• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

turabcım ben artvınde yasıyorum tam ıcınde merkezınde epey bır uzak ama aksam cayına beklerım:60::60: okadar guzel kıtapmı ya bendemı alsam acaba ayy bende bebeklerle ılgılı kıtaplar okumak ıstıyorum henuz bebek yok ama bılgım olsun ıstıyorum ne onerırtsın turab

artvindemi yaşıyosun bende artvinliyim

yani babam artvinli

hiç gitmedim ama güzel bir yer olduğunu biliyorum

bebegini emziriyormusun sen ervam? kac aylikti?
makarnani hemen yarin deneyecegim guzel olur bence.
yalniz biz hazir urunler tuketmemeye calisiyoruz. iclerindeki kimyasallar yaag hucrelerinin olsumuna neden oluyormus. akrep oyle soyledi. light runleri hic kullanma derim ben
.[/QUOTE]
emzirmiyorum artik canm bir yasindayken biraktirdim 15 aylik bi kizim var ervamm benim cnm herseyim cok tatli allah herkezin evladini bagislasin olmayanlarada versin cok sahane bi duygu

bende makarnayi bu sekilde cok severek yiyorum afiyet seker olsun cnm ins beyenirsin :56::56:

eet cok mantikli aslinda herseyin dogali saglikli nede olsa birakirim ins düsüncen icin teskler

:81: :81: :81:
yalnizca sutu elmadan 15 dk sonra tuketmeliyiz akrep kaptanin dedigine gore
meyveler bos mideye gonderilmeli. sut gec hazmedilir sutun hazmedilmesini bekleyen elma mayalanir kilo alimina neden olur.

olabilir aslinda yani bende ne cahil kalmisim ya :60::60: hic bi seyden haberim yok ama arastirmak lazim tabi

anlasilan ben burdan cok sey ögrenicem ne güzel aranizda olmaktan cok mutluyum :66::66:
NOWER hosbulduk cnm tskler

selam kızlar bugun yedıklerımı yazmaya baslıyım ben artık dedım kaptanımdan dayak yemeden demı:18:

sabah 7:30 da bır kuru kayısı 2 bardak su

saat 8,00 sabah bır uzun dılım varya oyle tam bugday ekmegını ıkıye boldum arasına bıraz kasar bırazda örgu peynırı koydum tost makınesınde ısıttım yedım ,

saat 11:00 de bır avuc beyaz leblebı

saat 12:30 da bır tane hamburger yedım valla gozum dondu bugun kızlar nedense

saat 15:00 te bır avuc leblebı bır kupa yesılcay

saat 17:30 bır yemek kasıgı pılav bır yemek kasıgı kuru fasulye yanı kocama dokmustum okadar ıcım kıyıldıkı ıkı kasık tadına bakıverdım

sonra yarım saat spor yaptım , evı supurdum bulasıkları duzenledım

saat 19:00 da 4te bır ayva yedımm

az oncede saat 22:00 da cok acıktım bır bardak sut ıctımm

işte bukadarr kızlarr valla hamburger cok kotu bılıyorum ama cok canım cektı :43::43:

Hayırlı akşamlar şirin bayanlar
Bi gittim bi daha gelemedim yaws, ne kadar çok şey yazılımış burada oku oku bitmiyor. Şikayetçi değilim tabi daha çok olur inşaallah paylaşımlar.
Kuzucuğum kötüleşti bizde artık acile götürdük, şimdi uyuttum, oğluşumuda uyuttum. Çok şükür sessiz sessiz kafamı dinleyim biraz.

hosbulduk cnm..........

ben zaten cocuklugumdan beri kiloludum hatta bebekligimden beri diyelim 5.600 dogmusum
hamile kaldigimda 72 kiloydum hamileligimde 69 kadar düstüm ve hamileligimi 86 la bitirdim sonrada 90 kadar ciktim boyum 165 15 aylik bi kizim var :nazar::nazar:ve 21 yasindayim:34::34:

Ervammcım hoşgeldin. İnşaallah hep beraber kurtulacaz o kilocuklardan :80: Canımcım Maşallah çok genç yaşta anne olmuşsun. Ne güzel kızınla arkadaş gibi olusunuz ilerde :16:

banu,turab,medhayy,posi diyete başlayalı sütünüz nasıl?sanki benimki azaldı gibi.ama benim oğlum zaten emme heveslisi değil pek.bu arada gün içinde nasıl besliyosunuz ek gıda neler veriyosunuz ben bu konuda çok tecrübeli değilim,ailemde yanımda değil.

