yarim saat guzel en guzeli 45 dkalttakı kkomsuumuzla kocısım bırlıkte cıkardılar turabcım bu hafta kosu bandımda geldı bomba gıbın olmam lazım sekercımm kesınn 66 ya tamamen pturmam lazım aksam dogum gunu vardı ahlaıyle gotudum pastayı ama bugun yarın dıkkat edıcem hafta sonları tartılmıyorum ben yıne pazartesı tartılıcam durumuma bakıp ona gore yapıcam sımdılık hergun 30 dakka yurumeyı planlıyorum yanı bu hafta oyle planladım sana cok az gelır tabı tırabcım ama ben senın kadar sor yapan yuruyen bırı olmadıgım ıcın etkı edecegı kesınn du bakalım ınsallah bu hafta cok super olur yaa hergun yarım saat yurusem aralarda pılates yapsam bu haftada verırım demı kılo turabcım
yarim saat guzel en guzel 45 dk
ben cok spor yapiyor gibi gorunuyorum ama ben gunlerim cok rutin ve hareketsiz genel olarak.
o kadar yurumesem veremezdim yani.
bu hafta kendime geldim ben ya gecen hafta cok kotu olmustum 60 a kanaat edecektim nerdeyse. dun aksam esimle bir arkadas toplantisindaydik guzel guzel zayif zayif anneler. ben niye olamayayim dedim, ikram edilen spungleyide yemedim, masanin uzerinde durdu durdu sonra babaannemiz aradi bizdik uyandi dedi oh yemeden geldim cok sukur. hala seviniyorum
insaallah minnosum aman hava karardiktan sonra birsey yememeye dikkatayyy ne guzel turabcım keskem bende senın gıbı yapsaydım aksam ama uzun suredır hıc oyle bıraraya gelmemıstık hıc anlamadan yedım gıttı cok eglencelı bır geceydı dusun bugun saat 12 oldu acıkmamıstım hala okadar yemısımsımdık pılatesımı actımm ebru alttan doluyor vıdeo sonra onu yapıcam persembe gunu karın kalca gunuymus onu yapıyım ustune 20 dakka yuruyus yapayım soonrada dus alıp carsıya gıdıp kardesımle bulusucem aksamada esım dısarı cıkıcak bende annemlere gıdıcem annemlere gıdene kadar bır suru su ıcıcem mıdem dolsun su saatte kadar 1.5 lt ıctım zaten dun razıdeyım dıye cok ıcmedım wc bulamam dıye onddan belkıde cok yedım dıye dusunuyorum tatlım neysemm ınsallah bu haftada saglıklı sıhhatlı kılollar verırız hepımızz sekerlerımmm
bende henuz oglen yemegini bitirdim 1 saat sonra yuruyuse cikarim hava guzel.ben pılatese gıdıyorum turabcım grs sonraa mucuckkk mucuck aksamkı pastayı yok etmem lazım vucudumdann:18::18:
lolocum cok gecmıs olsun canım allah yardımcınız olsuun
karamelımm bılıyorum cok zor bır donemdesın ama bu donemden alnının akıyla cıkacagından emınım cokta mutlu olucaksın ama bu donemı atlattıktan sonramı bakıcaksın aynaya ee ozamanda aynaya bakınca mutsuz olucaksın tatlım . gece yemelerı en tehlıklelı sey ne olursun dıkkat et karamelım hıcbısey yapma tamam ama gece yem ne olur tatlım dıkkat et
bence bu yarışı takımcak yapalım bu hafta minimum herkes 1 kg versin veremeyen imzasına yenildiğini yazsın
katıldım bile şekercimmakrepcim benim subat 1 e kadar 2.8 kilo vermem lazim
yuksek motivasyona ihtiyacim var yani gercek bir yarisa.
ben bu hafta 1.4 kilo verecegim ve secdenur ve zulaley kendi avatarlarina bana ovgu dolu sozler yazacaklar bir haftagel sende katil
ayy hadi bakem banada gelsin şu övgü dolu sözlerturab hanim turab hanim kimin yazacagi belli olmazbence zulaley ve turab secdenura ovgu dolu sozler yazacak :82:
arkadaslar yine iki gundur spor yapamiyorum misafirden ve hazirlik yapmaktan gozumu acamiyorum cok sukurdun hava guzeldi _20 cocuklarimi bindirdim kizaga yarim saat yurudum ohhh cok guzel geldi valla acik hava gibisi yok.sabah kahvaltili misafirim vardi simdide aksama yemekli misafirim var hazirlik yapiyorum yani bugunde spor yapamam yarin halim nasil olur bilmiyorum insallah sag salim cikarim
dimi şekerim...şimdi sen de ne hkadan güzel görünüyosundur..ne gerek var daha fazla vermeye demi ama
su tablo gosteriyorki secdenur hanim bir hafta beni ovmek zorunda kalacak
sen simdi misafirlerine ayop olmasin diye onlara eslikte ediyorsundur.
