kizlar eski turk filmlerindeki bekar erkek evleri vardir ya her duvarinda manken resmi yapistirilmis olan, bizde asarmisiz her yana motive olmak icin :89:
bende kacirdim bugun esim gec cikti, birde bugun cok mutluyum yeni bir arkadas grubu ile tanisacagim, calistigi icin gorusemedigimiz bir arkadasim cumartesi tatil olunca bize geldi.inş.canım benim oğlumda gündüzleri huzursuz geceleri fena değil.bu arada platesi de kaçırdım bugün zaten canım istemiyodu oğlumun huzursuzluğu beni de üzüyo.
haklısın banucum eger burası olmasa katılım yapmasam kendımı koyverıp gıdıyorum ben
benım hedefım hayal gıbı zaten 1 subatta 60 kılo olucam dedım dedım bıkere gerı de donmıycem
ıste ama bugun canım sıkkın artık bu dıyet konusunda yoruldum vallla sıkıldım bıde yaa artık alısverıs yapmak ıstıyorum hep aynı seylerı gıyıyorum yaazayıflıycam 60 olunca alıcam dıyorum kendıme oyuzdende almıyorum ıstee hoooff napıcam ben yaa
kizlar eski turk filmlerindeki bekar erkek evleri vardir ya her duvarinda manken resmi yapistirilmis olan, bizde asarmisiz her yana motive olmak icin :89:
minnos zayiflamaliyiz sekercim, soylemeyeyim diyorum ama dayanamayacagimben bırara buzdolabının ustune asmayı dusunmustum ama sonra dedım her dakka mısafır gelıyor ayıp be yaff
canım biz dördümüz sonradan katıldık ya takıma hep bebeklerden de konuştuk sizinle o konuda çok konuşmadık bide ben senin yavrunu büyük sanıyordum yani onun için aklıma gelmediniz.yavrun kaç aylık?
kıyafetler benıde cok motıve ederay ben komplekse girerim öyle.şu ara beni motive eden bollaşan giysilerimi dağıtmak.
bende kacirdim bugun esim gec cikti, birde bugun cok mutluyum yeni bir arkadas grubu ile tanisacagim, calistigi icin gorusemedigimiz bir arkadasim cumartesi tatil olunca bize geldi.
kendi arkadaslari ile tanistiriyor bugun beni bakalim ne olacak. ins. kurtulurum su yalnizliktan
bende ayni durumdayim ya hic birsey begenip alamiyorum ki ben sismanlikta yeniyim alisamiyorum aynadaki goruntume, alismadanda kurtulurm insaallah. ay ben hazirlaniyorum cikmam lazim yeni insanlarla tanismaya gidiyorum :84:canım benim.sana git bir dolap dolusu marka kıyafet al diyen yok.arada alıp iyi görünüp iyi hissedeceksin ki motivasyonun artsın.benim triko elbiselerim var mesela,aradaki kilo farkına rağmen rahatlıkla giyilebiliyor.sonradan daraltıp kullanabileceğin bir şeyler de olabilir.ama mutlaka al derim ben.moralin nasıl yükselecek görürsün.
bu aralar bana bir motivasyon geldi ki.ben 80 kiloyken eşim 76 idi.şakayla beni geçtin,sakın üstüme düşeyim falan deme diyordu.şimdi o 80 olmuş.ben ne zaman bu kadar kilo aldım ki diye bana soruyor dün.kıs kıs güldüm tabii ki.ne sevindim anlatamam.
minnos zayiflamaliyiz sekercim, soylemeyeyim diyorum ama dayanamayacagim
son bir ayda 800 gr vermissin listeden anladigim kadari ile. cok ayip
hayatini zayiflamaya calisarakmi gecireceksin.
