• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şimdiye kadar insanlar nehirlere benzer. Bu heryerde aynı sudur;ama nehirler bazen dar ,bazen hzlı, sonra yavaş,bazen daha geniş,bazen berrak,biraz sonra bulank,kimi zaman soğuk ve bazende ılık olabilirler.İnsanlarda ayn şekildedir.Her insan bünyesinde bütün insani niteliklerin tohumunu taşır; ama bazen bir nitelik kendini gösterir,bazen bir başka nitelik.Böylece insan aynı insan olarak kalmasına rağmen sık sık kendinden farklı biri olarak karşımıza çıkabilir..
Tolstoy/Diriliş:sayfa218

Şimdiye kadar insanlar nehirlere benzer. Bu heryerde aynı sudur;ama nehirler bazen dar ,bazen hzlı, sonra yavaş,bazen daha geniş,bazen berrak,biraz sonra bulank,kimi zaman soğuk ve bazende ılık olabilirler.İnsanlarda ayn şekildedir.Her insan bünyesinde bütün insani niteliklerin tohumunu taşır; ama bazen bir nitelik kendini gösterir,bazen bir başka nitelik.Böylece insan aynı insan olarak kalmasına rağmen sık sık kendinden farklı biri olarak karşımıza çıkabilir..
Tolstoy/Diriliş:sayfa218

çok güzel :71::46::46:

http://video.mynet.com/1nisannn/Haftanin-Birincisi-Azra-Akin-amp-Nikolay/1039573/
ilk açtığımda bu dansını görmüştüm ve nutkum tutuldu dedimki benin bacaklarımda böyle görünmeli..
tembel tembel oturacağımave hayıflanıp duracağıma diyetime sarılmalıyım düzenli spor yapmalıyım ve lop lop sarkan yağlardan kurtulmalıyuım biran önce dedim..Allahım süper olucam yaa:64: tabii burda ibonunda dediği gibi daha önce neden görmedim de seyretmedim dedim bu yarışmayı diye hayıflandım.ve azra da 1. olmuş zaten

Son düzenleme:
ben bu sekılde olana kadar ohoooooo kız okadar kıvrakkı nerde bennn nerde azraaa :43::43:

kıs onun aynısından olucaz demedimki zatii:57: bikere beni bayağı bi çekip uzatmaları lazım o boya gelmem için:17: llem enazından çırakı oluruz getir götür işlerine yani ona da razıyım.beyaa:60::60::60:

secdenur hoşgeldin canım banu,turab,ben ve medihayy doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz tatlım tekrar aramıza hoşgeldin

GUNAYDINLARRR
Akrep senin hedef buyumus :81: , yol uzamis, cokta iyi olmus :81: . 17 kilo bizim icin 4 ay demektirrr :13:
gecmisi okuyalim bakalim

ah tatliışkom benim hedef hep buydu ama işte moral olsun diye 60 yapmıştım ama olmadı işte sevmedim ben de değiştim hemen:15:

Günaydın günaydın, hayırlı haftalar
Pozitif düşünüp pozitif olalım, süper pozitif ve enerjik bir hafta geçirelim inşaallah...:66:

fikrim su: hedef cumaya kadar en az 1000 gr vermis olmak.
taraflardan veremeyen kisi avatarina rakibi ne isterse onu yazacak :9:
mesela ben yenersem rakibimden soyle yazmasini isteyebilirim "..... 1kg hafifledi" olabilir yada "...... beni alt etti" gibi :34: aklima suan bunlar geliyor.
oduller ve cezalar beni gaza getirir aklima somut olarak bu odul geldi. nasil?

Güzel bir fikir bencede şekerim , Benide öyle ödüller ve cezalar hırslandırır :81: :62::52::66:

günaydın şekerler

sayfayı açar açmaz bu kadar alkışı görünce ben de alkışlamak istedim şekercim :81::81::81::81::81:

Teşekkür ederim, :80::80: ben bundan sonra her yediğimi kendimce bu şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum.

