ayy ınsallah agzın dualı olsun nowacım eger 65ı gorursem bu hafta daha ne ısterımkıı ayy evet evet gormem lazımm cok spor yapmam lazım spor hocam medıhay takıptemısın hala tatlımm nerdesın turabb sporlarımızı yarıstıralım hadı pılatesı bosladım bıraz bu hafta cok pılates yapmam lazımm sekerlerımm öncelık pılateste sıkılasmak ıcın
pilates dedinde benim bacaklarımda etlerime vurunca löp löp sallanıyodu ayyy onlar gitmş artk o kadar sallanmıyoooor
merhaba kızlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 saat önce geldik ama oğlum çok hastalandı gitmek çok kötü oldu burnu akıyo öksürük ağlıyo emmek istemiyo çok kötü yavrum ya şimdi ilaç verdim uyudu.sizler nasılsınız?ben 2 gündür dikkat edemedim malum annemler falan bir sürü hazırlanmış yemeden de olmadı.geçmişi bi okuyum bakalım fırsat olursa
cok gecmis olsun nurcengcim
gecen gun eczacinin verdigi posetin uzerinde ortibebe diye birtur burun temizleme aparatinin reklami vardi. internetten bakabilirsin videolu anlatimi var. burnu iyi temizlenen cocuklar cok daha cabuk iyilesiyorlar. ben sordum eczaneye yokmus bulabilirsem alacagim ya. cok zorlaniyorum yoksa bu iste ben.
Allah yardımcınız olsun canımgünaydın kızlar
gece pek uyumadık biz ailecek
eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo
adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka
ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
benimkide peceteyi yaklastirmiyor bile yuzune.teşekkürler canım tonymar verdi dr ondan sonra sürekli akmaya başladı burnu sildirmiyorda silersek başlıyo ağlamaya.oğlum zaten zayıf inş.dahada zayıflamaz yaa
yaa kızlar benimde kalçam geniş iç bacaklarım geniş bacaklarım birbirine sürtüp pişiyo
çok rahatsız oluyorum
ben nasıl bi hareket yapsam iç bacaklarım ve koca popişim küçülür
ama ağır hareketler olmasın önereceğiniz hareketler
malum benim vicudumda sağlam pek bir yerim yokta
Allah yardımcınız olsun canım
esının rahatsızlıgı tam olarak nedır?
lolocum nurcengcim sizede çoook geçmiş olsn insanın sevdiklerinin hasta olması kendisinin hasta olmasından daha ağır oluyor
pilatesteki hareketler ağır değil zaten canım orda iç bacak hareketleri var ebru hergün yapıyo sırtüstü yapyosun önce kurbağa gibi bacaklarını ileri atıyosun snra flexde snra pointte bu hareket hem alt karın kaslarınıda çalıştırıyomuş
lolo,karamel,zülaley,nowar hepiniz çok sağolun kızlar.inş.çabuk iyileşir gece ateşlendi durdu 7 ayda hiç böyle olmamıştı benimde elim ayağıma dolaştı ya neyse görüşürüz arkadaşlar
teşekkür ederim canım
eşimin durumunu ne sen sor ne ben söylim çok karışık bi durum
şöyleki eşim hastalıktan dolayı bu acıları çekmiyo başkaları yüzünden çekiyo 2 yılı geçti hala kendimizi doğrultamadık ama eşime bu acıları çektirenler elini kolunu sallayarak geziyo işte bu hepsindende acı
teşekkür ederim ..
bu ebru şallının programları saat kaça başlıyo
bide benim topum lastiğim falan yok tek başınada olur heralde dimi flexle point ne oluyo peki nefez alma falanmı
yarısalım mınnoscum
45 dk plates 100 puan
yurumenın 10 dksı 10 puan olsun cumagunu en az puanı alan avatarına 3 gun ben sıskonun tekıyım yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?