bende alsam eminim cok faydasini gorurum sogukta disari cikamiyorum ciksam bile cocuklar var nasil cikilir bugun _25 cik cika bilirsen:18:aksama kocisime bir citlatalim bakalim ne diycek
cok severim yagmuru ohhh sakir sakir ne guzeldir simdi disarisi tertemiz
bende katiliyorum sana ben bir yerde okudum miydenizin sesini dinleyin diyordu acikinca doyana kadar yiyin bir daha acikasiya kadar hic bir sey yemieyin diyordu
yağmurlu bir mersin sabahından kucak dolusu merhaba şekerler
gunaydın gunaydınnn gunaydın sekerımm
yine yağmurlu bir istanbul sabahından bilmukabele
kaplumbaga yavastir ama aklina koydumu yapar.( yapar insallah)secdenur! senin ticker yolunu bulmus
yalniz kaplumbaga yavasligin sembolu gibi geliyor bana, yani kaplumbaga hizinda kilo vermek seni olumsuz etkilemez mi?
sen oraya bir tavsan kondursaydin. gerci hikayeye gore yarisi kazanan kaplumbaga. hadi senin bir bildigin vardir
yagmurlu bir izmir sabahından merhaba canlarımm
kızlar tümyurt yagışlı herhal :79: :79: ayyyy bayılırım yagmura bende
evet evet ben su an onu uyguluyor, oh nede keyıflı kılo verıyorum.
hem bu sayede vucudun kendı dogal olcu tartısınıda yenıden devreye sokuyorsun.
midenin gorevi o, ihtiyaci varki sana sinyal veriyor. sinyal vermedigi halde sen dilinin hatrina midene bir seyer yollarsan o zaman ayarlar bozuluyor.
ben musadenizle ayriliyorum cok ders calismam lazim bugunlerde onumde beni bekleyen 3 buyuk sinav var.
kaplumbaga yavastir ama aklina koydumu yapar.( yapar insallah)
zulaleycim dun suyun kesilince cok dua ettin heralde evini su basmis izmiri su basmis
evet canım çok dua ettim sular gelsindiye kızım tuvelete kallkmış çeşmeyi açık bırakmış
neyse hallettikte benim dartımda sular içinde kalmış hemen pillerini çıkardım ama inşallah bozulmamıştır daha yeni almıştım
ecmain inşallahçok teşekkürler canım bilmedigimiz yada bilipte uygulamadıgımız şeyleri hatırlattın allah razı olsun
kızlar iyi akşamlar ben geldim.çokkkkk mutluyum kızlar.yerimde duramıyorum.bugün ön eleme açıklandı kazandım mülakata girmeyi :)) sımdı cuma mülakat var gecersem asistan oluyorum
kızlar ne olur dualrınızı eksik etmeyin.çok ihtiyacım var.
bu hafta pek gıremeyebılırım.çok çalışmam lazım.çok az vaktım kaldıı.
bana dua edin kızlar...
bende varım şekerimmamanın evet hergün aynı cümleleri söylüyor.
platese giden arkadaşlar sizde 45 dk mı yapıyorsunuz bir seferde?
Ebru Şallının 45 dk sı bir spor merkezinde yapılan platesle aynımıdır acep? bazı günler çok ara veriyor hareketler arasında
bende biraz biraz deniyorum yaa inşaallah bir gün bende beceririm şu platesi.
yapanlar çok memnun kalmış hep, e takımdada bir ben kaldım sanırım plates yapmayan. hemen çözmeliyim bu işi hemen
aslinda hep okuyup bildigimiz seyler ama hep unutuyoruz (neden unutuyoruz onu sordum suan kendime cevap belli yasamadigim icin)tesekkurler tekrar hatirlattigin icin akrepcim
evet canım çok haklısınAkrep Peygamber efendimizin sünnetleri ile ilgili paylaşımın çok güzel.
ihmal etmesek şu an bu kilolarda da olmazdık değil mi?
özellikle selamlaşma ile ilgili olan kısım çok hoşuma gitti nedense tabi hepsi hoş.
ben selamlaşmaya çok önem veririm. karşındaki insana ilk baştan güzel bir enerjıi veriyorsun hoş bir selamla.
kızlar kursta 6 kiloyla ben birinci olmuşum.ben kazandım yaşasın..aslında 7 kiloydu ama akşam tartılınca 1 kilo fazla çıkmıştım.bu akşam eşim işte olduğu için gidemedim.spor hocam evi arayıp tebrik etti.yoksa kızlarla kutlayacaktık..
