Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

turab nasıl gitti yeni arkadaş edinme serüvenin.

gittim bir iki tane edindim geldim hayirlisi olsun bilemiyorum cok kafamada yatmadi dogrusu ama kararsizim. benim durumumda zor yavf.

ya nedir bu yeni evlilerin hali.adamcağızlar bir kral,bir dilenci muamelesi görüyorlar.
evet daha gecenlerde herkes esinin desteginden bahsediyordu :13:
biz kendimiz icin zayifliyoruz unutmayalim

Prenses sen su zaten hicbir zaman zayif degildim dusuncesini cikar aklindan, bunun nedenlerini sen hepimizden iyi biliyorsundur. 30 kilo verenlere yardim eden mucizevi bir kuvvet mi var?
sen platesi ne yaptin birakiyormusun?
o gittigin merkezde platesten sonra yuruyus yada makinelerle calistiriyorlarmiydi. cunku ebru salli hep soyluyor plates zayiflatmaz inceltir diye???

bugünkü yediklerim
sabah normal birkahvaltı
öğlen bir elma bir yeşilçay
3 bir dilim köstebe pasta 2 sahlep:26: (pastanın tamamını bitirmedm)
5 bir tabak çorba 5 6 bulgur köftesi(yağsız)bir ısırık gofret
şimdilik sadece bunlar 8 9 gibi yeşilçay içerim umarım planladğmn dışına çıkmam yatmadan öncede biraz egzersiz yapcm

Yeni yılda incecik olun inşallah....

oyy buldum sonunda..bu hafta yapmamışmı yoksa şekercim demiştim ben de..çok sevindim yaa hem sıralamada yükselmişim hem yüzüm gülmüş hem de kupayı almama az kalmış kızlar alıcam o kupayı ona göre..savulun kara yağlar kupa beni bekliyooor
ellerine sağlık meleğimçok mutlu ettin beni

Minnos 1 milyar mi harcican zayiflarsna mi harcicaksin yoksa seni kirdigi icin intikam amaclimi?

Turab neden arkadas edinmeye calisiyorsun yoksa sen de benim gibi tanidiklarindan ailende uzakta misin?

Kizlar bu sabah yusufun dogum gunu icin ivir zivir alisverisindeydik pasta felan d abaktim ama daha siparis edemedim. bugunlerde yusuf icin kosturuyorum

yediklerim sabah peynir zeytin bal salatalik 1 dilim ekmek bir bardeak acik cay
demin 2 tane kek yedim
aksam taze fasulyeyle salata ve azicik pilav yicem
gunler kisaldigi icin ara ogunlere firsat olmuyor maalesef hemen ogle vakti aksam vakti geliyor

İşim yeni bitti, ezel izleyeceğim bir taraftan bir taraftanda sizlere bakayım dedim. Nasıl gidiyor şekerler.

medihaay hep sormayi unutuyorum, senin yedigin kedibacagi nedir?

Canım kedibacağı belki biliyorsundurda adı değişiktir sizde...pekmezli ceviz sucuğu diyebiliriz. İçinde ceviz dışındada pekmezden yapılan bir kalıp var. Görüntüsü kedi bacağını andırdığı için öyle isimlendirmişler buralarda.

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız? gecmişi şöyle hızlı hızlı okudum kızlar.kusura bakmayın yorgunluktan gözümü açamıyorum.sabah 8 de cıktım evden akşam 8 de gırdım.önce kursa gıttım.sonra kampüse gıttım.kursumla kampüs arasıda 1 saat.kampüstede cok oyalandım.ordan oraya koşturdum.yine hocalar moralimi bozdu.

hocamın bırı yabancı makale cevır dıye tutturdu hemde cumaya kadar.nasıl yetiştiricem bilmiyorum.daha ödevlerimi bitiremedim şu zaman hızla akıp gıtse şubat ayına gelsek keşke.

inanın diyet zayıflama aklımından ucundan bıle gecmıyor kafam o kadar dolu ki.geceleride rahat uyuyamıyorum.Rüyamda bile tez makale görüyorum.gün içinde ne yedim ne içtim anlamıyorum bile

firma yöneticilerine anket yapıcam bugun üniversitelerin kobilere destek birimine gittim.baştaki adamla görüştüm bana ne dedi dersiniz Kızım bulamadın mı birini? iş hayatından daha önemli evlilik önce git koca bul dedi asistan olacam diye kafaya koymuşsun ne belli ya olamazsan diyor adam.gülermisin ağlarmısın zaten yorgunum aklım ödevlerde koskoca hoca bana bunalrı dıyor.sinirlendim ama bişey demedim sonra kapıdan cıkarken tekrar dedı o dediğim konuyu hallet diyor hangı konu hocam dedım sen anladın hangı konuyu dıyor. allahım ben ne derdindeyım adam ne dıyor.

işte kızlar günüm böyle gectı işte.bıde asistanlık kadrosu acıldı bızım bölüme herkes sorguya aldı ne yapıcan ne edıcen diye.sinir bozucu bırgün gecırdım.