en fazla iki aydir hedefine ulasman sadece zamanin gecmesini bekliyormussun gibi dusun hadi canim ya bi gayret
kendimi nescafe reklamindaki laz adama benzettim
hadi bi uyan bi çendune cel
canım ben 4 aydır dıyet yapıyorum ve 79 kılodan bu kıloya ındım
buraya takıma katıldıgımda 72 kıloydum oyuzden sn bır ayda 800 gr gıbı aptalca
bır gr ver mısım evet haklısınn bır ayda 800 grla benım dıyetımm yıllar usrecek kesın
allahım yaa kafayı yıycem 800 gr suna bak bı dalga gecer gıbı kocamda
yılbasında bıde dun gece bıraz cerez yedım yee yee afıyet olsun dıyor hemen aylardır hıcbıse yemıyorum yılbasının seyıyle ıkı gun yedım dıye hemen konusmaya basladı hemen moralımı bozuyor
zatenn sankı benle evlenırken dal gıbıydım hayır nerdeyse 80 kıloydum neoluyor yanı her lkmada laf sokuyor canım sıkılıyor yaa valla yeter artıkk aglamak ıstıyorumm
Yaa ben bu erkeklere çok mu hakaret ettim acep
avatarını değiştir kuşumbenım vermem gereken kac kıl var dıye dusunuyorum kafadan nu ıle hesaplıyasım gelmıyor ayy neoldu bana yaa pozıtıf dusunmem lazımkı hersey pozıtıf olsun ama dusunemıyorum yaa
tatlım elbise dolabının iç kısmına yapıştırabilirsin..senin bölümüne tabi..her açtığında görebileceğin şekilde :82:ben bırara buzdolabının ustune asmayı dusunmustum ama sonra dedım her dakka mısafır gelıyor ayıp be yaff
canım bazen yalnız kalmak yanlış arkadaş grubunda olmaktan daha iyidir..dikkat et üzülme sonrabende kacirdim bugun esim gec cikti, birde bugun cok mutluyum yeni bir arkadas grubu ile tanisacagim, calistigi icin gorusemedigimiz bir arkadasim cumartesi tatil olunca bize geldi.
kendi arkadaslari ile tanistiriyor bugun beni bakalim ne olacak. ins. kurtulurum su yalnizliktan
evet evet evet söyle canım söyle..minnos zayiflamaliyiz sekercim, soylemeyeyim diyorum ama dayanamayacagim
son bir ayda 800 gr vermissin listeden anladigim kadari ile. cok ayip
hayatini zayiflamaya calisarakmi gecireceksin.
en fazla iki aydir hedefine ulasman sadece zamanin gecmesini bekliyormussun gibi dusun hadi canim ya bi gayret
kendimi nescafe reklamindaki laz adama benzettim
hadi bi uyan bi çendune cel
bende ütülicem hepsini giymek için hazır olsunlar dimi amaakıyafetler benıde cok motıve eder
dun kaldırdıgım kıyafetlerımı cıkardım. iclerine giriyorum ama guzel durmuyorlar henuz giyemem, yinede cikardim yikayip utuleyecegim iki haftaya kadar giyebilirim sanirim. gozumun onunde olsunlar.
bu aralar bana bir motivasyon geldi ki.ben 80 kiloyken eşim 76 idi.şakayla beni geçtin,sakın üstüme düşeyim falan deme diyordu.şimdi o 80 olmuş.ben ne zaman bu kadar kilo aldım ki diye bana soruyor dün.kıs kıs güldüm tabii ki.ne sevindim anlatamam.
canım ben 4 aydır dıyet yapıyorum ve 79 kılodan bu kıloya ındım
buraya takıma katıldıgımda 72 kıloydum oyuzden sn bır ayda 800 gr gıbı aptalca
bır gr ver mısım evet haklısınn bır ayda 800 grla benım dıyetımm yıllar usrecek kesın
allahım yaa kafayı yıycem 800 gr suna bak bı dalga gecer gıbı kocamda
yılbasında bıde dun gece bıraz cerez yedım yee yee afıyet olsun dıyor hemen aylardır hıcbıse yemıyorum yılbasının seyıyle ıkı gun yedım dıye hemen konusmaya basladı hemen moralımı bozuyor
zatenn sankı benle evlenırken dal gıbıydım hayır nerdeyse 80 kıloydum neoluyor yanı her lkmada laf sokuyor canım sıkılıyor yaa valla yeter artıkk aglamak ıstıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?