şimdi 2. dönemde de daha iyi bir şekilde çalışıp kendi rekorumu kırmam gerekiyor.
kuşum öğleden sonra hamur işleri çok fazla olmuş..hiç salata yok yeşillik yok yoğurt yok meyve yokiyi geceler kızlar
menüm
su,gevrek 1 kase
ara yoğurt
öğlen yoğurtlu biber,ekmek
ara meyve
ikindi 1 simit,peynir,zeytin
akşam gözleme yağsız,az peynirli,çay
2 litre su
3 miles leslie
iyi geceler
ahhhh canlarım kimsecikler yok ama anlatacak kimsemde yok
bugün akşam yemeginde misafirlerim vardı 15 kişi akşama kadar gayet güzel hazırlandım
saat 5de sular kesildi ayy çok kötü oldu millet elini yıkıcak suyok sucudan istedik getirmedi
şuan mutfak deterjan reklamların daki gibi
berbat ve hala sular gelmedi çıldırıcammmmmm yorgunluktanda ölüyorum
bugün menü yazmıyorum karışık ama herşeyden azar azar yedim spor yapamadım
bu kitabı okumam lazımmmyine kitap menümü atladım
yüzüncü ad
amin maalouf yazarı
404 sayfa
konusu 99 ismi olan yüce allahın yüzüncü ve gizli bir adı olduğu,ona ulaşanın sayısız nimetlere erişeceği inancıyla ,bu ismin bulunduğu kitabın peşinde sürüklenenlerin hikayesi.
bununla geçmiş olsun şekercimevet canım mutfaktan yeni çıktım erkenden kalktım ama ne göreyim banyo sırıl sıklam
gülmekten öldüm iyicebi sinirlerim bozuldu neyse kociş banyoyu temizledi bende mutfagı rabbim beterinden korusun :
şekerim suçlu olan nohut değilki sensingunaydın sekerleırm dun aksam sadece elma yıycem ve 66 ya ınıcem bugun dedım aksam annemlere gıttık nohutla pılav yedım bı guzelcenegece 10 da geldık ıspanak almıstım onu yıkadım mutfagı topladım saat 11.20 ye kadar mutfakta calıstım sabah kalktım kı nohut hala gıtmemıs tartıda duruyor hooff bugun yuruyuste yapmam lazım hemde kesınlıkle yapmam lazım yanı:84:
yine yağmurlu bir istanbul sabahından bilmukabele
kuşum sen hangi kutup ülkesinde yaşıyosun bööleebende alsam eminim cok faydasini gorurum sogukta disari cikamiyorum ciksam bile cocuklar var nasil cikilir bugun _25 cik cika bilirsen:18:aksama kocisime bir citlatalim bakalim ne diycek
cok severim yagmuru ohhh sakir sakir ne guzeldir simdi disarisi tertemiz
bende katiliyorum sana ben bir yerde okudum miydenizin sesini dinleyin diyordu acikinca doyana kadar yiyin bir daha acikasiya kadar hic bir sey yemieyin diyordu
evet evet ben su an onu uyguluyor, oh nede keyıflı kılo verıyorum.
hem bu sayede vucudun kendı dogal olcu tartısınıda yenıden devreye sokuyorsun.
midenin gorevi o, ihtiyaci varki sana sinyal veriyor. sinyal vermedigi halde sen dilinin hatrina midene bir seyer yollarsan o zaman ayarlar bozuluyor.
ben musadenizle ayriliyorum cok ders calismam lazim bugunlerde onumde beni bekleyen 3 buyuk sinav var.
nediyosun kıız benim çizelgede var o tavşandaansecdenur! senin ticker yolunu bulmus
yalniz kaplumbaga yavasligin sembolu gibi geliyor bana, yani kaplumbaga hizinda kilo vermek seni olumsuz etkilemez mi?
sen oraya bir tavsan kondursaydin. gerci hikayeye gore yarisi kazanan kaplumbaga. hadi senin bir bildigin vardir
oyy izmirden de varmış takımdaaayagmurlu bir izmir sabahından merhaba canlarımm
kaplumbaga yavastir ama aklina koydumu yapar.( yapar insallah)
zulaleycim dun suyun kesilince cok dua ettin heralde evini su basmis izmiri su basmis
bende uyguluyorum canim megerse benim azim hic bos durmuyormus.vucudumuzda hersey gibi dengeli yaratilmis ama biz insanoglu o dengeleri korumak yerine alt ust ediyoruz.dedigin gibi dilimin hatrina habire yolluyorum bir anlik o tat karayag olarak geri donuyor sonra.
tünaydııın nasılsınız şekerler..
ayy evet dimiii yaaa:82:çocuk işte ne bilsin annesi.iyi ki temiz suymuş.milletin tuvalet taşıyor.