şimdide makale cevırmeye calışıyorum ama uyudum uyuyacam bılg.basında

Son düzenleme:

canım allah razı olsun.çok tesekkür ederim duaların ıcın.bu aralar o kadar yorgunum kı.hayatttan bezmiş gıbı bır halım var.hayırlısıyla su ocak ayını bı atlatabilsem rahatlıyacam..(

ah ah fıstık gıbı kız.ne kadar estetik görünüyor.bende böyle olabilirmiyim acaba

canım benim hic moralini bozma sen.banada annem 3 gün önce dedi.kızım afiyet olsun utanmasan buzdolabinıda yiyecen yeter artık dedi:) tabı sımdı gülüyorum yazarken ama annem söylediğinde cok zoruma gıttı moralim bozuldu benımde senın gıbı.

erkekler bu konuda daha acımasız oluyor.eşine en güzel cevap zayıflaman olacak bence.tığ gibi incecik bir kız olduğunda bakalım eşin ne yapacak :))

Umudunu hırsınıda kaybetme.Ne demişler umut fakirin ekmeğidir.bak bende artık zayıflayamıyorum.zaten ben 66 yı gorunce rejımı bırakıyorum bır turlu 65 ı göremedım.hırsım gayretım 66 kıloda bıtıyor sankı.lanetli bi rakam benım ıcın 66

ama bende karamelsem ınecem hatta 60 lara ınecem.şuan yoğunluktan pek dıkkat edemıyorum ama 2-3 hafta sonra gümbür gümbür gelıcem tekrar.sende sakın pes etme minnoşum.bak ne güzel pilatesinide yapıyorsun.akşamlarıda az yersen kesın zayıflarsın.

Kızlar bugünkü menümüde yazayım sonra ödev yapmaya devam (
gün boyu dışarıdaydım pek sağlıklı beslenemedim

sabah:1 bardak cay 1 puaça

öğlen:1 ekmek arası döner 1 ayran

akşam:1 kase corba,4 yk patates yemeği,2yk bulgur pilavı

az önce: cok uykum geldi uykum kacsın dıye 1 kupa nescafe

birazdanda 1 elma yerim

spor olarak gün boyu koşuşturma

kızlar uykum hala kaçmadı kahve ıctım ama tavsıye edebileceğiniz bişey varmı ?

Bugünkü menüm;
08:00 3 Kuru Kayısı:81:
08:15 1 Dilim Kepekli Ekmek, 2 Zeytin, 1 Dilim Peynir, 2 Çatal Çikolata :81:
12:00 1 Elma:81:
15:00 1 Kuru İncir, 1 Kuru Kayısı, Yarım Kase Yoğurt:81:
18:15 1 Tabak Haşlanmış Brokoli-Karnıbahar-kırmızıbiber-Patates Yemeği (üzerine sarımsaklı yoğurt ile):81:, Yarım Hamur Kızartma
21:30 1 Elma:81:

4 Litre su, 2 bardak bitki çayı:81:

45 dk Plates, 1 Saat Tempolu Yürüyüş, 27 Kat Merdiven çıkış, 35 Kat Merdiven İniş :81:

Şimdi belki 200 mekik yaparım.

Şekercim ben bu listedeki isimlerin yanında bulunan resimleri ne anlama geldiğini anlamıyorum, rica etsem anlatabilirmisin.

Yusufun doğumgünü kutlu olsun şekercim, sağlıklı, sıhhatli bir şekilde nice mutlu yıllaraaaa :89:

Tesekkur ederim canim

Karamel kolay gelsin sana da bosever sen kocayi sen bi asistan ol koca seni bulur merak etme

posedion benim durumum seninkindende vahim, yasadigim sehirde ne bir akrabam var nede bir arkadas
tum arkadaslarim akrabalarim uzakta kaldilar. bende cevre edinmeye calisiyorum ama pek beceremiyorum. kizim iki yasina gelince bir oyun grubuna gideriz ikimizde arkadas ediniriz. tabi ozamana kadar ruh sagligima mukayyet olmaliyim.

Son düzenleme:
bugunku menum
ac karnina sirkeli ilik su
10.00 guzel bir kahvalti
15.00 1/2 kase asure, 1 kase bulgur pilavi, 1/2 kase patates salatasi
18.00 1/2 muz 15 dk sonra 1/2 porsiyon kirmizi et, buyuk bir tabak salata, 1 bardak ayran
21.00 1 yesil cay 2 hurma 2 incir
2,5 lt su
biri bana hadi dese simdi plates yapardim ama sanirim bugunu sporsuz kapatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…