• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu arada cok cok gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne ınsallah esınınkıde onemlı bırsey cıkmaz ıcın rahatlar bıraz

inşallah canım ama ben eşimin durumunun ameliyat gerektirdiğini biliyorum sadece acil olmasın istiyorum

demek sende hopalısın acaba akrabamıyız

olma ihtimali var neden olmasın

benim babam bi kaç sene önce trafik kazasında vefat etti

kazada ölen akraban varmı senin

akraba olmasakta aynı köylüyüz akraba sayılırız :16:

arkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakken :50: ben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum :60: bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices :32:

Başlangıçta bunlarda iyidir şekercim, yavaş yavaş alışırsın :81:

iyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk :nazar::nazar: (bu hafta toplam 230 dk oldu:nazar::nazar::nazar:)

:nazar:Maşallah Maşallah yaklaşık 4 saat spor :nazar: Hızlı başladın şekercim:81:

medıhaycım menulerın suyun sporun super superr:nazar::nazar: valla ımrenıyorum sana bebek emzırıyormuydun onu hatılıyamadım tatlım ama sen bu azımle bu menuyle bu suyla gıdersen 1 subatta degıll 66 nerden baksan 64 bıle olursun tatlım ınsallah yanıı:38:

İnşallah güüzelim inşallah...Bu hafta çok iyiyim Çok şükür :nazar::21:Evet bebekte emziriyorum :emir_bebek:

inşallah canım ama ben eşimin durumunun ameliyat gerektirdiğini biliyorum sadece acil olmasın istiyorum

geçmiş olsun canım yaa.allah bir an önce sağlıkla kaldırsın eşini.onlar evin direği,allahım yokluklarını göstermesin.

günaydın kızlar.cumaya son iki gün,nasıl gidiyor.nowar,medihaay hedefler tutuyor mu bacılarım.
gunaydınn tatlımm benımm mucuckkk son ıkı gun senın hedef tutuyormu sekerım sen de hele bı once

Başlangıçta bunlarda iyidir şekercim, yavaş yavaş alışırsın :81:

:nazar:Maşallah Maşallah yaklaşık 4 saat spor :nazar: Hızlı başladın şekercim:81:

İnşallah güüzelim inşallah...Bu hafta çok iyiyim Çok şükür :nazar::21:Evet bebekte emziriyorum :emir_bebek:
ayy canım ozaman sen super verıceksın super super:nazar::nazar: ınsalalh yanı

lolocum ınsallah amelıyat falan sımdı olmaz neyse hayırlısı olsun bakalım

Mutlu sabahlar herkese şekerlerim.
2 Gündür gece doğru düzgün uyuyamıyorum, Kızım hasta, oğlum huzursuz amannn:59::59:
Bazen isyan edesim geliyor :20: ama sonra kendimi toparlıyorum :86: Mülk süresi aklıma geliyor "Çok az şükrediyorsunuz" diye. Şükretmek lazım bol bol. Rabbime şükürler olsun ufak tefek dertler bunlar, Allah'ım büyük dertlerden korusun.

Canımcım Geçmiş olsun, Eşine, oğluna ve sana acil şifalar versin rabbim

günaydın kızlar.cumaya son iki gün,nasıl gidiyor.nowar,medihaay hedefler tutuyor mu bacılarım.

Canımcım ben tuturacam inşaallah hedefi, iyi gidiyorum çok şükür :21::21:senin nasıl iyimi?

Atrvin hopanın maalesef benim için hiç iyi anıları yok şekerlerim. En sevdiğim amcamı (yanımızda büyüdü,okudu),eşini, babaannemi, amcamın kızını kötü bir tarafik kazasında kaybetmiştik. Allah rahmet eylesin. O da Artvinda çalışıyordu, Oranın yollaarnda kaybettik :43::43:

Mutlu sabahlar herkese şekerlerim.
2 Gündür gece doğru düzgün uyuyamıyorum, Kızım hasta, oğlum huzursuz amannn:59::59:
Bazen isyan edesim geliyor :20: ama sonra kendimi toparlıyorum :86: Mülk süresi aklıma geliyor "Çok az şükrediyorsunuz" diye. Şükretmek lazım bol bol. Rabbime şükürler olsun ufak tefek dertler bunlar, Allah'ım büyük dertlerden korusun.
evet allahımınn verdıklerınee cok sukur medıhaycımm
gunaydin 2011 in manken adaylari :79:
ayy evet ben bennn:21::21:
İnşallah şekerim hep beraber inşallah :21:
amın ınsallah sekerım
Atrvin hopanın maalesef benim için hiç iyi anıları yok şekerlerim. En sevdiğim amcamı (yanımızda büyüdü,okudu),eşini, babaannemi, amcamın kızını kötü bir tarafik kazasında kaybetmiştik. Allah rahmet eylesin. O da Artvinda çalışıyordu, Oranın yollaarnda kaybettik :43::43:

canım allah rahmet eylesın evet yolları bıraz kotudur allah gerıde kalanlara sabır versın ınsallahh

evet allahımınn verdıklerınee cok sukur medıhaycımm

ayy evet ben bennn:21::21:

amın ınsallah sekerım

canım allah rahmet eylesın evet yolları bıraz kotudur allah gerıde kalanlara sabır versın ınsallahh

Sağol canımcım...zor ama insan herşeye alışıyor :59: EE bugün sabah nasıl gidiyor şekerim diyetin nasıl?

oyle bir gecer zaman ki neden yeni boulum yayinlamadi bu hafta?
nowar bu dizi nerede cekiliyor biliyormusun? yani istanbulun neresinde?
evet dedğin gibi eminönü fatih taraflarnda çekiliyor hatta diziyle ilgili bi kaç şey öğrendm:51:

iyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk :nazar::nazar: (bu hafta toplam 230 dk oldu:nazar::nazar::nazar:)
70 dk spor harika:nazar::81:

ben haftasnu kaçamaklarnı yeni yeni attm üstümden:52:

gunaydin 2011 in manken adaylari :79:
buyrun biziz:27:

Allah rahmet eylesin tüm ölenlere,başınız sağolsun medihay lolo
hasta olan herkese acil şifalar diliyorum eşlerinize bebişlerinize

Sağol canımcım...zor ama insan herşeye alışıyor :59: EE bugün sabah nasıl gidiyor şekerim diyetin nasıl?

medıhaycım dıyetım ıyı gıdıyorda su yılbası kacamaklarını atlatmaya calısıyorum hala uzerımde bırazcık var onlarla bogusuyorum bu hafta 67 lı bısı gorucem ama onu bılıyorum sekerım:62:

Nowarcım şekerim, güzel rakibem nasılsın bakiimm? nasıl gidiyor son 2 gün :3::3:

kaçamaklarımı üstümden attım sayılır geldik benm bu haftalık kararayağıma :27:2 günde 1 kilo verebirlirsem çok güzel olucak ama 800 gr dan aşağı inmemem lazıım:32:çooook dikkat etmem lazım çooook:31:

Back