• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü yediklerim
sabah 2 bardak limonlu ılık su
kahvaltı 1 domates biraz peynr bi kaç çatal bal 3 4 zeytin 1 dilim ekmek
11:1 yeşilçay
12:1 bardak süt bir elma
13.30 bir tas çorba 1 yumurta
16.00:bir domatesli yeşillikli beyaz peynirli sandviç
19:00:bir bardak mısır
19:00:bir çikolatalı süt
2 2,5 ltre su

bugünkü yediklerim
sabah 2 bardak limonlu ılık su
kahvaltı 1 domates biraz peynr bi kaç çatal bal 3 4 zeytin 1 dilim ekmek
11:1 yeşilçay
12:1 bardak süt bir elma
13.30 bir tas çorba 1 yumurta
16.00:bir domatesli yeşillikli beyaz peynirli sandviç
19:00:bir bardak mısır
19:00:bir çikolatalı süt
2 2,5 ltre su

:81: :81: :81:
yalnizca sutu elmadan 15 dk sonra tuketmeliyiz akrep kaptanin dedigine gore
meyveler bos mideye gonderilmeli. sut gec hazmedilir sutun hazmedilmesini bekleyen elma mayalanir kilo alimina neden olur.

Son düzenleme:
:81: :81: :81:
yalnizca sutu elmadan 15 dk sonra tuketmeliyiz akrep kaptanin dedigine gore
meyveler bos mideye gonderilmeli. sut gec hazmedilir sutun hazmedilmesini bekleyen elma mayalanir kilo alimina neden olur.

ablamın doktoruda elmayla süt birlikte tüketilirse bağırsakları çalıştırır demiş:44:

olabilir o zaman doktor demisse dogru demistir. ben muz ile sut tuketiyordum akrep bana oyle soyledi.
senin hala bagirsaklarinla bir anlasmazligin mi var?

ben muzlu sütün hastasıyııımm:16:
aslında haftasonu gayet iyiydi ben olayı çözdm az yiyince oluyo bu anlaşmazlık haftasonu azıcık kaçırmtım ya gayet güzel çalıştılar

canımbuldum bugün belli oldu daha.çok sevinçliyim.alt kat komşum oldu.3-4 kişi düşündük olmadı.iş.oğluma iyi bakar.hem benim süt iznimde var.birde 5.sınıfı okutucam boş dersler var.çok uzun yalnız kalmayacak.
plates 3 gün mü çok olmaz mı yapamazsam sıkıldım sanki geçen hafta hergün yaptım ya .

hadi hayırlı olsun canım.çalışan anneler bu yönden hep boyunları bükük gidiyor işe çok üzülüyorum.fransa yı anlatıyordu geçen bir filmde ,annelere devlet günde iki üç saat ücretsiz yardımcı gönderiyormuş.ya bebeğe bakıyor ya da ev işleri yapıyor kadın.2 sene de ücretli izinli sayılıyormuş yanlış anlamadıysam.ahhh ahh dedim.

ben muzlu sütün hastasıyııımm:16:
aslında haftasonu gayet iyiydi ben olayı çözdm az yiyince oluyo bu anlaşmazlık haftasonu azıcık kaçırmtım ya gayet güzel çalıştılar
az yemekten oluyor, ama vucut buna alisinca yine duzene giriyor. sakinha bagirsaklari tembellestirici ota cope elin gitmesin, posali yiyecekler, sebze yemekleri, meyve, sicak bir corba is tamam

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki nerede çekiliyor merak ediyormusunuz?Dizi için Unkapanı’nın Zeyrek bölgesinde 51 ev boyandı, 9 ev tamamen restore edildi. KUDEB iş birliği ile yapılan çalışmalarda 2 ton boya kullanıldı, 24 usta görev aldı. Zeyrek’teki çerçeveleri pimapen olan evler tek tek ahşap çerçevelerle değiştirildi. Geçmiş zamanı yakalamak için ayrıca 16 adet özel tente kullanıldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Zeyrek’e ve çehresine olan katkılarından dolayı Fatih Belediyesi mekanı kullanıma açtı ve hiç bir destekten kaçınmadı. Belediye, Salihpaşa Cd. ve çekim yapılacak civar sokakların kaldırım taşlarını değiştirerek döneme uygun hale getirdi.

banusultan harikasin ya ne kadar cok kitap okuyorsun ben gecen pazardan beri ki neredeyse 10 gun olacak elimdeki kitabi bitiremedim
platesimi yaptim 35 dk leslie ile yurudum ve hemen ardindanda kizimi babaanneye birakip ciktim bir 40 dk da disarda yurudum. donuste kitapcinin onunden gecerken aklima geldi sevginin 5 dilini aldim bende.bugun cok guzel bir gun. :16:

canım ne yapayım benim de tek eğlencem bu.okumazsam mutlu olamıyorum sanki.iki sene oldu bulunduğum yere geleli.çevrem komşum var ama çok sağlam dostlukları,çok kalabalık bir arkadaş gurubunu bırakıp geldim.her günüm dolu dolu geçerdi.evin işlerini sabahtan halledip bakalım bu gün neredeyiz diye neredeyse ajanda tutacak hale gelmiştim.şimdi sil baştan.

bnce kesinlikle seninki sinüzitten kaynaklanıyo bnm hastanelik oldğm zamanlar oldu o ağrılardan uyursam anca geçiyodu yada ağrı kesici iğneyle(hap kesinlkle işe yaramıyo) bide şmdi tam sinizüt havası var rüzgar yememeye çalış ıslak saçla dolaşma çooook geçmiş olsn :71:
ervam hoşgeldiin:16::16:

teşekkür ederim arkadaşım

şimdi biraz daha iyiyim en azından başım çok ağrımıyo ama burnum hırıl hırıl

ve çok kırgın vicudum
boğazlarımda şişmiş ağrıyo
ıhlamur aldım sabah içicem oğlumda hasta bu günden beri
bi kaç gün evde iyileştirmeye çalışıcam eğer geçmezse yada artarsa hemen hastaneye götürürüm oğlumu

oğlumun gıcık bi huyuda var çok hasta bile olsa okulda öğretmenine asla ben hastayım demiyo
utanıyomuş neyse okulda bişey olursa öğretmeni anlar beni arar heralde
yada oğlum tenefüste evi arar tabiki telefonu duyarsam bende

Back