Canımcım benimki aynı gibi, belki birazda artmış olabilir. Bol su ve ısırgan çayı içiyorum artması için. Birde kafaya takmıyorum eskisi gibi.
Ben meyve püreleri, yoğurt her gün mutlaka, çorba, yumurta, peynir, bizim yemeklerimizdende tattırıyorum.

kizlar bugünkü :56:

4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay

ara ligt cilekli yogurt
yesil cay

kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya:56::56:

leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins :1::1:

1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat :8::8::8:

yorularinizi bekliyorum :66::66:

Canımcım menü iyide :46:, bence suyu az içmişsin, bence 2,5 litre içmelisin. :34:

Ervammcım hoşgeldin. İnşaallah hep beraber kurtulacaz o kilocuklardan :80: Canımcım Maşallah çok genç yaşta anne olmuşsun. Ne güzel kızınla arkadaş gibi olusunuz ilerde :16:

iyi aksamlar cnm hosbulduk tskler:71: eet cnm cok güzel bencede

tskler cnm ins hep böyle gider ama 1.5 litre bile icemiyorum senin yazdigini okuyunca aklima geldi yine ictim icersem tabi cok iyi olur denicem cok tskler:71::71:

Canımcım menü iyide :46:, bence suyu az içmişsin, bence 2,5 litre içmelisin. :34:[/QUOTE]

Bugünkü menümüde yazayım;
08:30 - 3 Kuru Kayısı :81:
09:30 - 1 Dilim Peynir, 1 Dilim Kaşar, 1 Zeytin, 2 Çatal Reçel, 2 Çatal Çikolata:81:, Yarım Hamur Kızartma:77:
15:00 - 1 İncir, 1 Bardak Ayran, 2 Parça Brokoli:81:
17:00 - 1 Kuru Kayısı:81:
18:30 - 2 Kaşık Pilav, 1 Tabak Bol Yoğurtlu Brokoli ve Karnıbahar:81:

3,5 litre su, 2 Bardak Bitki Çayı:81:

45 Dk Plates, Bolca Temizlik :81:

hosbuldk cnm tskler :71::71: snada gecmis olsun bu arda acil sifalar :71:

teşekkür ederim

gercektennnmı lolocum beklerım buralara gezdırırım senı artvınde guzeldır tabıkıde benım memleketım nede olsa::38:

babam artvin hopalı ama benim bi alakam yok artvinle baba başta olmayınca malum köyünüde bilmiyosun

sen istanbula gelirsen ben ağırlamak isterim seni yolun düşerse kapım açık haberin olsun

arkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakken :50: ben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum :60: bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices :32:

olsun en azından dikkat ediyosun

ip atlamakta çok iyi bir spor

hepinize günaydın bayanlar

bu gün canım sıkkın biraz aslında ço sıkkın

gece eşimin çok sancısı vardı karnında hatta tüm batında ameliyat sonrası fıtığı mevcut

çok sancı yaptı gece ki benim eşim çok dayanıklı bi adamdır

ultrasona girmesi lazım acaba fıtık yeri.inden bi organmı çıktı noldu bu gün iş çıkışı gidicecz 3 te gelicek eve bakalım acil ultrason isteriz
ameliyat gerekirse nolcak bilemiyorum

üff aslında yazıcak çok şeyim var kafamdan geçiyo ama yazamıyorum neyse kızlar daha fazla canınızı sıkmim

arkadaslar cok yogun gunler geciriyorum tamda size katilacakken :50: ben emzirdigim icin ve rejim yapmayi beceremedigim icin yapamiyorum ama evde tek spor aletim olam ipimle ip atliyorum :60: bol bol su icmeye calisiyorum yemeklere koydugum yagida azalttim simdiden 500gr gitti gibi cumaya bakices :32:
canım emzıren anneler zaten sadece spor ve su ıcmeyle bıle verebılıyor tabıkı bırazcıkta dıkkat edıceksın gıdıcek bu kara yaglarr:47:
iyi gecelr kizlar bugünkü sporumuda yaptim cok sükür 70 dk :nazar::nazar: (bu hafta toplam 230 dk oldu:nazar::nazar::nazar:)
canım sen yururyus mu yapıyorsun spr olarak ne yapıyorsun?
teşekkür ederim

babam artvin hopalı ama benim bi alakam yok artvinle baba başta olmayınca malum köyünüde bilmiyosun

sen istanbula gelirsen ben ağırlamak isterim seni yolun düşerse kapım açık haberin olsun

kağanda hasta bende çok kötü gribim en iyisi öğlen okuldan gelince fazla ilerlemeden doktora götürim

tabi o saatten sonra randevu alabilirsem

bende hopalıyımm ahanda akraba cıkıcagız bırazdan lolo:60:

Bugünkü menümüde yazayım;
08:30 - 3 Kuru Kayısı :81:
09:30 - 1 Dilim Peynir, 1 Dilim Kaşar, 1 Zeytin, 2 Çatal Reçel, 2 Çatal Çikolata:81:, Yarım Hamur Kızartma:77:
15:00 - 1 İncir, 1 Bardak Ayran, 2 Parça Brokoli:81:
17:00 - 1 Kuru Kayısı:81:
18:30 - 2 Kaşık Pilav, 1 Tabak Bol Yoğurtlu Brokoli ve Karnıbahar:81:

3,5 litre su, 2 Bardak Bitki Çayı:81:

45 Dk Plates, Bolca Temizlik :81:

medıhaycım menulerın suyun sporun super superr:nazar::nazar: valla ımrenıyorum sana bebek emzırıyormuydun onu hatılıyamadım tatlım ama sen bu azımle bu menuyle bu suyla gıdersen 1 subatta degıll 66 nerden baksan 64 bıle olursun tatlım ınsallah yanıı:38:

Back