bu arada cok cok gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne ınsallah esınınkıde onemlı bırsey cıkmaz ıcın rahatlar bıraz
arkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakkenben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices
iyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk(bu hafta toplam 230 dk oldu )
medıhaycım menulerın suyun sporun super superrvalla ımrenıyorum sana bebek emzırıyormuydun onu hatılıyamadım tatlım ama sen bu azımle bu menuyle bu suyla gıdersen 1 subatta degıll 66 nerden baksan 64 bıle olursun tatlım ınsallah yanıı
inşallah canım ama ben eşimin durumunun ameliyat gerektirdiğini biliyorum sadece acil olmasın istiyorum
demek sende hopalısın acaba akrabamıyız
olma ihtimali var neden olmasın
benim babam bi kaç sene önce trafik kazasında vefat etti
kazada ölen akraban varmı senin
akraba olmasakta aynı köylüyüz akraba sayılırız
gunaydınn tatlımm benımm mucuckkk son ıkı gun senın hedef tutuyormu sekerım sen de hele bı oncegünaydın kızlar.cumaya son iki gün,nasıl gidiyor.nowar,medihaay hedefler tutuyor mu bacılarım.
ayy canım ozaman sen super verıceksın super superBaşlangıçta bunlarda iyidir şekercim, yavaş yavaş alışırsın :81:
Maşallah Maşallah yaklaşık 4 saat spor Hızlı başladın şekercim:81:
İnşallah güüzelim inşallah...Bu hafta çok iyiyim Çok şükürEvet bebekte emziriyorum
inşallah canım ama ben eşimin durumunun ameliyat gerektirdiğini biliyorum sadece acil olmasın istiyorum
günaydın kızlar.cumaya son iki gün,nasıl gidiyor.nowar,medihaay hedefler tutuyor mu bacılarım.
ayy canım ozaman sen super verıceksın super superınsalalh yanı
gunaydin 2011 in manken adaylari :79:
evet allahımınn verdıklerınee cok sukur medıhaycımmMutlu sabahlar herkese şekerlerim.
2 Gündür gece doğru düzgün uyuyamıyorum, Kızım hasta, oğlum huzursuz amannn
Bazen isyan edesim geliyorama sonra kendimi toparlıyorum :86: Mülk süresi aklıma geliyor "Çok az şükrediyorsunuz" diye. Şükretmek lazım bol bol. Rabbime şükürler olsun ufak tefek dertler bunlar, Allah'ım büyük dertlerden korusun.
ayy evet ben bennngunaydin 2011 in manken adaylari :79:
amın ınsallah sekerımİnşallah şekerim hep beraber inşallah
Atrvin hopanın maalesef benim için hiç iyi anıları yok şekerlerim. En sevdiğim amcamı (yanımızda büyüdü,okudu),eşini, babaannemi, amcamın kızını kötü bir tarafik kazasında kaybetmiştik. Allah rahmet eylesin. O da Artvinda çalışıyordu, Oranın yollaarnda kaybettik
evet allahımınn verdıklerınee cok sukur medıhaycımm
ayy evet ben bennn
amın ınsallah sekerım
canım allah rahmet eylesın evet yolları bıraz kotudur allah gerıde kalanlara sabır versın ınsallahh
evet dedğin gibi eminönü fatih taraflarnda çekiliyor hatta diziyle ilgili bi kaç şey öğrendmoyle bir gecer zaman ki neden yeni boulum yayinlamadi bu hafta?
nowar bu dizi nerede cekiliyor biliyormusun? yani istanbulun neresinde?
70 dk spor harikaiyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk(bu hafta toplam 230 dk oldu )
ben haftasnu kaçamaklarnı yeni yeni attm üstümdengünaydın kızlar.cumaya son iki gün,nasıl gidiyor.nowar,medihaay hedefler tutuyor mu bacılarım.
buyrun bizizgunaydin 2011 in manken adaylari :79:
Atrvin hopanın maalesef benim için hiç iyi anıları yok şekerlerim. En sevdiğim amcamı (yanımızda büyüdü,okudu),eşini, babaannemi, amcamın kızını kötü bir tarafik kazasında kaybetmiştik. Allah rahmet eylesin. O da Artvinda çalışıyordu, Oranın yollaarnda kaybettik
Sağol canımcım...zor ama insan herşeye alışıyorEE bugün sabah nasıl gidiyor şekerim diyetin nasıl?
medıhaycım dıyetım ıyı gıdıyorda su yılbası kacamaklarını atlatmaya calısıyorum hala uzerımde bırazcık var onlarla bogusuyorum bu hafta 67 lı bısı gorucem ama onu bılıyorum sekerım
medıhaycım dıyetım ıyı gıdıyorda su yılbası kacamaklarını atlatmaya calısıyorum hala uzerımde bırazcık var onlarla bogusuyorum bu hafta 67 lı bısı gorucem ama onu bılıyorum sekerım
eğer 67 li bişey görürsen en az senin kadar sevinceğz bizde
İnşaallah canım inşaallah. Çok sevinicem bende. Yani 1,7 kg. oooo süpeerrr...
Nowarcım şekerim, güzel rakibem nasılsın bakiimm? nasıl gidiyor son 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?