Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

yanlış anlaşılmasın kendime hatırlatmak adına şettirdim..siz devam edin kaçamaklarınızaa..devam devamm

aslında akşam içmezdım akrebim ama annem yapmış al iç sıcak sıcak ıyı gelır dedı bende nasıl olsa 1 cay bardağı dıye ıctım ama haklısın bundan sonra gündüzleri içicem mesela bugun kahvaltıda ıctım :)) cok sukur bugun wc ye cıktım artık salepten mi bilemiyorum ama :))

keske herkesin senin gibi rakibi olsa akrep :)) ağzına biber değil bal sürelim bence

senin 1 ocaktaki hedefin kaçtı bakiim onu söööle çabuk..öölee akıllılık yapmak yok sonradan kolay hedef belirleme gibiii

sanırım 64 tü.ama gün boyu masa basında oturduğum için ve spor yapmaya vaktım olmadığı ıcın 66 dedim 2 haftada ben 64 kıloya nasıl ıneyım akrebim helede bu kadar az hareket ederek

bnde ip atlamak istiyorum ama sağa sola çarpıyo tavana vuruyo ip deli oluyorum
ayyy starda ah nerede başladı çok severm

bende ip atlayınca güm güm diye sesler çıkıyor apartman zaten sağlam değil yıkıcam boyle gıderse yada alt komsuyla papaz olucaz :))

ayyy bir sürü şey yazdm site dondu forumda çıkmamış:95:
nyse bi daha yazayım dedimkii kendime kuru kayısı kuru dut stoğu yapıcm ders çalışırken canım sürekli bişeyler yemek atıştırmak istiyo en azından faydalı şeyler olsun
bide kızlar biz kendimize haftasonu kaçamak yapıcağz dikkat edemeyeceğiz diye hazırlıyoruz bnce beynimizi şartlandırmalıyız kaçamak yapmayacağımdiye baştan kabullenmeyelim farzedelimki hergün perşembe ertesi gün tartıya çıkıcaz
bidee karamel sanırım sen soruyodn çatlaklarla ilgili tedaviyi ben kayısı yağı ve badem yağını duydm deniycem benmde iç bacaklarmda var çok az geçen gün ebruda vermiş bu tarifi

nee hem de 1 saat öylemiiii bugün spor yapmalıyım spor yapmalıyımmm:84::84:

vayy sen spor yaparsında ben dururmuyum.bende yapıcam banane.

lütfen ben kurallara uymayıp 5 kırmızı alırsam at beni takımdan akrep. sakın acıma :)) böylelikle korkudan yemem zayıflarım belkı hem senıde gecerim

sanırım 64 tü.ama gün boyu masa basında oturduğum için ve spor yapmaya vaktım olmadığı ıcın 66 dedim 2 haftada ben 64 kıloya nasıl ıneyım akrebim helede bu kadar az hareket ederek
o zaman 64 canikom..bak bana vericeme aldım kiloyu ve farkım yok senden gün boyu oturuyorum ve hala başlicam spora:44: amaa yağma yok değiştirmek de yok..diğer arkadaşlara haksızlık yapmicaz dimiii sıkıcaz popomuzu yapıcaaz sporumuzu yoksa hep bööle kocaman popo karın ve bacaklarla dolaşıcaz sence hangisi
kıs o siteyi ben dondurmuştum yazma diye..yine yazmışın yahuu ne işin var kayısıyla felan sen devam et yine eski düzeninee:76:

iyi bakalım akrebim 64 olsun.bi bakmışsın 64 olmuşum 1 şubatta.şuan bana hayal gıbı geliyor ama neyse:)) belki stresten bu sefer kılo veririm :)) yada aşık olurum.ben sadece aşık olunca kılo verebiliyorum:iştah kalmıyor bende en iyisi kendıme aşık olunacak bi erkek bulayım.zorla kendimi aşık edeyim bu sayede 64 kılo olurum senide gecerim bak

şaka bi yana akrebim 28 ocakta son ödev teslim tarıhım aynı zamanda final olucam.tam 4 dersten sınav olucam aynı gün bide eğer sıralamaya girebilrsem asistanlık mülakatı var aynı gün.yani hem mülakat hem sınav hem ödev teslimi ( ben o gün zayıflmazsam baska hıcbırgün zayıflamam heralde

bu arada nowarcım kayısı yağıyla badem yağını karıştırıp mı sürecez acep yoksa ayrı ayrı mı

