Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

peeehhh hıcte bosunaa aglama sekrcımm pılates dedıgımızz sana 5 ders sonunda bır mını etek hedıye edecekk tatlım benımmm:38::38: bende ılk ızlerken ayy gıcık bende yaparım hıh falan dıyordum uyuz oluyordum ama sımdı ızledıkce eburuyu hırslanıyorumm . bızım pılates hıcasınıda gordukce dellenıyorumm ıkısı bır yerde uyuz oluyorum yanı oyuzden gıdıcek bu kara yaglar
pes etme zaten şekercim..valla hareketsiz incelinmiyor maalesef

söyleyene bakkk mınnos pılates merkezın den kacakk sporcum benım:38::60::60:

pes etme zaten şekercim..valla hareketsiz incelinmiyor maalesef
malesef öyle akrep ablacımm ..
senin adına cok sevindim minnosum darısı benim basıma :25: incecik olmak istiyorum sopa gibi bacaklarım olsun yumusakcalarım erisin istiyorum :25:

minnosum ben her aksam kalca videosunu yapsam 2 hafta sonra bacaklarım 2 cm incelikmi nedersin
benim acil incelmem gerek 1 beden küçülmem sart sabahda yapabilirim yani günde 2 sefer yeterki incelicek de ..
kıskanclıktan catlıcam yoksa şimdi kahroluyorum o kızın fotosunu actım baktıkca içim acıyor benim incelmem sartt

çok merak ettm şu kızı

canim bende yapamiyorum benmi var bir problem diye dusunmuyo degilim belim boynum tutulup kaliyo ne yapicaz bir onerisi olan varmi

çok merak ettm şu kızı

kız sevgilimin kardeşi .. ben tam zayıfladım deri ceket alayım dedim deri mevsimi bitti ee bacaklar kalın minide giyemiyorum kız fotosunu eklemiş face e ve ayağında mini süper mini üstünde benim beğendiğim deri ceket ..
eee tabi fiziği cok güzek gr fazlası yok her yeri hos hatunun .. ben kıskanclığımdan kuduruyorum

canım daha once bır arkadasa onermıstım sımdı adını hatırlamıyorum cabucak ıncelmek ıstıyorum dıyordu hemen pılatese basla dedım aksam sabah 45 dakka yapmaya baslamıs cok degıl 10 gun sonra sukadar ınceldım dıye cm cm olcu vermıstı bana oyuzden sana garantı edebılırım kesınlıkle ıkı haftada mukemmel bır ıncelme olur tatlımm benımm

amanın hemıde erkek tarafı gelınden ınceee cabuk cabuk oturma kalk pılates yap spr yap bısı yap cabukk bbu acıl bır durum

hımmm senin derdinin dermanı pilates bnde yaklaşk 3 haftadır yapıyorum kotlarım normalde bacaklarıma popoma yapışırdı şmdi bollaştı biraz gerçekten farkediyor. yumoşlarada çok iyi geliyor sıkılaşıyor vücut
MPM(Minnoş Pilates Merkezi) müracaat:minnoş prenses:86:

hemde nasıl acil bi durum düşünsene
bide hava atar gibi giymiş benim istediğim deri ceketi gelde kahrolma sabah sabah dünyamı kararttı

yazıldım oraya yazıldım seker
işe yarar umarım bu aksam baslıyorum günde 2 kez kalca yapcam

Günaydınnn herkese,

Canım ben seni facebookta ekledim. oradaki resimlerden hangisi sensin acaba şekerim? İnşallah amacına ulaşırsın. Bende çok istemiştim asistanlığı ama herşey kısmet meselesi birazda. Çalışmalarının sonucunu alırsın sen yeterki böyle devam et.

Evet şekerim başladığımda eğilemiyordum yavaş yavaş alıştım şükür, ama normal bir durum bu, canını sıkma şekerim. Plates ve diyetle istediğin incelmeyi elde edersin iç merak eme sen. Brde hareketleri doğru yapmak çok yapmaktan etkili diyor prof ebru şallı

tatlım ben daha doğru düzgün nefesde alamıyorummm gidecek cok yolum varrr ccccooooookkkkk........

Üzerimde dünden kalan bir rehavet vardı, hiçbir şey yapmak istemiyordum ama yine başardınız beni canlandırmayı Kalkmalıyım , zaten haftasonu yiyerek ve yatarak geçti, telafi etmeliyim hemen

evet canım haftaya bomba gibi başlayalımki öyle devam etsinbnde şimdi gidip bi evi toparlıyım pilates başlayana kadar hem ısınma olur banada

hemde nasıl acil bi durum düşünsene
bide hava atar gibi giymiş benim istediğim deri ceketi gelde kahrolma sabah sabah dünyamı kararttı

yazıldım oraya yazıldım seker
işe yarar umarım bu aksam baslıyorum günde 2 kez kalca yapcam

inş yarar canım zaten bu hafta 59 u görmem sartt

korkma meyvenulum bak nowarın sozlerını duyuyorsun demıı hergun ıkı kere yaparsan tabıkıden ıncelırsın tatlım ama turabcımın dedıgı gıbı her pılatesın ardına 20 dakka yuuryus eklıycenkı karaygalrın gıtsınn wcdenn akıp gıtsınn