gunaydın n kızlar hepınızın yenı yılını tekrardan kutluyorumm yılbası gecesı annemlere gıttık ,
o gece de orda kaldık cumartesı ogleden sonra eve gelebıldık . hemen bılgısayarı aldım napıyorsunuz
dıyee ama malesef ınternet yoktu hafta sonu işyerıne gelıp modemı acıp kapatmak gerekıyordu bız ljmanda oturdugumuz ıcın ısyerının ınternetını kullanıyorduk haftasonuda gelmeye usendım ne bılıyımm
oylee ınternetsız sızsız kaldım malesef neyse arayı telafı edderım ınsallah sekerlerım yılbası gecesı de onume ne geldıyse yedım ancak bugun duzene sokabılıyorum kendımıı bırazcık umutlarım kırıldı artık
68 den asagıya ınemıyorum yıne bır ara aynı sekılde tam 3 hafta aynı kıloda kalmıstım yıne oyle olursa bu sefer okadar sabredebılıcegımı sanmıyorum oyuzden artık canım sıkkın:43:

Canım canım boşver şu pişmanlıkları, o günler geride kaldı , haftasonunun bugünlerinide etkilemesine izin verme, minnoşum sende günlük menülerini bizimle paylaşsan daha iyi olur, ben akşama bunuda yazcam yememeliyim, kızlar ne der diye kendimi frenliyorum. Belki sendede öyle olur şekercim, Bence kendini çok şartlandırma haftada 0,5-1 kilo vermenin yeterli olduğunu düşünmelisin, ulaşılamayacak hedefler insanın daha çok canını sıkıyor. Bak ebru ne diyor "kendimizi sevelim, kendimize dikkat edelim"
Tabii insan bazen umutsuzluğa kapılıyor ben böyle zamanlarda sizlerin sayesinde kendime geliyorum :79::79:

ben de akşam öyle huzursuzdum şekercim..işte sonra o yarışmaya bakarken kendime geldim bak şimdi aklıma geldi azra akın dı yaa..süperdi bayıldım fiziğine bundan sonra örnekim o olucak:46:
bakın seyredin kızlar harika bir kız maaşallah

Yaa o kıza bende bayılıyorum dünya güzellik kraliçesi olmuştu o, fizik hakikaten süperrr, bizimde olmalı bizimde olmalı :9::52:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bu hafta başı itibariyle hepinizi daha çok katılımla bekliyorum.yoksa hedefler hayal oluyor değil mi.hepimiz meşgulüz biliyorum da hiç birimizde karamel kadar sıkışık ta değiliz.[allah yardımcın olsun canım,hep dua ediyorum sana karamelcim.]özletiyorsunuz kendinizi ayol.

evet sana katiliyorum :13: bir an evvel verelim kilololari omrumuz boyunca diyetler, kacamaklar, pismanliklar,arasinda takilip kalacakmiyiz yani :20:

canım çok sağol teşekkür ederim 11 gün sonra 7 aylıkolacak.ilk dişimiz çıkmadı evet.yavrum ya çok huzursuz inş.atlatırız hemen
dun gece benimkide 4 5 defa uyandi, bizimkininde disleri cikmadi henuz gunduzleri keyifli gerci ama gece cok rahat degil sanirim.
kolayca atlatsinlar kuzucuklar.

Secdenurcum ebru ile platesi tv de çekmedği için izlemiyorum demiştin ya... benimde evde misafirler var hala onların yanında da izleyemem dedim internette canlı yayın varmış bende hemen internetten izleyerek yaptım bugün...sen de deneyebilirsin şekercim. Böylece aynı satte yapmış olursun düzenli olarak :34::34:

hoşgeldiin medihaycıım:16::16:

Canım sağol gelmiştim ama cavep yazan kadar plates başladı bende kaçtım. :32::79:

benide unuttun canım:34:ben de doğum sonrası kiloları vermeye çalışıyorum:41:

canım biz dördümüz sonradan katıldık ya takıma hep bebeklerden de konuştuk sizinle o konuda çok konuşmadık bide ben senin yavrunu büyük sanıyordum yani onun için aklıma gelmediniz.yavrun kaç aylık?

evet sana katiliyorum :13: bir an evvel verelim kilololari omrumuz boyunca diyetler, kacamaklar, pismanliklar,arasinda takilip kalacakmiyiz yani :20:

dun gece benimkide 4 5 defa uyandi, bizimkininde disleri cikmadi henuz gunduzleri keyifli gerci ama gece cok rahat degil sanirim.
kolayca atlatsinlar kuzucuklar.

inş.canım benim oğlumda gündüzleri huzursuz geceleri fena değil.bu arada platesi de kaçırdım bugün zaten canım istemiyodu oğlumun huzursuzluğu beni de üzüyo.

Back