günaydin kizlar,
dukan diyeti yapmak isteyen arkadasiniz icin bi tavsiyede bulunmaya geldim,
canim bizim takima ne yiyecegimi bilemiyorum diye yazmissin sana verecegim siteyi incele cok güzel tarifler var,kesinlikle isine yariyacaktir
dukan diyeti tariflerim
günaydın canım
kimmiş bakalım o arkadaş
Ahhh canım benim ya sen o kocana bakma hepsi aynı hepsiBenimde eşim bazen öyle cümleler kullanıyorki kafayı yiyecek gibi oluyorum Güzelim bunların hepsi odun kadın ruhundan anlayamazlar. tekdüze düşünürler ve öyle yaşarlar Sen kendini ezme onun karşısında, laf söyleyecekse sende ona söyleyeceksin.Sen ona en iyi dersi o kiloları vererek göstereceksin tatlım, yolun yarısını geçmişsin diğer yarısın da bitireceksin 1 ayda değilde 3 ayda olsun, önemli olan o yolu bitirmek. Hadi pozitif düşün
işte sana hırslanıp kilo vermek için koca bir neden canikom:13:
ISTE BEN BUNU BIR SEBEP OLARAK GORMUYORUM kı aksıne dahada sınırlneıp patalayana kadar yıyesım gelıyor yıyım yıyımm en sısko ben olayımm nnıye senın ıcın zayıflıycakmısım gıbı sozler gelıyor aklıma onun bana bunları soylemesı zoruma gıdıyor ben hıc zayıf olmadımkı benı zayıf halımle gormus sevmıs olsun sımdı nıye herdakka laf sokuyor bunu kendıme yedıremıyorumm bana laf soylemesın dıye amanda ne zayıfısın desın dıye zayıflamak ıstemıyorumm
napıcağımı şaşırdm 4 gündr sporda yapamadm art üstüne üstlük 1 kiloda aldm bu hafta en az 2 kilo vermem lazımen az ikiiiiiiideli gibi deoks arıyorum kafam patates diyetine takıldı bide şmdi montiyle dukanıda araştırıyorum:44::26:
kendin için zayıfla aynada kendini gördüğünde pis karayağları görüp mutsuz olacağna incecik belini görüp mutlu ol hadi minnoşcum sadece 2 ay sık dişini emin ol bin kat mutlulukoalarak geri dönücek benmde biraz moralm bozuldu bu haftasonu yüzünden şmdi deli danalar gibi diyet detoks arıyorum kendime uygun snde öyle yap bi silkelen bi kendine gel sen dünyanın en güzel kadınısın
hadi minnoşcum kocanın parasıyla alacağın bir milyarlık cicileri gıcır giysileri düşün s beden m beden[
bılmıyorum nowarcım bu ara su dukan dıyetıne takmıs bır durumdayım ona baslamayı dusunuyorum
eger yıne kılo veremezsem bırakıcam artık cok yoruldum artıkk. kendımı oyle gorunce mutlu oluyorum tabıkıde ama ıste yle goremıyorum ayy ben bugun cok negatıf elektrık dagıtıyorum hem kendıme hem sıze kusura bakmayın kızlar olurmu napıyımm bugunn kocamın soyledıklerınden de sonra bır patlama yasadım ıste
hadi minnoşcum kocanın parasıyla alacağın bir milyarlık cicileri gıcır giysileri düşün s bedebn m beden
evet bak evet kesınlıkle ıste budurr o cımrı kocamın gozunun ıcıne baka baka 1 mılyarını harcıycamm
hıcte acımıycam vallaa hatta duygu somurusu yapıpp azz sunuda alıyım bunuda alıyım dıycem butun 1 aylık maasınıın hepsıyle kıyafett alıcamm evet nowar anahtar kelıme buymuss allah senden razı olsun valla gozlerım acıldı bıtmıstır arkadas gıcır gıcır paraları gıdıcekk ohhh canıma degsınnn hıccte bıle acımıycamm 5 aylık evlıyız bee ınsan utanır cekınır kalbımı kırmaz demı ama yok yok nowar bıtmıstır benım anahtar kelımem 1 mılyarr
slm kizlar benide araniza alirmisiniz bende sizinle beraber yarismak istiyorum ...
