turabcım ben artvınde yasıyorum tam ıcınde merkezınde epey bır uzak ama aksam cayına beklerımokadar guzel kıtapmı ya bendemı alsam acaba ayy bende bebeklerle ılgılı kıtaplar okumak ıstıyorum henuz bebek yok ama bılgım olsun ıstıyorum ne onerırtsın turab
:81: :81: :81:
yalnizca sutu elmadan 15 dk sonra tuketmeliyiz akrep kaptanin dedigine gore
meyveler bos mideye gonderilmeli. sut gec hazmedilir sutun hazmedilmesini bekleyen elma mayalanir kilo alimina neden olur.
artvindemi yaşıyosun bende artvinliyim
yani babam artvinli
hiç gitmedim ama güzel bir yer olduğunu biliyorum
hosbulduk cnm..........
ben zaten cocuklugumdan beri kiloludum hatta bebekligimden beri diyelim 5.600 dogmusum
hamile kaldigimda 72 kiloydum hamileligimde 69 kadar düstüm ve hamileligimi 86 la bitirdim sonrada 90 kadar ciktim boyum 165 15 aylik bi kizim varve 21 yasindayim
banu,turab,medhayy,posi diyete başlayalı sütünüz nasıl?sanki benimki azaldı gibi.ama benim oğlum zaten emme heveslisi değil pek.bu arada gün içinde nasıl besliyosunuz ek gıda neler veriyosunuz ben bu konuda çok tecrübeli değilim,ailemde yanımda değil.
kizlar bugünkü
4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay
ara ligt cilekli yogurt
yesil cay
kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya
leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins
1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat
yorularinizi bekliyorum
hosbuldk cnm tsklersnada gecmis olsun bu arda acil sifalar
gercektennnmı lolocum beklerım buralara gezdırırım senı artvınde guzeldır tabıkıde benım memleketım nede olsa:
arkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakkenben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices
canım emzıren anneler zaten sadece spor ve su ıcmeyle bıle verebılıyor tabıkı bırazcıkta dıkkat edıceksın gıdıcek bu kara yaglarrarkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakkenben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices
canım sen yururyus mu yapıyorsun spr olarak ne yapıyorsun?iyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk(bu hafta toplam 230 dk oldu )
teşekkür ederim
babam artvin hopalı ama benim bi alakam yok artvinle baba başta olmayınca malum köyünüde bilmiyosun
sen istanbula gelirsen ben ağırlamak isterim seni yolun düşerse kapım açık haberin olsun
kağanda hasta bende çok kötü gribim en iyisi öğlen okuldan gelince fazla ilerlemeden doktora götürim
tabi o saatten sonra randevu alabilirsem
kağanda hasta bende çok kötü gribim en iyisi öğlen okuldan gelince fazla ilerlemeden doktora götürim
tabi o saatten sonra randevu alabilirsem
Bugünkü menümüde yazayım;
08:30 - 3 Kuru Kayısı :81:
09:30 - 1 Dilim Peynir, 1 Dilim Kaşar, 1 Zeytin, 2 Çatal Reçel, 2 Çatal Çikolata:81:, Yarım Hamur Kızartma
15:00 - 1 İncir, 1 Bardak Ayran, 2 Parça Brokoli:81:
17:00 - 1 Kuru Kayısı:81:
18:30 - 2 Kaşık Pilav, 1 Tabak Bol Yoğurtlu Brokoli ve Karnıbahar:81:
3,5 litre su, 2 Bardak Bitki Çayı:81:
45 Dk Plates, Bolca Temizlik :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?