miinos plates merkezi füüüüüüüüüüü ordamısınız yetkililer :80:
minnoş sen komşularınada böyle sesleniyorsundur komşu komşu füüüüüüüüü :80:
tatlıcım bu haftaki kiloları senin için veriyorum
sıradaki kilo sana gelsin
yarısmada bilgisayar kullanmakda spora giriyormu
ok o zaman bu gün parmak günüevet tabııkı gırıyor
karın kalça günü var oda parmak günü olsun
hadı bana müsade yaramaz bir çocuğa ders çalıştırmaya gidiyorum ben
ayy meyvem o sayılsaydı ben olımpıyat bırıncısı olurdum bee
canım bunlar bilgisayar başından kalkmıyolarki onlar yarışı ilan edince ben sokaga fırladım ve 2 saat yürüyüş yaptım
ah canım yaa insanın yavrusunun canı yanınca kendinin dahada çok yanıyo biliyorum napcan çocuklar böyle büyüyo
oğlun hastalandığında soğuk kanlı olmalısınki hata yapma payın olmasın tekrer çookk geçmiş olsun canım
bende varim yarisabende senı pıs kara yaglarımla dövecemm turabcımm du bakalım yarın sabah bı tartılayımda duruma gore daha ıddıalı konusmalar yapacagım sana sekercımmmama yookk mınno pılates merkezının kurucusu olarakkk ilk füüü yü benım yapıp bırıncı olmam sart tatlım sen hergun yaz dakkalarını buraya okmı sekerım
ee baska katılan yokmu yaa kızlarr yarısmamıza katılınn kaptanım akrebımm sen kesın katılırsın bılırımde acep benı gecebılırmısın kıne
evet tabııkı gırıyor
karın kalça günü var oda parmak günü olsun
hadı bana müsade yaramaz bir çocuğa ders çalıştırmaya gidiyorum ben
canım bunlar bilgisayar başından kalkmıyolarki onlar yarışı ilan edince ben sokaga fırladım ve 2 saat yürüyüş yaptım
banucum sağol canım sen nasılsın?günaydın.ben gelene kadar kaynatmışsınız yine.bir geldim kimse kalmamış .
nowar cım,nurceng çim öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar canlarım.
meden cim seni ve oğlunu da çok merak ediyorum.nasıl oldunuz acaba...
akrep çim kimleri kırmızıya boyayacaksın bu hafta bakalım.bak tehditin boşa gitmedi tüm takım şaha kalktı.helal olsun sana canım.
zulaley le secdenur u da çok hırslı gördüm.aman maaşallah.
turab çım korun birtanem korun.sezeryan sonrası 2 senede vücut yeni bir gebeliğe tam hazır oluyor.daha çok küçüksün.erkeklerin yaşı hiç farketmiyor baba olmak için.onlar kadınlar kadar erken yıpranmıyor çünkü.
minnoş la karamelim takımımızın şakıyan bülbülleri,cıvıltınız bizi de şenlendiriyor.
lolocum hazır kilolar gidiyorken daha dikkat et.70 lere gel artık güzelim.sen 70 lere ben 60 lara...
ervam hele ki sen genceciksin sana hiç yakışmıyor.hadi canım bu hafta göster kendini.
canım çokgeçmiş olsun benimkide hasta 2 gecedir uyumuyoruz boğazında enfeksiyon başlamış antibiyotik başladık bizde.tekrar geçmiş olsun kuzucuğunaMerhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.
canım öncelikle sakin ol..daha dur bakalım hastalık da sağlık da bizim için Allah beterinden korusun..
