- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
iyi akşamlar canlarım.önce menümü vereyim,sonra konuşuruz.
sabah 1 bardak su,1 kase corn flakes
ara 1 elma
öğlen 2 dilim taze köy ekmeği ve ilk kez 1 tatlı kaşığı tereyağı[40 günde 1]
ara mandalin
akşam 2 yemek kaşığı tavuk yemeği 1 dilim ekmek
çay,su
60 dakika step,aerobic[yağ yakımını arttırmak için çarşambaları yapıyoruz artık]
30 dakika yürüyüş
bugünkü
sabah:1 simit peynir zeytin:saat 11 de 1 kase sütlaç dayanamadım
ögle:meyve
akşam: balık bir kase çorba salata
günboyu:2 lt su 4 fincan yeşil çay 40 dakika yürüyüş
benim kocam yok ama annem çalışığı için bütün ev işlerini yemekleri ben yapyorum hemde 5 kişiye
dediğin gibi yemek yapmak değil ne yemek yapacağnı düşünmek zorrr
moralini bozma nowarcim, isin cok zor her zor insani birseye hazirliyor, hayat bir okulbide bütün bu işler arasında ders çalışmaya çalışıyorumbedenim değilde ruhum çok yorgun
medencim işin zor valla epey yemek seçiyomuş eşin,allahtan benimki pek seçmez bazen canım istemeyince gelince makarna yapar yer valla
bugünkü
sabah:1 simit peynir zeytin:saat 11 de 1 kase sütlaç dayanamadım
ögle:meyve
akşam: balık bir kase çorba salata
günboyu:2 lt su 4 fincan yeşil çay 40 dakika yürüyüş
iyi akşamlar canlarım.önce menümü vereyim,sonra konuşuruz.
sabah 1 bardak su,1 kase corn flakes
ara 1 elma
öğlen 2 dilim taze köy ekmeği ve ilk kez 1 tatlı kaşığı tereyağı[40 günde 1]
ara mandalin
akşam 2 yemek kaşığı tavuk yemeği 1 dilim ekmek
çay,su
60 dakika step,aerobic[yağ yakımını arttırmak için çarşambaları yapıyoruz artık]
30 dakika yürüyüş
minnoş çum bant alarak sağlığına çok güzel bir yatırım yapmışsın.bravo canım.iyi günlerde kullan.
ervam cım kendini üzme, çalışınca geçilmeyecek bir şey değil.yeter ki heyecan yapma.tamam mı canım.
nowar cım küçük yaşta fazla sorumluluk yüklenmişsin gibi görünüyor.ailenin büyük çocuğusun herhalde.
medencim yemek seçen insanlara gıcık oluyorum.keşke kocan 10 günlüğüne senin yerine mutfağa girseydi.
kızlar bugün kursta beni çok motive eden birşey oldu.30 kişiyiz.hepimizden bir miktar para toplandı ve 28 ocakta hoca hepimizi tartıp en çok kilo verene o parayla hediye alacağını söyledi.hediyeyi geç emeğinin karşılığında takdir edilmek ne güzel olur.şu anda ben önde gidiyorum.80 le başlamıştım kursa.şu iki haftayı umduğum gibi geçirirsem kazanırım belki.ay hadi beni dört bir yandan dürtün,gaza getirin,sözlü tacizde bulunun,ceza verin de ben kazanayım.kk nın şanı yürüsün.
Hayırlı olsun şekercim,:86: iyi olmuş dışarıda yürümeye fırsat bulamayanlar için ok iyi bir alet. Bendede var ama bendeki elektrikli değil, manuel onun için acayip yoruyor ve terletiyor.:87::87:Arada sırada kullanıyorum bende iyi oluyor.
hadi hayırlı olsunüstünden hiç inme emi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-33.html
bunlarida ben yaptiiiiiiiimmmmmmm
günaydın 2. takım .yarın tam takım kilo veriyor muyuz.
bugunku menumm malesef bıraz fazla kızlar yarına umudum yok ama bakalım
07:30 bır tane kuru kayısı , bır bardak sıfır yaglı sut
08:30 tam bugday ekmegıne kasarlı beyaz peynırsı yagsız tost
11:00 bır avuc beyaz leblebı
12:30 100 gr tavuk doner 1 bardak ayran
16:00 1 bardak kakaolu sut
18:30 3tane kofte (1 kb kutusu buyuklugunde) 1 bardak ayran
21:00 bır dılım cıkolatalı yaspasta
toplamda 2 lt su . 30dakıka pılates. 20 dakka leslıe . 30dakıka ev supurme bulasıkları toplayıp yerlestıme ıslerı . 2 kez 5 kat ınıp cıkma :2::2:
günaydın 2. takım .yarın tam takım kilo veriyor muyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?