• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakken :50: ben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum :60: bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices :32:
ıp atlamak harıka bır sporç
plates ardından ıp atmala guzel bır ıkılı olurdu
kizlar demin bebegimi yikadim sedada gördügüm zavalli bebek geliyo aklima yazik bebek nasida kacmaya calisiyodu benimkini suratina biraz su gelse hemen nefes nefese kaliyo insafsiz kadin ya allahindan bulsun :41::41::41:
o goruntuden bende cok etkılendımç ızlemeyecegım bır daha oyle bısey
Ayy bu benim çok hoşuma gitti, manken adayları ay inşallah:66::66:
ben 1.55 boyla ancak çin 2011 manken aday adayı olurum ya o zamanda 40 kilo olmam lazım
Atrvin hopanın maalesef benim için hiç iyi anıları yok şekerlerim. En sevdiğim amcamı (yanımızda büyüdü,okudu),eşini, babaannemi, amcamın kızını kötü bir tarafik kazasında kaybetmiştik. Allah rahmet eylesin. O da Artvinda çalışıyordu, Oranın yollaarnda kaybettik :43::43:
çok acı Allah bir daha yaşatmasın böyle acı

kaçamaklarımı üstümden attım sayılır geldik benm bu haftalık kararayağıma :27:2 günde 1 kilo verebirlirsem çok güzel olucak ama 800 gr dan aşağı inmemem lazıım:32:çooook dikkat etmem lazım çooook:31:

Hadi bakalım o halde, dikkatli ol bak sakın bırakma şu 2 gün:34:tımammı tatlım

ıp atlamak harıka bır sporç
plates ardından ıp atmala guzel bır ıkılı olurdu

o goruntuden bende cok etkılendımç ızlemeyecegım bır daha oyle bısey

ben 1.55 boyla ancak çin 2011 manken aday adayı olurum ya o zamanda 40 kilo olmam lazım

çok acı Allah bir daha yaşatmasın böyle acı

Sağol canım... Ben herkesin boyunuda merak ediyorum. Aslında BMI değerlerinden az çok bişeyler çıkartabiliyorum ama

gnaydn07eu9.gif

[:72:akrebin kuralları:72:

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

Son düzenleme:
gnaydn07eu9.gif

[:72:akrebin kuralları:72:

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

SAna da günaydın :80: Akrepçim ben bu mesajına daha önce birşeyler yazmıştım acaba görmedinmi diye düşünüyorum, Çünkü bana herhangi bir cevap yazmadın :34:

shakira-waka waka:1:
demet akalın şarkıları:1:
beyonce-single ladies:66:

ben buna bayılıyorum Video : beyonce - single ladies - Vidivodo
medihay afiyt olsn bnde bi kahvaltı yapiyim:56:
buda guzel harika tesekkurler

Serdar ortaç - mikrop [yeni klip] | İzlesene.com
birde bu var canikom
yani benide coşturdun teşekkür şeker:66:
evet ya cok bir baslangic oldu gune. kahvalti masasini bile ziplaya ziplaya topladim :60:

Son düzenleme:
Atrvin hopanın maalesef benim için hiç iyi anıları yok şekerlerim. En sevdiğim amcamı (yanımızda büyüdü,okudu),eşini, babaannemi, amcamın kızını kötü bir tarafik kazasında kaybetmiştik. Allah rahmet eylesin. O da Artvinda çalışıyordu, Oranın yollaarnda kaybettik :43::43:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
hatırlatmak istemezdim

benim babam istanbulda kaza geçirip öldü

Back