ya 4 cocuk annesi dedigin biraz etine dolgun olur zaten sen takma kafana kilolari
gunaydın kızlarrrmucuk mucukkk akrebım o yazdıklarını okudum da gulmekten bende öldum denebılır cunkum aksam kocısım geldı megerse kosu bandı 60 kıloymus bende 160 kılo dıye ortalgıı velveleye verdımm neysem aksam geldı kurduk kosu bandımızı ortalık cer cop oldu toplayamadım hala gece komsunun dogum gunu vardı oraya gıttıkk oyuzden denemelerı busabah yaptık .
he valla iyi kilo verir..şimdi minnoş akşam geç saatlerde oturur koşu bandının karşısına yer pastaları:125:ulen minnos
hadi hayirli olsun insaallah bu haftada iyi kilo verirsin kosu bandin sayesinde
iştee demedimmi benalttakı kkomsuumuzla kocısım bırlıkte cıkardılar turabcım bu hafta kosu bandımda geldı bomba gıbın olmam lazım sekercımm kesınn 66 ya tamamen pturmam lazım aksam dogum gunu vardı ahlaıyle gotudum pastayı ama bugun yarın dıkkat edıcem hafta sonları tartılmıyorum ben yıne pazartesı tartılıcam durumuma bakıp ona gore yapıcam sımdılık hergun 30 dakka yurumeyı planlıyorum yanı bu hafta oyle planladım sana cok az gelır tabı tırabcım ama ben senın kadar sor yapan yuruyen bırı olmadıgım ıcın etkı edecegı kesınn du bakalım ınsallah bu hafta cok super olur yaa hergun yarım saat yurusem aralarda pılates yapsam bu haftada verırım demı kılo turabcım
bence burda eksik cümle var ben tamamlıyayım hemen..karamelcim sen beni örnek al gece bişii yeme ama benim gibi götür pastalarıılolocum cok gecmıs olsun canım allah yardımcınız olsuun
karamelımm bılıyorum cok zor bır donemdesın ama bu donemden alnının akıyla cıkacagından emınım cokta mutlu olucaksın ama bu donemı atlattıktan sonramı bakıcaksın aynaya ee ozamanda aynaya bakınca mutsuz olucaksın tatlım . gece yemelerı en tehlıklelı sey ne olursun dıkkat et karamelım hıcbısey yapma tamam ama gece yem ne olur tatlım dıkkat et
kıs minnoş hayırdır 5 ler felan var o çizelgede yoksam 65 lere mi yolculuk var hee..bak senle de yarışıyom ben ona görem:92::92:ayy yenı kılo cızelgemı yaptımm cok guzel oldu yıhuhuhuhu
süpersin yaa..ama bidaha bu kadar eziyet etme kendine kuşum yaa.. yazık sana..hem yorma fazla sporla kendini hem ye gitsin..sana tontonluk çok yakışıyor hem:76::76::76:yarim saat guzel en guzeli 45 dk
ben cok spor yapiyor gibi gorunuyorum ama benim gunlerim cok rutin ve hareketsiz genel olarak.
o kadar yurumesem veremezdim yani.
bu hafta kendime geldim ben ya gecen hafta cok kotu olmustum 60 a kanaat edecektim nerdeyse. dun aksam esimle bir arkadas toplantisindaydik guzel guzel zayif zayif anneler. ben niye olamayayim dedim, ikram edilen spungleyide yemedim, masanin uzerinde durdu durdu sonra babaannemiz aradi bizdik uyandi dedi oh yemeden geldim cok sukur. hala seviniyorum
ayyy ne guzel turabcım keskem bende senın gıbı yapsaydım aksam ama uzun suredır hıc oyle bıraraya gelmemıstık hıc anlamadan yedım gıttı cok eglencelı bır geceydı dusun bugun saat 12 oldu acıkmamıstım hala okadar yemısımsımdık pılatesımı actımm ebru alttan doluyor vıdeo sonra onu yapıcam persembe gunu karın kalca gunuymus onu yapıyım ustune 20 dakka yuruyus yapayım soonrada dus alıp carsıya gıdıp kardesımle bulusucem aksamada esım dısarı cıkıcak bende annemlere gıdıcem annemlere gıdene kadar bır suru su ıcıcem mıdem dolsun su saatte kadar 1.5 lt ıctım zaten dun razıdeyım dıye cok ıcmedım wc bulamam dıye onddan belkıde cok yedım dıye dusunuyorum tatlım neysemm ınsallah bu haftada saglıklı sıhhatlı kılollar verırız hepımızz sekerlerımmm
kısinsaallah minnosum aman hava karardiktan sonra birsey yememeye dikkat
aksamlara dikat ettigim haftalarda birer kilo gitti benden.
