Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım hayırdır 3 köfte ayran..tatlış kalsium ve protein ikilisi ile kabız olmayasın..yanında salata ye tatlış mutlaka

canım ben proteın sebze meyve agırlık yıyorum artıkım ama en cok proteın yıyorum aslında oglen proteın aksam meyve yada salata yıycem ama bugun aksam evde kofte var dayanamam ee yanına ekmek olmıycak sebze ne yıyım bılmemkı dısarı cıkıcagız ya orda meyve yerım olmazsa du bakalım gece menumu yazarım ben tatlısım

bilmiyordum canım teşekkürler hatırlattığın için.çok imiyordum zaten uzun zamandan beri 2 tane içtim artık içmiyim.dişten bahsetmişsiniz 7 aylık olduk hala dişimiz yok bizim yaa

afferın sana turabcım bakalım buhaftaa nekadaann cookk karayag gıdıceekkk
yuruyusumude yaptim yuhhuuu kendimi harika hissediyorum fuuuuu fuuuu
bu hafta fazla kacamak yaptim maalesef ama cok hareketliydim insaallah cok karayag gider
1000 gr gitsin yeter bana fazlasini istemem.

bilmiyordum canım teşekkürler hatırlattığın için.çok imiyordum zaten uzun zamandan beri 2 tane içtim artık içmiyim.dişten bahsetmişsiniz 7 aylık olduk hala dişimiz yok bizim yaa

bizimkininde yok disleri nurceng, belirti bile yok uzulme bak gec cikarinca rahat cikariyorlarmis.
doktor 15 aya kadar yolu var dedi.

yuruyusumude yaptim yuhhuuu kendimi harika hissediyorum fuuuuu fuuuu
bu hafta fazla kacamak yaptim maalesef ama cok hareketliydim insaallah cok karayag gider
1000 gr gitsin yeter bana fazlasini istemem.

i.

ay ben kosu bandı aldım turabcımm yıhuhuhuuu aksam aldım daha tedarık surecınde o gelınce artık hıcbır bahanem yok kesınlıle ve kesınlıkle hergun yururyus yapılacakk turabcım bu konuda herturlu sıddete baskıya acıgım yanı

harıkasın prenses
cok ıyı yapmıssın canim. benımde oyle bır nıyetım var ama dısarda yurumeyı de cok sevıyorum burda hem hava sartları musaıt hem yuruyus bana bır bahane oluyor dısarı cıkmak ıcın, yoksa dunya ile alakam tamamen kesılır.yok yok ben almıyayım. sen bir dene bakalim memnun kalirsan onerirsin.

benım kısın hele su onumuzdekı 3 ay yururyus yapabılıcegım gıbı ne hava var nede ortam hem hava erken kararıyor cıkamıyorum hemde acayıp soguk bı kar dustumu marta kadar duzelmez oyuzden tatlım bıde kafaya koydum ben bu ısı artıkım sekerım bu hafta 66 yı gormem lazım kendmle ınatlastım du bakalım ınsallah gorurum 1 subatta 64 kılo olucam cunkum yıhuhuu

ben hala mutfaktan çıkamadım ay bıktım yemek pişirmekten baha ayrı öglene ayrı çocuklara ayrı akşama ayrı deliricem

neden herkese ayri pisiriyorsun ki?
maasallah yaa ben 2 3 gunde bir yemek pisiriyorum kendime oda sadece.
keyfini cikar bosver zulaleycim, kalabalik olsak seve seve yapardim.
mutfakta uretiyorsun sen,en kiymetli misafirlerin cocuklarin icin yemek yapmak kadar zevkli bisey varmi

minnoşum markasıney koşu bandının memnun kalırsan paylaş canım bende alıcam ama kara veremedim hangisi daha iyi satış elemanları hepsinide çokgüzel övüyorlar ama ben karar veremiyorum

minnoşum markasıney koşu bandının memnun kalırsan paylaş canım bende alıcam ama kara veremedim hangisi daha iyi satış elemanları hepsinide çokgüzel övüyorlar ama ben karar veremiyorum

valla markasından cok ben epeydır ozellıklerını arastırıyordum bırkac krıter var onları tasırsa bırazda ucuz olursa alırız dedık dun rastladı hepsı buradada godman du bakalım gelsınde ben anlatırım sana canımmn nasıl bısıy dıye

Rica ederim şekerim, olmadığı daha iyi geç çıkarırsa rahat edersin, kızım 9 aylık çıkardı çok rahat geçmşti. Gerçi bebekten bebeğe de değişebilir bu durum

o 3 ay icinde sen incelir gidersin zaten
koyarsin tv karsisina kosu bandini hem dizi izler hem yurursun.
hep fazlasini hedefliyorsun prenses haftada bi kg neyine yetmiyor sen gel bu hafta 67 yi gor gelecek hafta 66 yi. ne dersin?

canım tabiki kocişim çocukları benim canlarım
ama bazen insan çok bunalıyo
evde yemek seçen yok ama
ogullar öglenci kantinden beslenmelerini istemiyorum ben hazırlıyorum
kocamda öglen yedigini akşama yemez işte öle geçer bugün pekkeyfim yok ondandır sizlerle paylaşınca rahatlıyorum

Hayırlı olsun şekercim,:86: iyi olmuş dışarıda yürümeye fırsat bulamayanlar için ok iyi bir alet. Bendede var ama bendeki elektrikli değil, manuel onun için acayip yoruyor ve terletiyor.:87::87:Arada sırada kullanıyorum bende iyi oluyor.

hadi hayırlı olsun üstünden hiç inme emi

ayy canım Allah kolaylık versin, Valla bende akşama ne pişirsem diye bunalıyorum, benim eşimde yemek seçer, hiç yemek pişirmesem mutlu olurdum herhalde, bu yemek işi benide bunaltıyor. Keyfim olduğunda arada sırada pişirsem çok güzel olurdu, Bir mecburiyet olunca sıkıyor. Bayan olmak çok zor çokk

canım ben kacama liste hazırlattırı yorum öglene ve akşama istediklerini yazıyor kolay oluyordu yani hiç olmassa düşünmüyordum neyapıcamı ay adamda bıktı liste falan hazırlayamam diyo şimdi
neyse ben onu ikna edip liste yaptırayım çünkü bugün çok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…