorum
menümü yazayım
kahvaltı 2 dilim börek
ara meyve
öglen 9 tane yaprak sarma 1 kase kırmızı pancar yogurtlu
ara 1armut
akşam 1 kase çorba 1 kase pırasa yemegi yogurt
toplam spor:490 dk
günboyu 3 kupa yeşilçay 2 lt su
yarın çok yogunum inşallah kilo bildirmeyi unutmam kuzularımın 3de karne alacak

Çok şükür misafirlerimi uğurladım, güzel bir akşam oldu şükür. Anlaştığın yaşıt insanlar olunca zevkli oluyor.:86:Bu saatten sonra hiçbişey yapamam, evi güzelce bir topralayım sabah erkenden bizde çıkacaz. Karne alacaz ne güzel, bakalım kuzucumun karnesi nasıl olacak:97:Herkese tatlı rüyalar, hayırlı geceler...

gunaydin arkadaslar
ne kadar guzel bugun karne gunu. butun annelerimizin yzunu guldursun karneler. Akrepte bize karne verir umarim. eskiden son bir aylik durum cizelgesi yayinlanirdi son iki haftadir yok degilmi?
ben bugun sevincliyim ummadigim kadar iyi kilo vermisim. sporsuz ama hareketli bir hafta gecirdim her yere yuruyerek gittim belki bunun etkisi iledir.subat hedefleri icin son 4 gun. 4 gunde 700 gr verirsem hedefime ulasirim insaallah.

kilom 58.6

Günaydınlarr
Kilom 66,6 İnşaallah ulaşacağım şubat hedefimeee yupppii, Ben kaçtım akşama görüşürüz herhalde ancak

ıkınızın adınada cok sevındım kızlar gozunuz aydın olsun ınsallahh hedeflerınızede ulasırsınız

günaydın kızlar.takıma benden 500 gr bu hafta.şubat hedefi camdan kaçtı sanırım.neyse.duraklama dönemindeyim yine herhalde.şimdiki amacım 17 marta kadar 68 olup 9 ayda aldığım tüm kiloyu 9 ayda tamamen vermiş olmak.doğum öncesini yakalar yakalamaz da ilerisi için harekete geçmek.

490 dk cok guzel spor yapmissin
bu hafta minnoscum sen al istersen spor dk larini.
ben bu hafta rakam bildiremeyecek kadar az spor yaptim ama hergn yuruyerek bir yerlere gittim 5 saat kesin yurumusumdur.
plates yapmayi ozledim vallahi.

gunaydın kızlarr kılom malesefkı 67,8 kılo almısımm acayıpte basım agırıyor bu hafta hıcbısı yapmadım ne dıyet nede spor adına oyuzden boyle oldu kusura bakmayın kızlarr
uzulme minnoscum, sakin yine psikopata baglama. kilo verecegine kendini inandirsan cok daha iyi verirsin hayatim. sen platese gidiyormusun? herhalde biraktin spor salonuna gitmeyi?

bu hedefi begendim
benim kizimda 16 martta tam 9 aylik oluyor insaallah.
bende asagi yukari dokuz ayda tum fazlaliklari vermis olacagim insaallah.
hamileligimin basinda 54 kiloydum.

yaa ben bugün uyuyakalmışım dün rahatsızdım epey ondan sanırım.boğazım faranjitim tekrarlıyor ama iki gündür yuttuğum sarımsaklar epey toparladı beni..ilaç içmicem kararlıyım
yanii özetle tartılmayı da unutmuşum yaaa
:

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr kılom malesefkı 67,8 kılo almısımm acayıpte basım agırıyor bu hafta hıcbısı yapmadım ne dıyet nede spor adına oyuzden boyle oldu kusura bakmayın kızlarr

minnosum günaydın canım benimm..moralin bozukmusss.. sen gelmedin ben hissedip geldim
üzülme sekercim bende sabitim bu hafta haftasonu kacamağımı atamadım üzerimden..
pamuk sekerim benim ben bu aksam annemlere gidiyorum özle beni olurmu geldiğimde seni incelmiş göreyim sıkma tatlı canını ben haftaya bi diyet uygulucam 1 kilodan fazla verdiriyor cok da sağlıklı montidekii kızlar yapıp denediler.. bende işe yararsa onu yaparsın sekercimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…