1 tatlı kaşığı badem yağı 1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırılıp sürülüyo canım ebru şallı menekşe yağıda koymuş ama o sadece koku amaçlı sanırsam.
bu arada kayısı yağı cilde çok iyi geliyor ben 2 3 defa sürmüştm nemlendiriyo çok güzel ama sanırım kıllanma yapyomş o yüzden yüzde kayısı çekirdeği yağı kullanılması tavsiye ediliyo

sağol Nowarcım en kısa zamnda alıp yapayım yoksa zebra gıbı olucam catlamaktan

neyse kızlar ben çıkıyorum sabahtan berı oturmaktan popom yapıştı sandalyeye.çıkayım bı hava alayayım yürüyüş yapayım bu sayede akrebimide gecerım

tamam canımcm bende çıkıyorm

gel sende katil karamelcim, bak asil cok mesgulken guzel kilo veriliyor, yemege vakit bulamiyorsun. aksama kadar evde benim gibi yalniz oldugunu dusunsene, sen ve buzdolabi ayni evde yalniz
bence bu yarışı takımcak yapalım bu hafta minimum herkes 1 kg versin veremeyen imzasına yenildiğini yazsın
ben varim

biz zaten takımcak yarıştayız şekercim..yenilen tüm takımlara yazıyor hemde
ben pis bir şişkoyum ve kilo veremedim diyeee
akrep kendi kazdigin kuyuya dusmeyesin, birde seni butun takimlar taniyordur simdi tam rezalet...: 64:

akrep seni senin kurallarinla yenecegim.
bu haftaki planim hergun 23.00 te yatis sabah 6.30 da kalkis sirkeli su meyve plates 45 dk disarda yuruyus hava karardiktan sonra agzimizin fermuarini yalniz sut ve meyve icin aciyoruz veeee cuma gunu VEZZIIIRRR oluyoruzz yehhuuuu
lutfen butun takimlari dolasirken turaba yenildim diye yazmayida unutma
bu arada bugün 1 saat pilates yaptm
amanin ben bugun yapmamayi dusunuyordum hatta yuruyustende vazgeciyordum ama yok cumaya kadar hergun 45 dk plates 45 dk yuruyus.

nee hem de 1 saat öylemiiii bugün spor yapmalıyım spor yapmalıyımmm:84::84:

bende bende
evet evet evet

ay herkesler pek bir coşmuş.herkese hırs gelmiş.bence bu en iyisi.rekabet hırsı hırs başarıyı getirir.şimdi benim önümde bir de ödül var.pazartesi hocamız hepimizi tartacak.o salonun en çok kilo vereni olarak ben çıkmalıyım o hatunların önüne.ohhh yaptım oldu demeliyim.
evet canlarım.yarışınızı görüyorum.1 kilo gitmezse 1 hafta herkesin adını yazıp kendimi rezil edeceğim sanal aleme..
neyse bugün ne yedim.
1 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek,dom.,sal.,peynir,çay,1 tatlı kaşığı nutella.
dışarıda olduğum için ara yok.
bu sebeple de midem coştu ve ihmalimin sonucu bulantı nedeniyle sadece 1 dilim ekmek.
kendimi alışverişe kaptırdım ve saatler geçti.

herkeze iyi akşamlar kızlar

bütün işlerimi halettim

bir iki şey hariç

ellerim halı silmekten yara içinde kaldı

neyseki 5 metrelik yolluğumu kurutabildim

oğlumun odasındaki biraz kirliydi çok ıslandığı için hala kurumadı

ipte bir sürü çamaşırım ve halım var inşallah gece yağmur yağmaz

sabah ac karnina elma sirkeli su
09.00 1/2 simit, 2 sekersiz cay, kk peynir, 1 ck bal, 1/2 ck findik ezmesi, 2 zeytin
13.00 2 kepce mercimek corbasi, 3 kasik pilav, biraz haslanmis tavuk gogsu, 1/2 demet maydanaz, 1 bardak ayran
ara ara 1/2 muz
aksam 18.00 1 tabak salata
ara bir armut, 1/2 muz
ilerleyen saatlerde cok aciktim 3 badem. 1 ceviz, avuc ici kadar uzum pestili, 1 fincan bol tarcinli sut, 1 dilim dil peyniri.
1 saat yuruyus
gun boyu cok yogun temizlik
100 ip atlama
3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…