ayy nasıl canım istıyor benımnde anlatamam .ama yemıyorum.cidden çok kalori var onda :) ama bak kestane yemedim ama öğlen hamburger akşam mantı yedım.süperım demicok sağlıklı beslenirim işte ben maşallah bana aştım kendimi bugun ya hayırlısı.durdum durdum perşembe günü cozuttum ama 1-2 saat yurudum .gercı o 2 saatte mantının yoğurdunu anca eritmişimdir
wauuvv yarislara bayilirimben yaptırırım sana canikomyeni bi yarışa başlarız yarın nedersin
ben kendimi cozdum minnosyaa turabb canım nasıl verıyorsun hergun 200 gr yaa aslında sen hep sporla verıyorsun menulerıne bakıyorum cok guzel ama sporunu hıc aksatmıyorsun en onemlısı bu anladım bu ısı bende pazartesı gıresundan donunce tam duzene oturtup hergece yapıcam sımdı bır gun yapıp bırgun yapmıyorum oyuzden veremıyorum belkıde du bakalım haftaya neler olucak bu haftadan umudum yok cunkuu malesef
wauuvv yarislara bayilirim
yarisalim hadi ya bu hafta onemli ayni kurallar gecerli olsun isteyen bize eslik etsin yehhhuuuuu
yarisin adi bile beni heyecanlandiriyor.
minnos spor yarisi yarin sonuclanacakti?
nasil yapalim sen gidiyorsun?
wauuvv yarislara bayilirim
yarisalim hadi ya bu hafta onemli ayni kurallar gecerli olsun isteyen bize eslik etsin yehhhuuuuu
yarisin adi bile beni heyecanlandiriyor.
minnos spor yarisi yarin sonuclanacakti?
nasil yapalim sen gidiyorsun?
ben kendimi cozdum minnos
bak dikkat edersen aksam yemegi bile yiyorum ama saat 18.00 gibi
hergun spor 6 dan sonra bisey yememe
kalorisi yuksek seyleri ilk ara ogunde yeme vs.
ve tabi emzirmeminde cok etkisi vardir.
sana dun soyleyecektim unuttum prensesim dunku platesi muhakkak yap derim harikaydi benim cok hosuma gitti
platesten sonra yuruyus yapiyormusun? bugun ebru sallida soyledi bundan sonra yuruyus fena yag yakar diye. ben 15 dk bile olsa yurumeye calisiyorum.
tamam canım yarın başlasın yarış hafta sonu kaçamagı yok
hergün 80 yada daha fazla yürüyüş
eeeeeeeeee ceza sınıda sen bul bingr veremeyene ne ceza olacagına
minnoşum sende gel bu yarışa valla çok iyi mutivasyon oluyo yerinde duramıyorsun
ay sen bana kafayi yedireceksinyuruyus yapıyorum canım pılatesten sonra ama hemen sonra degıl soyle 1 saaat falan dınlenıyorum ondan sonra yuruyorum dur bu hafta senın deıdıgın gıbı deneyeyım bende cunku psıkopata baglamak uzereyım artık pazartesı toparlıycam kendımı
yuruyus yapıyorum canım pılatesten sonra ama hemen sonra degıl soyle 1 saaat falan dınlenıyorum ondan sonra yuruyorum dur bu hafta senın deıdıgın gıbı deneyeyım bende cunku psıkopata baglamak uzereyım artık pazartesı toparlıycam kendımı
ay sen bana kafayi yedireceksin
kizaaam ara vermeyecektin plates biter bitmez vucudun sogumadan bir 15 dk yuru bak farki goreceksin.
buraya yaziyorum sen dedigimi yap kilo vermezsen ben leslie gibi olayimhic istemem onun gibi olmayi cok fazla kasli kadinsi degil
sekerımm spor yarısımız basladı ve artık her hafta devam edıcek tatlımm hepberaber yarıstayız yanı ben bu haftakı yarısta malesef toplamda 145 dk spor yaptım lıste yaparsanız bunu ekleyın. ondan sonra herhafta ben lıstemızı yapıcam her cuma bırıncı bellı olucakk
kizlar ben resmen gunde 200 gr veriyorum
bu haftanin aynisini onumuzdeki hafta yapmazsam gitti subat hedefi.
istisnasiz hergun 200 gr gitmeli
canım sorma ya 2-2.5 saatten beri kucaktaydı şimdi uyudu ama güç bela uyudu sürekli ağlıyo gece salla bakalım salla of yaa çok bunaldım valla.
sporumuda yaptim cok sükür 70 dk leslie 455dk oldu ins günde 200 gr vermeyi basaririm yabu arda sogan suyunu icmeyi bitirdim artik ve sadece 3 cm incelmis yaaaaaa ben daha fazla bekliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?