bir anlik karara bagli hersey yemeyecegim dedigin anda bitiyor. 1 subat sonra 1 mart
1 martta 52 kilo olacagim ya inaniyorum surda 2 ay var
tam bahar basi ucuz pahali demez alirim 38 beden kiyafetleri valla
cok duygulandim ya :2:
alkıışşşay ben 50 olsam 36 beden bile olur bana
54 ken 36 bile giyiyordum bazen
plates sayesinde eskisindende fit olacagim yaa
kızlar ne olur delirmeyin yaa..biz bayanlar mutlaka kalsium almamız lazım..özellikle 30 yaş üstünde destek olarak almamız lazım calsiumu..yoksa kemik erimesi olu Allah muhafaza..hem eksikliğinde kilo vermemiz de durur ben den söylemesi..ve dukan diyetinde proteine yükleniyor vücut ve bu da çok sakıncalı...yapmayın yeşillk sebze olmadan olmaz..organlarımız mahvolduktan sonra geri dönüşü olmaz.ve hiç bir güç onları geri getirmez..zayıf ama hasta olmayın ne olur.sağlıklı ye sağlıklı kilo ver bizim metodumuz bubende henuz oglen yemegini bitirdim 1 saat sonra yuruyuse cikarim hava guzel.
minnos dun bir esimin arkadasinin hanimi vardi baktim baya kilo vermis, dukan diyeti yapiyordu o 5 kilo vermis kisa surede.
hic kalsiyum almiyorsun o diyette emzirmesem yapardim bende.
benim cumlelere bakya karolin konusuyor sanki
yada alexandra yada hurrem
kuşum senle de yarıştayız ona göre haberin olsun kuşumdünden itibaren gece yemelerini kestim cok sukur :)) sağol minnoşum
bu arada koşu bandını eve cıkarmanıza sevındım.demek 60 kıloymuş.halbuki daha ağır görünüyor.Güle güle spor yap arkadasım :)
bu arada turabcım senınde maşallahın var.ne güzel yarışada girmişsiniz kızlarla.kıskandım doğrusuşubattan sonra bende deli gıbı spor yapıcam pilates aerobik kardio dans ne olursa yapıcam
eski günlerimi cok özledim valla
bence bu yarışı takımcak yapalım bu hafta minimum herkes 1 kg versin veremeyen imzasına yenildiğini yazsın
ne zamandır menümü yazmıyordum utancımdan yazayım artık böylelıkle az yerım belkı
dün
sabah : 2 bardak ılık su 1 dilim ekmek 1 haslanmış yumurta peynır zeytın 1 bardak cay
öğlen: okuldaydım 1 bardak cay ıctım 1 kucuk paket tuzlu bisküvi
ara: 1 elma yarım portakal 1 adet haşlanmıiş patates
akşam: 1.5 tabak karnıbahar yemeği 1 tabak yoğurt
akşam 8 de 1 cay bardağı salep
saat 10 da 1 dilim elma 3 dilim ayva yedim
kitap olarakta İskender Pala nın Şah-Sultanı okudum
spor malesef pek yapamadım gün içinde kampüsle ev arası koşuşturdum sadece
biz zaten takımcak yarıştayız şekercim..yenilen tüm takımlara yazıyor hemde
ben pis bir şişkoyum ve kilo veremedim diyeee
akrebim tamam yarıştayız.1 subatta tam 66 kılo olmak ıstıyorum.66.1 bile olamam tam 66 olucam seni gecıcem hemde okadar ödevım olmasına rağmen :)) spor olarakta evde ip atlıyacam artık en kolay spor o
akrebim tamam yarıştayız.1 subatta tam 66 kılo olmak ıstıyorum.66.1 bile olamam tam 66 olucam seni gecıcem hemde okadar ödevım olmasına rağmen :)) spor olarakta evde ip atlıyacam artık en kolay spor o
sen çooook eli maşalı bi kaptansııııın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?