az önce kaybolan alıntılarımın arasında sen de vardın..tekrar geçmiş olsun diyorum şekercim
evettt kızlarr spor yarısması baskanı olarakkk herkeslere kurallarımızı anlatıyorum yarısma
baslangıc tarıhı 17.01.2011 bıtıs tarıhı 21.01.2011
bu sure zarfında yururyus pılates fıtness spor olarak kabul edılebılecek herseyın dakıkası yazılacakk herkes gunluk yazacak ayrıca cuma gunude toplamını yazacak kımse kımseyı takıp etmek zorunda kalmayacak cuma toplam lıstesını ben yaparrım bırıncıyıde ben ılan ederımm vee bırıncı olan kısının adı ondan sonrakı hafta boyunca kısısel rutbesınde yazacakk bu kuralları kabul edıp yarısmaya katılanlarr hemencecık spor dakkalarına baslasınnn
yarısmamızın sloganı GITSIN KARA YAGLAR
evet evet evet ben ben ben deeebende senı pıs kara yaglarımla dövecemm turabcımm du bakalım yarın sabah bı tartılayımda duruma gore daha ıddıalı konusmalar yapacagım sana sekercımmmama yookk mınno pılates merkezının kurucusu olarakkk ilk füüü yü benım yapıp bırıncı olmam sart tatlım sen hergun yaz dakkalarını buraya okmı sekerım
ee baska katılan yokmu yaa kızlarr yarısmamıza katılınn kaptanım akrebımm sen kesın katılırsın bılırımde acep benı gecebılırmısın kıne
canikom yaptığımız ev işleri de dahil taammıııayy bende cıkıyorum sekerlerım eve gıdıyımde yemekler hazırlayayım ayy bır surude utu var utumu yapsam ay pılateste yapmam lazım bıde ustune yuruyuss ayy cok yukleme yaptım vucuduma error vermesın sakınnayy ne yapsam bugece karar veremedım yoksam rapor yazmam lazım onlarımı halletsem dersınızz ay bılmıyorum kızlaar hadı mınnos eve gıderrr gorusuruzz sekerlerım bugun zaten kımseler yoktu yıne bekcılık yaptım buralarda nobetı devralın bakımmm
bende varim yarisa
evettt kızlarr spor yarısması baskanı olarakkk herkeslere kurallarımızı anlatıyorum yarısma
baslangıc tarıhı 17.01.2011 bıtıs tarıhı 21.01.2011
bu sure zarfında yururyus pılates fıtness spor olarak kabul edılebılecek herseyın dakıkası yazılacakk herkes gunluk yazacak ayrıca cuma gunude toplamını yazacak kımse kımseyı takıp etmek zorunda kalmayacak cuma toplam lıstesını ben yaparrım bırıncıyıde ben ılan ederımm vee bırıncı olan kısının adı ondan sonrakı hafta boyunca kısısel rutbesınde yazacakk bu kuralları kabul edıp yarısmaya katılanlarr hemencecık spor dakkalarına baslasınnn
yarısmamızın sloganı GITSIN KARA YAGLAR
ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm
Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.
lolo,karamel,zülaley,nowar hepiniz çok sağolun kızlar.inş.çabuk iyileşir gece ateşlendi durdu 7 ayda hiç böyle olmamıştı benimde elim ayağıma dolaştı ya neyse görüşürüz arkadaşlar
günaydın.ben gelene kadar kaynatmışsınız yine.bir geldim kimse kalmamış .
nowar cım,nurceng çim öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar canlarım.
meden cim seni ve oğlunu da çok merak ediyorum.nasıl oldunuz acaba...
akrep çim kimleri kırmızıya boyayacaksın bu hafta bakalım.bak tehditin boşa gitmedi tüm takım şaha kalktı.helal olsun sana canım.
zulaley le secdenur u da çok hırslı gördüm.aman maaşallah.
turab çım korun birtanem korun.sezeryan sonrası 2 senede vücut yeni bir gebeliğe tam hazır oluyor.daha çok küçüksün.erkeklerin yaşı hiç farketmiyor baba olmak için.onlar kadınlar kadar erken yıpranmıyor çünkü.
minnoş la karamelim takımımızın şakıyan bülbülleri,cıvıltınız bizi de şenlendiriyor.
lolocum hazır kilolar gidiyorken daha dikkat et.70 lere gel artık güzelim.sen 70 lere ben 60 lara...
ervam hele ki sen genceciksin sana hiç yakışmıyor.hadi canım bu hafta göster kendini.
günaydın kızlar
gece pek uyumadık biz ailecek
eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo
adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka
ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
öncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?