turab nasıl gitti yeni arkadaş edinme serüvenin.
evet daha gecenlerde herkes esinin desteginden bahsediyordu :13:ya nedir bu yeni evlilerin hali.adamcağızlar bir kral,bir dilenci muamelesi görüyorlar.
medihaay hep sormayi unutuyorum, senin yedigin kedibacagi nedir?
kızlar bugün size çok katılamadım.em misafir vardı hemde oğlum sürekli huzursuz uyudu nihayet bende biraz dinleneyim bari.öpüyorum kızlar yarın görüşürüz
medihaay hep sormayi unutuyorum, senin yedigin kedibacagi nedir?
günaydın kızlar.bu hafta başı itibariyle hepinizi daha çok katılımla bekliyorum.yoksa hedefler hayal oluyor değil mi.hepimiz meşgulüz biliyorum da hiç birimizde karamel kadar sıkışık ta değiliz.[allah yardımcın olsun canım,hep dua ediyorum sana karamelcim.]özletiyorsunuz kendinizi ayol.
ben de akşam öyle huzursuzdum şekercim..işte sonra o yarışmaya bakarken kendime geldim bak şimdi aklıma geldi azra akın dı yaa..süperdi bayıldım fiziğine bundan sonra örnekim o olucak
bakın seyredin kızlar harika bir kız maaşallah
Yok Böyle Dans Azra Akın Video İzle Show TV 8. Bölüm-1 26 Aralık - Yok Böyle Dans
canım ben 4 aydır dıyet yapıyorum ve 79 kılodan bu kıloya ındım
buraya takıma katıldıgımda 72 kıloydum oyuzden sn bır ayda 800 gr gıbı aptalca
bır gr ver mısım evet haklısınn bır ayda 800 grla benım dıyetımm yıllar usrecek kesın
allahım yaa kafayı yıycem 800 gr suna bak bı dalga gecer gıbı kocamda
yılbasında bıde dun gece bıraz cerez yedım yee yee afıyet olsun dıyor hemen aylardır hıcbıse yemıyorum yılbasının seyıyle ıkı gun yedım dıye hemen konusmaya basladı hemen moralımı bozuyor
zatenn sankı benle evlenırken dal gıbıydım hayır nerdeyse 80 kıloydum neoluyor yanı her lkmada laf sokuyor canım sıkılıyor yaa valla yeter artıkk aglamak ıstıyorumm
oyy buldum sonunda..bu hafta yapmamışmı yoksa şekercim demiştim ben de..çok sevindim yaahem sıralamada yükselmişim hem yüzüm gülmüş hem de kupayı almama az kalmış kızlar alıcam o kupayı ona göre..savulun kara yağlar kupa beni bekliyooor
ellerine sağlık meleğimçok mutlu ettin beni
Minnos 1 milyar mi harcican zayiflarsna mi harcicaksin yoksa seni kirdigi icin intikam amaclimi?
Turab neden arkadas edinmeye calisiyorsun yoksa sen de benim gibi tanidiklarindan ailende uzakta misin?
Kizlar bu sabah yusufun dogum gunu icin ivir zivir alisverisindeydik pasta felan d abaktim ama daha siparis edemedim. bugunlerde yusuf icin kosturuyorum
yediklerim sabah peynir zeytin bal salatalik 1 dilim ekmek bir bardeak acik cay
demin 2 tane kek yedim
aksam taze fasulyeyle salata ve azicik pilav yicem
gunler kisaldigi icin ara ogunlere firsat olmuyor maalesef hemen ogle vakti aksam vakti geliyor
Şekercim ben bu listedeki isimlerin yanında bulunan resimleri ne anlama geldiğini anlamıyorum, rica etsem anlatabilirmisin.
Yusufun doğumgünü kutlu olsun şekercim, sağlıklı, sıhhatli bir şekilde nice mutlu yıllaraaaa:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?