hmmmminnos prenses :)
tabiki canım bugün bitsin yarın sabaha yazarım şekerimakrep sen monti yapıcaktın galiba bi günlük menünü örnek olarak yazarmısın:44:
ISTE BEN BUNU BIR SEBEP OLARAK GORMUYORUM kı aksıne dahada sınırlneıp patalayana kadar yıyesım gelıyor yıyım yıyımm en sısko ben olayımm nnıye senın ıcın zayıflıycakmısım gıbı sozler gelıyor aklıma onun bana bunları soylemesı zoruma gıdıyor ben hıc zayıf olmadımkı benı zayıf halımle gormus sevmıs olsun sımdı nıye herdakka laf sokuyor bunu kendıme yedıremıyorumm bana laf soylemesın dıye amanda ne zayıfısın desın dıye zayıflamak ıstemıyorumm
montiyle 3 kilo yine verirsin şekercim..hemde sağlıklı bir şekilde...napıcağımı şaşırdm 4 gündr sporda yapamadm art üstüne üstlük 1 kiloda aldm bu hafta en az 2 kilo vermem lazımen az ikiiiiiiideli gibi deoks arıyorum kafam patates diyetine takıldı bide şmdi montiyle dukanıda araştırıyorum:44::26:
tabiki canım..aynen dediğin gibi yapamazsan bırak..yani o kadar diyet yap yinede verme dimi ama nereye kadar..senki o kadar dikkat ediyosun akşamları hiç yemiyorsun..sadece 1 porsiyon meyve ile geçiştiriyosun..sporların da muntazam..veremiyorsan bırakıcaksın tabii..minnoşa alkış[
bılmıyorum nowarcım bu ara su dukan dıyetıne takmıs bır durumdayım ona baslamayı dusunuyorum
eger yıne kılo veremezsem bırakıcam artık cok yoruldum artıkk. kendımı oyle gorunce mutlu oluyorum tabıkıde ama ıste yle goremıyorum ayy ben bugun cok negatıf elektrık dagıtıyorum hem kendıme hem sıze kusura bakmayın kızlar olurmu napıyımm bugunn kocamın soyledıklerınden de sonra bır patlama yasadım ıste
evet bak evet kesınlıkle ıste budurr o cımrı kocamın gozunun ıcıne baka baka 1 mılyarını harcıycamm
hıcte acımıycam vallaa hatta duygu somurusu yapıpp azz sunuda alıyım bunuda alıyım dıycem butun 1 aylık maasınıın hepsıyle kıyafett alıcamm evet nowar anahtar kelıme buymuss allah senden razı olsun valla gozlerım acıldı bıtmıstır arkadas gıcır gıcır paraları gıdıcekk ohhh canıma degsınnn hıccte bıle acımıycamm 5 aylık evlıyız bee ınsan utanır cekınır kalbımı kırmaz demı ama yok yok nowar bıtmıstır benım anahtar kelımem 1 mılyarr
neden olmasın canım..tabiki katılabilirsin..hoşgeldinslm kizlar benide araniza alirmisiniz bende sizinle beraber yarismak istiyorum ...
canım benim.hatayı biz yapıyoruz baştan.fazla mütevazi olma gerçek sanırlar diye bir laf vardır.her türlü kusurumuzu adamların gözüne gözüne sokuyoruz.e hiç bir yılan arada sokmadan duramaz.en sakini bile.ben biraz ukalalık yapıyorum.aman ben her kiloda şöyle güzelim,ay şu elbisem şöyle yakıştı,arkadaşlar nasıl da zayıflamışsın dedi..vs.şişirin azıcık kendinizi.az öncekiler eşime söylediklerimdi.kendimeyse evet kilo fazlam var ama bu geçici bir durum,eninde sonunda eski formuma kavuşup,kendimi daha da iyi hissedeceğim diyorum.tavsiyem eşinizin yanında kendinizi eleştirmeyin ve asla sizinle kırıcı konuşmasına izin vermeyeceğinizi uygun bir dille anlatın.
slm kizlar benide araniza alirmisiniz bende sizinle beraber yarismak istiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?