arkadaslar yine iki gundur spor yapamiyorum misafirden ve hazirlik yapmaktan gozumu acamiyorum cok sukurdun hava guzeldi _20 cocuklarimi bindirdim kizaga yarim saat yurudum ohhh cok guzel geldi valla acik hava gibisi yok.sabah kahvaltili misafirim vardi simdide aksama yemekli misafirim var hazirlik yapiyorum yani bugunde spor yapamam yarin halim nasil olur bilmiyorum insallah sag salim cikarim
ayy yenı kılo cızelgemı yaptımm cok guzel oldu yıhuhuhuhu
kızlar neler olmuş dün takimagülmekten karnım agrıdı yaa bu yarışa ben turabı sürükledim herkez gaza gelmiş şimdi korkmaya başladım :18: :18: :18: ben yazamam öle yenildim falan gurur yaparım valla 1.2 gıram vermem lazım hemmen yarın yürüyüşe başlıyorum
ay bu koca beni öldürecek evimiz sahil kenarına yakın ben yürüyüş yapıcam deyince adam alıyo çocuklarıpeşime takılıyorlar hadi yürüyelim bakalım diyolar
kızlar neler olmuş dün takimagülmekten karnım agrıdı yaa bu yarışa ben turabı sürükledim herkez gaza gelmiş şimdi korkmaya başladım :18: :18: :18: ben yazamam öle yenildim falan gurur yaparım valla 1.2 gıram vermem lazım hemmen yarın yürüyüşe başlıyorum
ay bu koca beni öldürecek evimiz sahil kenarına yakın ben yürüyüş yapıcam deyince adam alıyo çocuklarıpeşime takılıyorlar hadi yürüyelim bakalım diyolar
valla canim benim nese kaynagim oldu burasi en cokda akrebin 2.takima 4.takim yazmasina birde turabin minnosa artik yurume bandiyla disarda yurursun deyisinecok guldum
eee sizde ailecek yuruyun ailecek zayiflersiniz
daha ne istiyosun iste cnm hepberaber yürüyün :90::90:
canım evet acayip mutive oldum bende bu takımda şimdi annemde kahvaltıdayız börekler çörekler kadıncazzz döktürmüş valla ama ben çok az yedim tabibomba gibiyim cumayı 4 gözle bekliyorummmmmm
yok o catlayan yumurtalar bekar arkadasimiz nowarindigüzel olmuş canım busefer çatlıyan yumurtalar seninmiydi :79:
aslinda cocuklari gaza getirsen onlarda yuruyebilirler yani ne bileyim evde anlasirsin yuruyus sonu bir odulle olabilir. yada varsa onlar bisikletleri ile sen yuruyerekte olabilir. sana soyluyorum ama 7 aylik kizimla bile benim hazirlanip cikmam en az 15 dk mi aliyor. 4. kattan once bebek arabasini indiriyorum sonra kendisini, giyinmek istemiyor onu giydiriyorum beni beklemek istemiyor vs. zorkızlar neler olmuş dün takimagülmekten karnım agrıdı yaa bu yarışa ben turabı sürükledim herkez gaza gelmiş şimdi korkmaya başladım :18: :18: :18: ben yazamam öle yenildim falan gurur yaparım valla 1.2 gıram vermem lazım hemmen yarın yürüyüşe başlıyorum
ayol olmuyo şekerim hepberaber yürüyüşmü olur hiççocuklarlamı ilgilencen yürüyüşmü yapcan
kim yazacak tabiki zulaley, secdenur, akrepsende katıl yarışa hadi bakalım kim yazacak aceba çok merak ediyorum şişkoyumdiye
su tablo gosteriyorki secdenur hanim bir hafta beni ovmek zorunda kalacak
sen simdi misafirlerine ayop olmasin diye onlara eslikte ediyorsundur.
ya 4 cocuk annesi dedigin biraz etine dolgun olur zaten sen takma kafana kilolari
evet onlara eslik ettim canimve bisuru yemegim artti yaaa bu bana yapilirmi :2:
ayrica canim 4 cocuk dogurupta gayet ince bir bayan olunacagini gosterecegim size
ay senın yenı tartıyı banada yollasanakizlar benim ufaklik cuma günü teraziyi kirmisti biliyosunuz bende yeni bi tane aldim tabiki bugün 85.500 ciktim ben bu hafta yani (simdiye kadar) 700gr vermis oluyorum ne yapmam lazim sizce nasil kaydedicem yani haftaya o zaman ben baya vermis gibi gözükürüm
canını sıkma secdenur yarın yeni bir hafta başlıyor
ya 4 cocuk annesi dedigin biraz etine dolgun olur zaten sen takma kafana kilolari
ayrica canim 4 cocuk dogurupta gayet ince bir bayan olunacagini gosterecegim size
bazen hafta sonu yapılan bir kaçamak hafta içi iki kat dikkat etmeye yardımcı oluyor
hadi bize ıspatla
kizlar benim ufaklik cuma günü teraziyi kirmisti biliyosunuz bende yeni bi tane aldim tabiki bugün 85.500 ciktim ben bu hafta yani (simdiye kadar) 700gr vermis oluyorum ne yapmam lazim sizce nasil kaydedicem yani haftaya o zaman ben baya vermis gibi gözükürüm
kim yazacak tabiki zulaley, secdenur, akrep
hepimiz 1 kg icin yarisiyoruz, benim kendi hedefim 1.4 vermek insaallah
kizlar sporumuda yaptim 45 dk dün 70 dk bugün toplamda 115 dk tam gaz devam
yok o catlayan yumurtalar bekar arkadasimiz nowarindiminnoscum 1.4 kg verince keyiflendi yani cizelge yapmak ayri bir zevk oldu
aslinda cocuklari gaza getirsen onlarda yuruyebilirler yani ne bileyim evde anlasirsin yuruyus sonu bir odulle olabilir. yada varsa onlar bisikletleri ile sen yuruyerekte olabilir. sana soyluyorum ama 7 aylik kizimla bile benim hazirlanip cikmam en az 15 dk mi aliyor. 4. kattan once bebek arabasini indiriyorum sonra kendisini, giyinmek istemiyor onu giydiriyorum beni beklemek istemiyor vs. zor
ilk kez kis mevsimini bu kadar sevmedim yaaa bir an evvel bahar gelsin
kim yazacak tabiki zulaley, secdenur, akrep
hepimiz 1 kg icin yarisiyoruz, benim kendi hedefim 1.4 vermek insaallah
secdecim turap baya iddalı tabiki 4 çocuga göre genede iyisin :79: :79: turabcımın daha 1 bebegi var sanırımdaha çaktane doguracak bakalım yani o butakımı daha uzun yıllar bırakamaz biz artık çocuk dogurma işini hallettigimize göre 6 aya kadar mezun oluruzzz
artik birisi utu istemeyen kumas falan icat etsin lutfeeeen :84:
pantalon gomlek utulemek istemiyorum hic yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?