aa oyledir kaplumbagaciklar, hem cok bilgedirlerde ustelik 100 150 yil yasarlar.kaplumbaga yavastir ama aklina koydumu yapar.( yapar insallah)
zulaleycim dun suyun kesilince cok dua ettin heralde evini su basmis izmiri su basmis
zülaleycim geçmiş olsun canım.
turabcım bu ne hız ya aradaki farkı açıyosun çok hızlı gitme yavaşol biraz .
pazartesi bomba gibi geliyorum canımmm
yaa bişi diycem ben menümü yazmıyorum ama gerçekten yediklerime çok dikkat ettim pazar günü 63,5 gördüm snra o gün pizza yedim o hariç hiç kaçamağm yok akşamları 6 7 den snra yemedm ama bugün 700 gr fazla çıktmneyse şu 2 gün çok daha fzla dikkat edicem
yupppiiiii yupppiiiGel artık nowarım güzel rakibem çok özledik seniiiii Senin bol paylaşımlarınııı
askolsun yanı ben burdayımyaa ben paylasıyorum herbıseyı medennn nıye oyle dedınn kustum bende ozamann
bende epey bır sıskınlık var valla gızemcım kaldı ustumde gıtmıyor bıdeeminnoşşş nasılsın canım... ayy ben bugün çok şişkinim yahu hastalandım bide wc gidemiyorum kaç gündür tarı fazla gösterdi bügün geçenlerde 64.7 yi bile görmüştüm bugün 65 i gördüm yen canımmmm:26:
Küsme güzelim küsmesenin yerin ayrııı nowarın ayrı, ben hepinizi seviyorummm nowarım sınavlardan fazla katılamıyor, o da daha çok katılsa ortalık yıkılsa olmaz mı
bugunku menumm sabah 1 dılım tam bugday ekmegı 2 sıyah zeytın
1 catal tereyag , 2 catal beyaz peynır
ara bır avuc beyaz leblebı
oglen 1 kase tavuklu sehrıye corbası yarım dılım t bugday ekmegı 2 yemek kasıgı ıspanak
bır dılım kıymalı bır dılım peynırlı borekk
ara bır bardak nesquıklı 0 yaglı sut
aksam sadece elma yemeyı dusunuyorum ama aksam olsun hele babam rahatsızlanmıs bırazcık oraya gıdıcemm keyfım yok oyuzden bılmyorum aksam mennumu
bugunku menumm sabah 1 dılım tam bugday ekmegı 2 sıyah zeytın
1 catal tereyag , 2 catal beyaz peynır
ara bır avuc beyaz leblebı
oglen 1 kase tavuklu sehrıye corbası yarım dılım t bugday ekmegı 2 yemek kasıgı ıspanak
bır dılım kıymalı bır dılım peynırlı borekk
ara bır bardak nesquıklı 0 yaglı sut
aksam sadece elma yemeyı dusunuyorum ama aksam olsun hele babam rahatsızlanmıs bırazcık oraya gıdıcemm keyfım yok oyuzden bılmyorum aksam mennumu
gecmiş olsun minnosumm umarım önemli bir seyi yoktur..
:92:bak börekler
Geçmiş olsun güzeli, Allah acil şifalar versin inşaallah.
Üzüntüden kendini yemeğe verme sakınnn bak son 2 gün, menün iyi giderken mahvetme tımammmı tatlışım.
sagol canım tesekkur ederım valla benden bu hafta hıc umut yok hıc spor yapmıyorum medencım bakalım sonumuz hayrola
ohh ohh süpersinBide veremem diyordun, bak ne güzel gidiyor karayağlarr [/canım zaten kilom 60.2 olmuştu çok az verdim gram olarak indim yani 500 gr bile değil ama olsun 50 li rakamlar demi
ayy nurceng cım canım okadar cok sevındım kı canım bıde ben gorebılsem su 50 lı rakamları allahım ne buyuk bır mutlluluk yaa sen ucmussundur bugun mutluluktan kesınn allahım nazarlardan saklasın tatlımınsallah bende gorurum bırgun 50 lı kıloları
Selam arkadaslar
bugun apartmanin karsisindaki kirtasiyeye gittim kitap almaya. orada calisan kiz bana siz epey zayifladiniz dedipek bir hosuma gitti yaa
sagolsun bunu soyleyen ilk kisi oldu. 2 beden inceldim aslinda 42 beden pantalon giyerken 38 giyiyorum tabi icini doldura doldurayinede kimse farketmiyor nedense
benim ust taraf alta gore daha kalin su an emzirdigim icin tabi.
burma kadayıfmı dicem amamenum
elmal sirkeli su
09.00 kahvalti
13.00 1 burma kadayif 2 sekersiz cay
17.00 1 yumurta ile kiymali yumurta, 1 bardak ayran, 1 kepekli ekmek
türkiye
3lt su
45 dk yuruyus
bu hafta hic plates yapmadim yaahu
negüzel ben 11 yaşında gördüm karı ilkve son olduKar yağıyorrr kar yağıyorrr:18:
Bazen oluyor zülaleyim, geçen internette okudum, kadınlarda şişkinlik hakkında, bir anda 1,5-2 kilo fazla çıkabilirler diyor. Canını sıkma, şişkinlik olabilir, kadınların gıcık sorunlarından biri. Bak yazının bir kısmını kopyalayım sana
"Sadece vücudumuza giren tuz ve sıvı miktarı ödemi artırmıyor. Ödem bahaneye bakıyor. İlaçlar, hastalıklar, adet dönemleri bir yana, stresten dağ sporlarına, aniden çıkan lodosa kadar pek çok şey ödeme neden oluyor.
Bir gece de beden ölçünüz değişebilir.Şişkinlik birçok kadının hayatını kabusa çevirir. Bir gecede kilonuza kilo ekleyebilir, giyim alternatiflerinizi anında kısıtlayabilir ve sizi istemediğiniz giysilere zorlayabilir."
Selam arkadaslar
bugun apartmanin karsisindaki kirtasiyeye gittim kitap almaya. orada calisan kiz bana siz epey zayifladiniz dedipek bir hosuma gitti yaa
sagolsun bunu soyleyen ilk kisi oldu. 2 beden inceldim aslinda 42 beden pantalon giyerken 38 giyiyorum tabi icini doldura doldurayinede kimse farketmiyor nedense
benim ust taraf alta gore daha kalin su an emzirdigim icin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?