• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Neyse artık azda olsa yapmışsın hiç yapmamaktan iyidir :87:, O zaman bugün biraz yürürsen iyi olur bence :4:
evet azda olsa yürümem lazım :61:

yaa ben nezamandır yazacam unutuyorum, Biliyormusunuz ben hala plates lastiği alamadım ve onun yerine çok kommik ama Külotlu tül çorapla yapıyorum. :60::60: Fenada olmuyor ha söyleyimde, olmayanların varsa deneyebilirler:8:
çok pratiksin yaaaa:1:ben bi yerde baktm 30 tl almadm internette 6 7 tl diyor insan öğrenci olunca :17::17:

Evde Avonun selülit ve çatlak kremi vardı yengem vermişti, Dün onu uygulamaya başladım, Bakalım işe yarayacakmı? Ama sadece göbişimde deneyeceğim, öyle her tarafa her gün krem sürmek bana göre değil özelliklede bacaklarda... göbeğimde işe yararsa yine alırım :9: Deneyen varmı daha önce bayanlar???

Evde Avonun selülit ve çatlak kremi vardı yengem vermişti, Dün onu uygulamaya başladım, Bakalım işe yarayacakmı? Ama sadece göbişimde deneyeceğim, öyle her tarafa her gün krem sürmek bana göre değil özelliklede bacaklarda... göbeğimde işe yararsa yine alırım :9: Deneyen varmı daha önce bayanlar???
benim avonun kremlerine pek güvenm yok yaa:19:

Son düzenleme:
Bugün kendimi ince hissediyorum özellikle platesten sonra daha da ince hissediyorum, göbeğim içine gitmi gibi, Böyle hissetmek bile mutluluk verici :66: Yılbaşında tüm ölçülerimi aldım artık incelip incelmediğimi ölçecem, Daha önce sadece belimi ölçüyordum
benim avonun kremlerine pek güvenm yok yaa:19:

Doğrudur bende rimellerini sevmiyorum:97:

Bugün kendimi ince hissediyorum özellikle platesten sonra daha da ince hissediyorum, göbeğim içine gitmi gibi, Böyle hissetmek bile mutluluk verici :66: Yılbaşında tüm ölçülerimi aldım artık incelip incelmediğimi ölçecem, Daha önce sadece belimi ölçüyordum

Doğrudur bende rimellerini sevmiyorum:97:
bnde malum haftasonundan önce kendimi hep öyle hissediyodm şmdi benm regl dönemimede çok az kaldı ondanmı acaba benm karnımda bi şişlik var:59:

Bugün benim mesaj yazasım var yaa nedense, Yaz yaz yaz. Şimdi bulaşık yıkıcam , yanında bir tane daha serdar abimi dinleyimde coşayım bariii:64::62::66::21:
ooooh hayat sana güzel:62:

bnde malum haftasonundan önce kendimi hep öyle hissediyodm şmdi benm regl dönemimede çok az kaldı ondanmı acaba benm karnımda bi şişlik var:59:

ooooh hayat sana güzel:62:

Ondan olabilir şekercim, Ayy ben ne güzel lohusalıktan sonra 7 aydır hala regl olmuyorum, anne sütündenmiş. Acaba beni ne yönde etkiliyor kilo alıp verme yönünden hiç düşünmedim ben bunu:97::97:

Turabcım sana birde ben göndereyim şarkı

YouTube - NEW Video Nancy Ajram Chakhbat Chakhabit / Shakbat Shakabit

DİSCO::Arapça Vava Vava Vava [Klip Süper] 2010 [HQ] | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş

Bunlar kıvrak şarkılar dinle bak hoşuna gidecekmi? birincisinde klibi biraz ileri alırsan başı 1.20 saniyeden 4.00 saniyeye kadar olan kısmı.Ben bu kısmı yüklemiştim bilgisayara. Ama klip çok uzun arkasından başka şarkı söylemiş.

birincisi güzelmş:21:ikinciyi açamadmmm

Back