ıp atlamak harıka bır sporçarkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakken ben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices
plates ardından ıp atmala guzel bır ıkılı olurdu
o goruntuden bende cok etkılendımç ızlemeyecegım bır daha oyle bıseykizlar demin bebegimi yikadim sedada gördügüm zavalli bebek geliyo aklima yazik bebek nasida kacmaya calisiyodu benimkini suratina biraz su gelse hemen nefes nefese kaliyo insafsiz kadin ya allahindan bulsun
ben 1.55 boyla ancak çin 2011 manken aday adayı olurum ya o zamanda 40 kilo olmam lazımAyy bu benim çok hoşuma gitti, manken adayları ay inşallah
çok acı Allah bir daha yaşatmasın böyle acıAtrvin hopanın maalesef benim için hiç iyi anıları yok şekerlerim. En sevdiğim amcamı (yanımızda büyüdü,okudu),eşini, babaannemi, amcamın kızını kötü bir tarafik kazasında kaybetmiştik. Allah rahmet eylesin. O da Artvinda çalışıyordu, Oranın yollaarnda kaybettik