Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen bol bol ye cancazım yarınada baklava ye aaaafiyet olsun

turabcım yeni yarşmanın str tınıveriyorum hem 1000 gr hemde spor yarışı
varmı bana meydan okuyannn gelsinnnnn
baslasin hayatim ben daha fazla oturamam bu evde cikiyorum soyle 10 20 km yuruyeyimde geleyim bugun plateste yapmadim aksama onuda yaparim.

sen bol bol ye cancazım yarınada baklava ye aaaafiyet olsun

sensiz bogazimdan gecmedi yiyemedim yaaa hic begenmedim kendi yaptigim tutturamadim neyse yarisini yiyebildim sadece. 55 olunca en guzel sufle nerde yenirse gidip orada yerim yine begenmezsem cikaririm hayatimdan onu. burma kadayifin baklavanin yerini tutarmiymis sufle

:82: ipin ucunu kacismamissindir ins cnm
turabcım yeni yarşmanın str tınıveriyorum hem 1000 gr hemde spor yarışı
varmı bana meydan okuyannn gelsinnnnn

ben varim cnm bu minicik gövdemle sana meydan okuyorum ve her türlü yarisa varim :82::82::82:

bakıyorumda herkes spor yapıyo yaaama ben yapamıyorum bi ara hergün plates yapınca sıkıldım valla hiç canım istemiyo ben artık sporu okula başlayınca bol bol yaparım okul ev işi çocuk derken veririm iyice heralde.neyse ama diyete devam.benimde hedefime ulaşmam için 1.5 kilo vermem lazım bu hafta veremem galiba

:82:
ipin ucunu kacismamissindir ins cnm

ben varim cnm bu minicik gövdemle sana meydan okuyorum ve her türlü yarisa varim :82::82::82:

tamam canikom ben hemen turabın sufle yedigini duyunca çıktım dışarı 65 dakika yürüdüm
hadi bakalım sonuç hepimizi sevindirir inşallah
tabi ben birinci olucammmm ahada şuraya yazıyom

bende pilates yapıyordum artık yapmıyorum seningibi bende ebru şallıdanda pilates tende sıkıldım

ponyt fileks füüüü füüüüüüü aybıktım

tamam canikom ben hemen turabın sufle yedigini duyunca çıktım dışarı 65 dakika yürüdüm

cnm süpersin ama benide hafife alma istersen karsinda cok zorlu ve azimli bi rakip var ona göre
'

cnm süpersin ama benide hafife alma istersen karsinda cok zorlu ve azimli bi rakip var ona göre
'

ikinci olmusuz kizlar yaaa neyse hafta birincilik insallah.arkadaslar takima cok yazamiyorum yazma ozurlumuyum neyim ama aranizdaki muhabbete hayranim yani itiraf ediyorum.ben niye yazamiyorum yaaa.bu gunlerde biraz fazla geziyorum 3 gundur sabah cikiyorum aksam giriyorum ondan heralde bahanemi buldum oleyyy

inşallah canım 1. haftaya seni fazla göremiyoruz aramızda hiç münüde bildirmiyorsun
gezmelerde inşallah pastalar börekler :79: :79: yenmiyordur

hayırlı akşamlar turabcım gene sessiz buralar neyse haftasonu bende olmicam
iyi sporlar ve diyetler sana
hayirli aksamlar zulaleyim yeni tickerinda pek guzel olmus.
bu haftaki spor sampiyornumuz sen gorunuyorsun
yuruyusle kaptin birinciligi ervam ve ben plates kralicesi olak bari degilmi ervam?

manti kralicemizde gelmisler
o mantilari kimler yiyip kilo aliyordur simdi secdenurcum siz salata isine girseniz?
cesit cesit salatalar daha yararli olmas mi?

hayirli aksamlar zulaleyim yeni tickerinda pek guzel olmus.
bu haftaki spor sampiyornumuz sen gorunuyorsun
yuruyusle kaptin birinciligi ervam ve ben plates kralicesi olak bari degilmi ervam?

teşekkürler canım evet görünüyorum ama açıklamıyan arkadaşlar var sanırsam
neyse buhaftada iyi oluruz inşallah hepimiz 1000 gr veririz
ben tartıda 77 görmek istiyorum biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…