slm kızlar nasılsınz bu aralar hiç katılım yapamadm ama son 3 sınavm kaldı snra rahatm değmeyn keyfimekaramelcm mülakatta başarılar dilerim
ecmain inşallah
prensesim benimmm biliyordum kazanıcağını o yüzden dedim dimi ben mülakata şişko yolşlayamam diye:94: ayy kıs rüyanı bile gördün..olucaksın inşallah asistan merak etme şekercim..ayy asistanlık sonrası da bizim masa etrafımızda buluşmamıza gelicek sıra:13:
:
yagmurlu bir izmir sabahından merhaba canlarımm
yine kitap menümü atladım
yüzüncü ad
amin maalouf yazarı
404 sayfa
konusu 99 ismi olan yüce allahın yüzüncü ve gizli bir adı olduğu,ona ulaşanın sayısız nimetlere erişeceği inancıyla ,bu ismin bulunduğu kitabın peşinde sürüklenenlerin hikayesi.
evet canım mutfaktan yeni çıktım erkenden kalktım ama ne göreyim banyo sırıl sıklam
gülmekten öldüm iyicebi sinirlerim bozuldu neyse kociş banyoyu temizledi bende mutfagı rabbim beterinden korusun :
karamelımm canım benımm cok sevındım ınsallah allhım herseyı gonlune gore verır yardımcın olur tatlım mulakatında ıyı gecer ınsallah amınn
canımm afferın sana takımımızın gururusun sen tebrık ederım canım ınsallah 2 .donemdede bırıncı olursun tatlım
gunaydın sekerleırm dun aksam sadece elma yıycem ve 66 ya ınıcem bugun dedım aksam annemlere gıttık nohutla pılav yedım bı guzelcenegece 10 da geldık ıspanak almıstım onu yıkadım mutfagı topladım saat 11.20 ye kadar mutfakta calıstım sabah kalktım kı nohut hala gıtmemıs tartıda duruyor hooff bugun yuruyuste yapmam lazım hemde kesınlıkle yapmam lazım yanı:84:
mükemmel bir model Peygamberimiz sav.
bunu bende yeni öğrendim
oy karamelim gözün aydın
hadi Allah yolunu açık etsin
kızlar kursta 6 kiloyla ben birinci olmuşum.ben kazandım yaşasın..aslında 7 kiloydu ama akşam tartılınca 1 kilo fazla çıkmıştım.bu
akşam eşim işte olduğu için gidemedim.spor hocam evi arayıp tebrik etti.yoksa kızlarla kutlayacaktık..
şimdi 2. dönemde de daha iyi bir şekilde çalışıp kendi rekorumu kırmam gerekiyor.
inşallah canım onuda kazanırsın allah yardımcın olsun
canım, allahım bir kapıyı kapatır bir pencere açar kullarına.hakkında hayırlısını dile.teşekkür ederim bitanem çok sağol
sende hayırlısıyla atlatırsın inş. sınavlarını coğu gitmiş azı kalmış zaten :)
cok teşekkür ederim akrebim. Hiç beklemediğim bir anda açıldı bu kadro. o kadar sıkıntılı günler geciriyordum kı bı ışık doğdu sanki hayatıma.
şimdi cumayı iple cekiyorum.çalışabildiğim kadar çalıiıyorum.ama cok heyecanlıyım.şuan bile kalbim yerinden cıkacak sanki.
cidden rüyam gercek oluyor.eğer bu sınav olmasaydı haftasonu mersıne gıdecektim ne güzel hem yanına uğrayacaktım.o kadar plan kurdum kafamdabenim tatil işi de yattı
neyse şu iş hayırlısıyla bi olsunda.mersine kaçarım bir ara.gelirim akrebim yanına :))
ayy burdada kar yağıyor bugün :))
banucum kitabın konusuna bayıldım.o yazarın kitabını herkes cok övüyor.bende bir ara alıp okuyayım bu kitabı
bende iskender pala nın şah sultan kitabını okuyorum suan.tavsıye ederım cok güzel.sultan selimle kızılbaş şah ismailin arasında gecenler anlatılıyor.çaldıran savası falan.güzel bir kitap
ayy gecmiş olsun canımm..,
minnoşum cok sağol.inş. ıyı gecer.hem yazılı hem sözlü olacak sınav.dualrını eksik etme lütfen
nohut gaz yapıyor ya ondan tartıda öyle cıkmışsındır minnoşum
sağol turabcım.allah razı olsun.d
sende yüksek lisansa girmeye karar vermişsin.hayırlı olsun.ve allah yardımcın olsun diyorumbenim gibi söylenmezsin inş. sende
tebrik ederim canımmmmmmm
sağol zulaleycim.allah razı olsun.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.inş. kazanırım
banyoyu sumu basmisssbukadar olur yani
minnos senin yume bandin vardi heralde nasil memnunmusun.bir kac arkadasim var aldilar ama evde olunca yapilmiyor diyorlar :44:tavsiyelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?