Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

afiyet olsun canım sen baya güzelbir kaçamak yapmışsın

ben yaptırırım sana canikom yeni bi yarışa başlarız yarın nedersin
wauuvv yarislara bayilirim
yarisalim hadi ya bu hafta onemli ayni kurallar gecerli olsun isteyen bize eslik etsin yehhhuuuuu
yarisin adi bile beni heyecanlandiriyor.
minnos spor yarisi yarin sonuclanacakti?
nasil yapalim sen gidiyorsun?

ben kendimi cozdum minnos
bak dikkat edersen aksam yemegi bile yiyorum ama saat 18.00 gibi
hergun spor 6 dan sonra bisey yememe
kalorisi yuksek seyleri ilk ara ogunde yeme vs.
ve tabi emzirmeminde cok etkisi vardir.
sana dun soyleyecektim unuttum prensesim dunku platesi muhakkak yap derim harikaydi benim cok hosuma gitti
platesten sonra yuruyus yapiyormusun? bugun ebru sallida soyledi bundan sonra yuruyus fena yag yakar diye. ben 15 dk bile olsa yurumeye calisiyorum.

yarisalim hadi ya bu hafta onemli ayni kurallar gecerli olsun isteyen bize eslik etsin yehhhuuuuu

yaa ıste bende onu soylıycektım turabcım ıstersenız aranızdan bırı mesajları tarayıp yada herkes kılosunu bıldırıken toplam sporunuda yazsın bırısı yada sen turabcım lıste yaparsan bırıncı ıkıncı bellı olur yada ıstersenız pazartesıye kalsın ben gelınce yaparım ne dersınızz

tamam canım yarın başlasın yarış hafta sonu kaçamagı yok
hergün 80 yada daha fazla yürüyüş
eeeeeeeeee ceza sınıda sen bul bingr veremeyene ne ceza olacagına

minnoşum sende gel bu yarışa valla çok iyi mutivasyon oluyo yerinde duramıyorsun

yuruyus yapıyorum canım pılatesten sonra ama hemen sonra degıl soyle 1 saaat falan dınlenıyorum ondan sonra yuruyorum dur bu hafta senın deıdıgın gıbı deneyeyım bende cunku psıkopata baglamak uzereyım artık pazartesı toparlıycam kendımı

sekerımm spor yarısımız basladı ve artık her hafta devam edıcek tatlımm hepberaber yarıstayız yanı ben bu haftakı yarısta malesef toplamda 145 dk spor yaptım lıste yaparsanız bunu ekleyın. ondan sonra herhafta ben lıstemızı yapıcam her cuma bırıncı bellı olucakk

ay sen bana kafayi yedireceksin
kizaaam ara vermeyecektin plates biter bitmez vucudun sogumadan bir 15 dk yuru bak farki goreceksin.
buraya yaziyorum sen dedigimi yap kilo vermezsen ben leslie gibi olayim hic istemem onun gibi olmayi cok fazla kasli kadinsi degil

minnoşum canını sıkma bende gayet güzel yiyorum ama hergün açık havada 1 yada 2 saat yürü yorum
sadece şunları yememeye çalışıyorum tereyaglı makarna pirinç pilavı TATLI
takima girmeden önce hergün tatlı yerdim eşim çok seviyo ama artık onada yapmıyorum evde olunca dayanamıyorum

anaaaaa gercektenmı du ben oyle yapayımm pardonn ogretmencıgım ben yanlıs sey etmısım kusura bakma tatlısımm soz pazartesıden ıtıbaren pılates arrdına 15 dk yururyus cumaya kılo vermessem bılmıyorum artık yanı gelıp senı dovebılırım haberın olsunn haftasonu evde degılım ya pılates yapamam ama cok hareketlı olucam sen merak etme turabcımm

spor yarışından önce turab,akrep,secdenur veben bin gr yarışına girmiştik ben ondan bahsediyorum şekerim

kizlar ben resmen gunde 200 gr veriyorum
bu haftanin aynisini onumuzdeki hafta yapmazsam gitti subat hedefi.
istisnasiz hergun 200 gr gitmeli

ay cnm benimde her gün 200 gr vermem lazim ya subat hedefine ulasmak icin nasil yapiyosunda veriyosun diye soracaktim ama okudum neyse ben spora kalkayim beri onda fayda var ne de olsa

günaydın kızlar erkenden gireyim dedim oğluma kahvaltı yaptırıcam.kızlar ben bu hafta ne spor yaptım ne dikkat etttim ama 1 kilo gitmiş valla sevindirici tek şey bu benim içingaliba oğluma üzüntümden gitti neyse kızlar görüşürüz bu arada trabcım 1981 doğumluyum.29 yaşındayım yani.2004 te üniv.bitirdim.7.yılım öğretmenlikte.niğde üniv.sınıf öğrt.bölümünü bitirdim.oğlumu sormuşsun diş hala çıkmadı ya seninki çıkardı mı?boğazında enfeksiyon çıktı öksürüyo bide gece fena değildi maşallah.
ha kilom 60.2

sporumuda yaptim cok sükür 70 dk leslie 455dk oldu ins günde 200 gr vermeyi basaririm ya bu arda sogan suyunu icmeyi bitirdim artik ve sadece 3 cm incelmis yaaaaaa ben daha fazla bekliyodum

20 günde 3 cantime az diyorsan ben sana ne diyeyim.bel bölgesi en zor kilo verilen bölgedir.sevinmen lazım.bir de sen onu sporla başarmışsındır.başka hiç bir şey bölgesel zayıflatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…